Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik kciukam moze oxy ruszy Madzię
Smoku biedna Ty oby to nic poważnego.
Anuska ależ mi humor poprawiłas z rana hehe uwielbiam Cie.
Chyba w koncu wymyśliłam co chce jeszcze studiowaćmuszę sie tylko dowiedzieć gdzie i ile to kosztuje, i chyba dam rade.
U nas znowu szaro buro i spać sie chce a tu tyyyle pracy mnie dziś czeka.Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Witamy się
Mała spała nieźle. Obudziła się po 22 ale wepchnelam jej smoka i spała.
Teraz miałam pisać, że zaraz lece na zumbe, ale mój właśnie się dowiedział że musi lecieć do dziekanatu, przyjęli go po odwołaniu, bo pierwotnie policzyli mu zero punktów zamiast 140 a teraz zamiast wepchnac ngo szybko do jakiejś grupy co by zjazdów nie tracił to każą mu iść do biblioteki załatwiać że ie ma książek, oddać stara legitke (a kończył tam z 8 lat temu) i inne głupoty...
Ja pier****
KCIUKI !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 09:58
-
nick nieaktualny
-
Misia widzę ze tez lubisz piec:) ja wlasnie robie mufinki z jabłkami i drugie z malinami a popołudniu sernik bo jutro mam gości:)
Anuska lubie sie w sumie uczyć a chcevtetaz cos absolutnie innego niż prawo i padło na fizjoterapie ... Mój ojciec będzie zachwycony hehe.Misi@, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyUwielbiam pięć. Fizjoterapia super pomysł
Zwłaszcza małego dziecka
A wogole to mi rehab. Powiedz IALA żebym uważała by mały nie wyginął głowę do tyłu bo możeddojść do wzmożonego napięcia a na razie nie ma i szkoda by było. I jak mam go na ręce tobrodka ma dotykać klatkę piersiową tak bym nie widziała szyji. MożeWam to tteż pomoże -
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Maniek Powodzenia w realizacji planów edukacyjnych. Mnie fizjoterapia rozczarowała
-
Po pierwsze uczelnie, które pprzepuszczają na kolejny rok tych którzy w ogóle się nie pojawiają na uczelni za to np ze reklamują ja na zawodach, wykładowcy ale to wiecie są różni, za dużo pierdol wiem wszędzie są ale ekonomia z której miałam kkomis bo nie umiałam się nauczyć regulek na pamięć. ..a praca...na NFZ sstrazna lipa sorry ze się wyrażę ale pacjenci to staruszki których boli kolana 20lat albo się nudzą to przyjdą na rehabilitację rzadko ktoś skomplikowany...no wiadomo grosze i pacjenci rzadko nawet dziekuje powiedzieli szczerze ppdchodzili do mnie ,bo siostra musi,
A prywatnie hmmm dużą konkurencja to raz a dwa u mnie w małym mieście pacjenci płacili jajami mięsem i tym co mieli... aktualnie nie zamierzam wracać do pracy na NFZ. ..liczę ze cos wymysłe
Owszem gdybym mieszkała w dużym mieście i miała kupę kasy to inny temat bo kursy są zajebiście drogie tak hak i studia w moim przypadku zaoczne bo juz pracowałam po prawie 10latach nie widzę przyszłości. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 12:25
-
Mój uwielbia robić pavlova.. Mniam
U mnie dziś królik (kupilam małej, ale baba zamrozila całość, więc trza zrobić, a my króla nie lubim y) ;(
Zaraz się szykuje na silke, ale nie chce mi się strasznie..
Byłam w 5-10-15, w mothercare.. Kurcze, jakie kombinezoniki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 13:44
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMniam pavlowa
Bylam dzis w zdrowej zywnosci i porozmawialam z wlascicielka. Twierdzi, ze krostki malego to moze byc uczulenie na produkty mleczne...i polecila olej kokosowy na schudniecie, do jedzenia, smarowanie siebie i malego i do kapania malego.
Maz sie zdenerwowal, jak powiedziala, ze pomoze mi zrzucic powiedzial, ze lepiej bym juz nie chudla. Zrobilo jej sie glupio...
Dzis wazylam sie i zostaly 3 kg do wagi z przed ciazy, ale brzuch nadal jest...czy on sie wciagnie? 10 cm do miary z przed ciazy...duzo
A jak u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:36
-
Misia u mnie 1 kg został do wagi sprzed ciąży ale ten brzuch mam tez
jaka rada? A no ćwiczyć! Tylko kiedy to ja tego juz nie wiem:( cm nie mierzyłem ale w swoje dawne spodnie wchodzę.
Smoku to faktycznie nie zbyt miły obraz ale taka nasza Polska rzeczywistość ja bardziej myślałam zeby mieć cos swojego bo jak nie uda mi sie kancelarii otworzyć to chyba sie z mężem wyniesiemy z pl i wtedy przydałby sie zawód który moge wykonywać po za tym smutnym jak dupa kraju. Tak sobie to obmyslilam.Maniek
-
Hej ho:)
Od kiedy poszłam do pracy to życie nabrało tempa;)
Podczytuje co u was i maluszków;)Wszystkim dzieciaczkom sto lat no i oczywiście gratulujemy z Leo postępów:)
Nena czuję się urażona filmik z Diego widziałam i zalajkowałam;)
Blondik kciuki zacisniete już tylko chwila i będzecie tulić małą Madzie:)
Widzę, że studia na tapecie to chyba pora jesienna zmusza do refleksji;) też kombinuje jakby tu zrealizować plany na przyszłosć zobaczymy jak pójdzie. Tutaj nieco utrudniona sprawa bo nie ma studiów zaocznych tak jak w Polsce albo dziennie albo wieczorowo:(
W Belgii fizjoterapia bardzo ceniona i dobrze płatna:)dodatkowo praktycznie każdy ma swój prywatny gabinet poza godzinami pracy np w domu tym sposobem odpada koszt czynszu także Maniek realizuj plany bo uważam, że ten zawód ma przyszłość nawet w Polsce!
Summerka jak się czujesz?Czy blizna po cesarce daje o sobie znać?
Coś jeszcze miałam skrobnąc ale już zapomniałam;)
Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Misia: ja mam wagę już sprzed i cm też, ale cm szły powoli, ruszyły dopiero w ostatnim miesiącu (po tymnjak zaczelam regularnie ćwiczyć) codziennie ćwiczenia brzuszki 10 ćwiczeń po 1 minucie, melb lub Ewa ch
Królik wyszedł super mniam, trochę dla małej zostawilismy i zmiksował mój z marchewka i ziemniakiem, małej aż się uszy trzesly
A na silce super, choć nie chciało mi się to 20 min bieżni a potem ostre ladowanie na łapy brzuch, dupsko.. Zamierzam mieć dupe jak kamień
Manku: ahh wyjechać, mój w No i Szwecji by super zarobił, ale ja? Po polskim prawie jako sprzątaczka chyba, no może z j francuskim bym coś mogła porobic, a może kurs fitnesu i do klubu dorabiać, no ale nie tu, tu mam zakaz innej pracy ;(Misi@, MANIEK lubią tę wiadomość