Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka kupki i kaszki są super
Ja zapomniałam dodać że z wykształcenia jestem księgowąJednak tak bardzo kocham te wszystkie papiery, że moją firmę obsługuje biuro rachunkowe bo sama mam jakąś awersję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 16:34
Nieukowa, Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
Hehe zaraz wejdę przez kompa i poogladam zdjęcia
A moje kochane dziecko pozwoliło mi pomiędzy nakrecaniem karuzeli mlesiem, kupą, piciem i zgubieniem kilka razy smoczka - wziąć prysznic, zrobić sobie ombre na włosach (odrostow już nie zdążyłam zostały na jutro
) zrobić sobie make-up i wypić kawę (co prawda już zimną ale jednak
) a teraz mam nawet czas by powiesić pranie i pomyc podłogi oraz ogarnąć kuchnie - oby
hehe spacer zrobił swoje nie ważne że 15 minutowy ale jednak dziecko śpi jak nigdy
Nieukowa, Anuśka, Summerka lubią tę wiadomość
-
Ja jestem diagnosta labratoryjnym w prywatnym labie.
Ze znajomymi problemu nie mam, bo mamy sporo dzieciatych, ktorzy tylko czekali zeby z nami odnowic znajomosc, plus 2 sasiadki maja teraz maluchy wiec wpraszamy sie wzajemnie na kawke czesto. Chyba nawet za duzo ludzi nas odwiedza, co tydzien srednio z kims sie widzimy i bywa.ze mnie to meczy. Troche ucierpiala jakosc spotkan, bo zamiast gadac pilnujemy szkrabow ale coz... Taki lajf
Trudno mi ocenic, jal to bedzie z zyciem jak wroce do pracy, poki co dobija mnie tylko niedostatek snu
Maniek- slicznie wam razem! Piekna masz coreczke!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 16:44
Anuśka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
U nas my pierwsi mamy dziecko i póki co "paczka" nas nie rozumie, a gdy oni się zdecydują to my będziemy mieć odchowane i nas nie będą ich problemy dotyczyć
My zezarli królika mała z radością zjadła swoje danie z cielęcina.
Ale pekam...
Maniek: a nie wiem jak tam kolka, chyba już lepiej co?
A i robilam okrągłą stronę co za to dają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 16:51
Summerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:http://naforum.zapodaj.net/af6fb279ae99.jpg.html
może teraz wam się uda nas zobaczyć
edit : jeszcze jedno:
http://zapodaj.net/0e8632070981b.jpg.htmlboska jest
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMańku Jagodzianka jest śliczna
Malenqa gratulacje dla Kosi
A wiecie ja 4 lata temu chciałam otworzyć przedszkole, nawet zaczełam pisać biznesplan...ech gdybym wygrała w totka to nawet bym nie myślała ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:23
zgredka, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummerka dla mnie to priorytet tym bardziej że mała w pieluchacj wielorazowych więc mniej do prania mam....a cieszę się jak małe dziecko to takie fajne, jak Ci dziecko wie co teraz będzie i uśmiecha się do tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:35
zgredka lubi tę wiadomość
-
Misia: niestety welurowych nie ;(
Ja wczoraj porządkowałam i znowu worek do piwnicy poszedł.
Misia Twój nosi 62 i moja nadal teżale mam kurdupla..
My po spacerze, mała miała drzeme,, a w ogóle uwielbia jak się jej disco polo śpiewa.. Przez TWE oczy zielone zielone oszalalem....lallalala
Jestem zgred, znam więcej hitów disco polo niż radiowych, że o premierach płyt nie wspomne, kiedyś to znalam takich raperów co nikt ich nie znał (poza nimi samymi) a teaz co..
Malenq: gratulujemoja mama mnie i brata sadzala jak tylko zaczęliśmy siadać i ją do żłobka jak szła rok i 3 miechy to byłam jedyną bez pieluchy
Summerka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Summerka dla mnie to priorytet tym bardziej że mała w posłuchać wielorazowych więc mniej do prania mam....a cieszę się jak małe dziecko to takie fajne, jak Ci dziecko wie co teraz będzie i uśmiecha się do tego
No tak, to ułatwienie;) podziwiam i gratuluje, przecież to jeszcze mały robaczek, a taki kumaty;)
O, Zgredka, moja tez disco polo uwielbia, wiec czesto włączamy ten kanał, aż do porzygania...yeah, Zenek rulezzz
Ja z kolei siusiakach, uwaga! Do 3 lat, mimo, iż wiedziałam co do czego, to jakos specjalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:27
-
nick nieaktualnyzgredkoja sie smieje ze w moim składzie mleka sa drozdze. mały wazy juz 4800. je czesto. mam nadzieje, ze nie bedzie otyły;/
56 są już schowane od dzis zakładamy 62
musze właczy małemu disco ciekawe jak on zareagujeSummerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas muzykalnie to tylko Wodecki, Fogg itp.
Zgredziu no ją też byłam sadzana na nocnik jak tylko umiałam sama siedzieć...i ją tak małą wysadzam, ale dopiero ostatnio zaczęła kojarzyć co będziemy robiły hehehe...a śmieje się przy tym i minki śmieszne robi.....Misi@, Summerka lubią tę wiadomość