Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mu kiedyś lekarka kazała smarować pasta cynkowa jak coś. ..albo sydocrem czy inne tego typu. Żadnych zoviraxow itp
Ja jutro musze jechać do teścioweja właściwie do jej dziadków. ...masakra! Ale na max 1,5 godz ani chwili dłużej!
Dobranoccccc -
nick nieaktualny
-
Kroko: kategorycznie jednak musisz jej powiedzieć, ale nie jakoś mocno, tylko że był w ddtvn o tym reportaż że nie można bo opryszczkowe zapalenie itd i że Ty też tego nie robisz...
Nie wiem co Ci radzić, ja pewno bym nie leciała do lekarza, ale obserwowala, co będzie jutro -
Kroko, niebezpieczne przypadki sa skrajne. Czytałam, ze większość dzieci zaraza sie id siebie nawzajem, np. w złobkach i nic im nie jest, najniebezpiecznidjsze to dla noworodka;( ake jak wylezie to idź do lekarza.
Zgredka, niestety chyba większość z nas zaliczyła juz epizod spadnięcia z kanapy;
Smoku, dobrze wiedzieć - sądziłam, ze zoviraxow, etc. Nid mozna, ale na sudocrem bym nie wpadła...
Malenq, tez mam te chusteczki;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 21:37
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MANIEK wrote:Anuska Twoje posty zawsze mi humor poprawiaja:) ciekawe jak wyglądają majtki z golfem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cf9b4053e75.jpg
Przeczytałam że penis polizał Ci palca u stopy... Chyba czas iść spaćAlbo może to jakieś braki
Malenq, Summerka, MANIEK, Krokodylica, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondik i jak tam? Przeczytałem post na Październikowych...jesteśw szpitalu? Madzia zzdecydowała się wyjść? Trzymam kciuki. Aż mi się lezka nakręciła, przypomniał mi się mój poród. Ech cudownie było zobaczyć synka choć faktycznie na początku nie byłppiękny, ale zdrowy i to byłannajlepszą wiadomość od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży!
Edit.
Czekamy na wieści i zyczymy szybkiego porodu i zdrowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 05:45
-
nick nieaktualny
-
Wow Blondik! Trzymam kciuki!!!
Dzis a właściwie przez ostatnie 24 h spałam 4 h ;( wiem, ze u Was to na porządku dziennym, a u mnie pierwszy raz od narodzin Ani
Gdyby nie to, ze moj labuś wpadł bardzo podniecony do pokoju ok 23:30 to byłaby noc jak zawsze. A tu mała sie obudziła i "bawiłyśmy" sie do 2. O 6:30 pobudka na całego i zabawa
Miłego dnia Wam zycze i pogody -
nick nieaktualny
-
Blondik, kciuki zacisniete
Smoczku, a robilas malej kiedys usg brzuszka? Ja gdy bylam mala to non stop mialam bakterie w moczu. Okazalo sie, ze to orzez wade nerek...moj syn rowniez zmaga sie z podobnym problemem...a taczej wzmagal, bo wyrosl. Wyszlo na usg brzucha