Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq gratuluje treningu czystosci
to mnie chyba najbardziej gnebi, bo nie mam duzo cierpliwosci, a poza tym wracam szybko do pracy i nie przypilnuje tego of poczatku...
Zgredka powodzenia w powrocie do pracy... Zlobek od ktorego mc skonczonego? A myslalas o niani?
Ja wracam od stycznia i tez misze cos wymyslic- maz na tacierzynski mial isc ale troche nas zycie moze wykiwac, bo nadazyla sie dla niego okazja lepszej fuchy i jesli ja dostanie to nici z urlopu. A ze ja obiecalam dawno ze wroce na 1/2 etatu to musze kogos znalezc na 4h do malego. Maz nie chce zlobka, wiec bedziemy robic castingi na nianie a jak to nie wypali, to wtedy zlobek... -
nick nieaktualnyNeukowa...w razie ja jesyem chetna zajac sie malym :p tylko musialabys do mnie go dostarczac
bylam niania i opieunka dwoch slicznych siostr ;)pewnie bedziesz chciala kogos na miejscu, ale jakbys miala awarie to zapraszamy do nas
A jak czyszcicie uszka maluda..ja mam z tym problem.dotychczas tylko woda, ale chyba toza malo!
Ja dzisz malym tez bede dzis spacerowac w chuscie
Smoczyca moj tez tak sie rzuca i nie chce spac..tylko drzemie od czasu do czasu i to na mnie;)
Juz jest o chustachWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:27
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Hej gangsterki
Blondik gratulacje ogromne
Nie dam rady Was nadrobic. Duzo obowiazkow mam I malo czasu na forum. Przygotowujemy sie do chrztu Roxanne I do komunii Marcela. Postaram sie wpadac czesciejKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dziewczyny poradzcie mi w czwartek mamy mieć szczepienia. Zdecydowalismy się na te NFZ plus pneunokoki. Czy to jednego dnia się podaje czy na pneumo lepiej tydzień później?
Dziś przeczytałem, że lepiej tydzień później i mam mentlik.
Ech od dziś nie jem produktów mlecznych. Mały cały w którychale tylko na ggłówce czy to możliwe, że jest uczulony na białko mleka krowiego?Misi@ lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Frytki z majonezem jami, tak jedzą w Belgii ojczyźnie frytek
Sprobuj
Mój poparzyl palucha olejem i od 2 h siedzi z palcem w wodzie
Idę spać
Aha jutro mamy 1,5 h przygotowania w żłobku (przez 2 tyg)
Trzymać kciukimajonez belgijski tez sie rozni I nawet bardziej mi smakuje nic polski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati, miło cię czytać
Ja lubię frytki z tatarską omacką, zawsze w Czechach na nartach jemyA że to prawie majonez, to myślę że takie połączenie też by mi smakowało, tylko ta kaloryczność
Misi@... pogadamy na priv, przede wszystkim mam jakieś ciuszki 62 do oddania za darmoszkę więc teges...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 11:59
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Hejo
W żłobku było ok, mała dała radę prawie całe 1,5 h się bawić, jej grupa wiekowa spała ale potem pojawił się wysoki placzliwy Kamil i okrąglak wesołek Hubert jest jeszcze jeden kolegą, a od grudnia przyjdzie koleżanka młodsza od Łucki. Mała się śmiała, była chętna do zabawy, nic się nie bała..
Od niani myślalam sekundę, ale ani mnie na to nie stać, taniej byłoby mi zostać w domu na rok ani też nie bardzo chce, bo z nianią to nie wiadomo kto i jak działa co robi jak ciebie w domu nie ma, a w żłobku dzieci się rozwijają lepiej moim zdaniem, zresztą pani potwierdziła mi, że obserwują się, naśladują nawet takie maluchy..
Jutro kolejny raz a teraz jemy..Malenq, Pati Belgia, Nieukowa, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane
Blondik kochana wielkie gratulacje i zdrowka dla was, szybkiego powrotu do domku, super ze juz tulisz Madzie
Malenqa zazdro sikow do nocniczka, a my nawet nie mamy takiego sprzetu kupionego hihi
U nas juz zdrowko powrocilo, nie wiem co to bylo, ale dwa dni biegunki ze stanem ppdgoraczkowym, ale juz jest ok, Leos powrocil do zywiolu, zywe srebro z niego, nie usiedzi na miejscu dluzej niz sekunde
Co do zawodu to ja architekt, wczesniej troche pracowalam w zawodzie no i ostatnio przed ciaza w pokrewnej dziedzinie w geodezji, mapy rysowalam, fajna zabawa, lubialo sie swoja praceza pare lat mam zamiar wrocic, narazie opieka nad szogunem 24 na dobe hihi i brak snu
Milego dniaMalenq lubi tę wiadomość
-
A ja Wam powiem, ze wlasnie przymierzylam Rox sukienke, ktora kupilamna chrzest I jest w sam raz co oznacza, ze w dniu jej chrztu bedzie za mala.... I co ja mam teraz zrobic??? Cholewcia. Musze szukac od nowa. A ta jest taka piekna....
Nieukowa frytki uwielbiam. Zwlaszcza te z budek bo najlepiej smakuja. Sa robione ze swiezych ziemniakow. Ah przepyszne...
Dziewczyny czy znacie jakies metody na przeziebienie dla karmiacej mamy?