Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredko tulam jakkolwiek by nie było oby było dobrze.
Wzięłam sie za album Jagody juz jestem na finiszu ale nie wiem co mam napisać w rubryce co ma po mnie, bo uważam ze nic i ze jest podobna tylko do siebie nic nie poradzęprzygotowuje album bo chce zeby na chrzcinach każdy sie wpisał, zdjęcia tez wkleiłem ze szpitala i takie z domu ... Jagoda dostanie ten album albo w prezencie ślubnym albo na 30- tle albo jak sama urodzi dziecko:) boszze żebym tylko dożyła.
LaRa lubi tę wiadomość
Maniek
-
ZGREDZIA - co jest???
. Oby wszystko bylo dobrze.
MANKU - moj Domi jest podobny do meza chyba tylko, ze mnieto moze ma palce u stop.
Fajnie ze piszecie tak o tych spacerach bo ja myslalam ze kazda z was zasuwa po 2h minimum dziennie na spacery. Ja na przyklad dzisiaj bylam 20min w Aldim hehe, chociaz pogoda piekna. Ale maly juz prawie zasypial to ja go siup do lozka w domu zeby miec troche spokoju (2h pospal:).
NENNA - trening zasypiania w lozku wyobrazam sobie tak ze bede malego codziennie odkladac na troszke do jego lozeczka przed zasnieciem albo tylko do dczasu jak sie obudzi na pierwsze karmienie. Ale tak naprawde to cos mi sie zdaje ze bede jedna z was tzn. bede musiala zlozyc lozeczko. Dobrze ze nasze lozko jest duze...
Dzisiaj Domi zjadl 25g marchewki z brokulem (uparowalam warzywa, zblendowalam i dodalam troche wody). Malo troche.
no z tymi gwaltami to przegiecie. jeden w bialy dzien pare ulic od nas. Sprawcow jeszcze nei ujeto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 17:55
-
2 h znow pyklo
Ale spotkałam koleżankę z corka (młodsza o 3 tyg od Ani) wiec wymieniłyśmy wspólne rady, porady
Maniek, tez kupiłam album dla Ani (prowadzony do 3 rż) i co jakiś czas tam wpisuje
Zgredko, co jest? Przecież było juz dobrze
Psotka, to skąd wiadomo, ze to "ciapate"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 18:03
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:2 h znow pyklo
Ale spotkałam koleżankę z corka (młodsza o 3 tyg od Ani) wiec wymieniłyśmy wspólne rady, porady
Maniek, tez kupiłam album dla Ani (prowadzony do 3 rż) i co jakiś czas tam wpisuje
Zgredko, co jest? Przecież było juz dobrze
Psotka, to skąd wiadomo, ze to "ciapate"?
Bo w wiadomosciach bylo napisane ze mieli wyglad "poludniowcow" czyli zawoalowanie powiedziane ze o ciemnym kolorze skory.
Dziewczyny wy maci ejakas grupe na facebooku?
-
nick nieaktualny
-
Malenq, zarejestrowałam sie na str streetcom i biorę udział w kampanii (aktualnie ciasteczka dr gerard) i teraz chodzę (przy okazji spacerów) i znajomym daje do spróbowania. Wczoraj dostałam cały karton słodyczy (ja nie jem) heh
Kochana, czemu "w dola" Cie spędzam? Tymi spacerami?
Nosz musze! Jak nie wyjdę to jest krzyk w domu, jakby ja rozrywali ;(
Psotka, tak mamy swoją grupę na fb
Zgredko, o kurcze... Nie wiem czy sie domyślam, ale jesli tak to chyba musicie pogadać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 18:48
-
Psotka podaj na priv nazwisko to Cię wciągniemy
myśmy zaliczyli długi spacer i mała się wyspala i teraz ani myśli spać
Zgredka -Przykro mi bardzo... Może jednak da się coś uratować...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 19:26
-
Oczywiście porozmawialismy ale czy !a sens coś, jeśli się mu nie ufa? Dziwna akcja była tydzień te!u i przez ten tydzień odczuwała ciężko brak zaufania, więc teraz będzie jeszcze gorzej.
Też chce karton ciach -
Ojej, Zgredko- trzymaj sie. jesli faktycznie jest tak zle, to koniecznie rozmowa i konkretne decyzje. ehh...
Maniek- my mielismy zurek w chlebku, a na deser tort.
My wlasnie po basenie. chodzimy z malym od jakiegos miesiaca, raz w tygodniu. Franek szaleje w wodzie z tata, a mama zza szyby obserwuje i cyka fotkimoje dziecko cieszy sie jak oszalale na widok wody
a teraz przyszlismy, dostal kaszke i zasnal meeega szybko
takze polecam basen dla niespiacych!