Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:
Kroko: poka co masz ,ale kasę będę mieć next week, bo się rozprulam już na ten miesiąc
Wczoraj brakło mi siły przez ten antybiotyk. Czuję się jak przejechana przez walec. Wieczorem się za to zabiorę bo mam 3 kombinezony i trochę ciepłych ciuszków, to jak na tą pogodę będą super.
Lara ja wczoraj właśnie sama sobie powiedziałam, że do cholery dlaczego ja ciągle jestem na pełnych obrotach!!! Skoro jestem chora i zmęczona. I jak Zuzia poszła spać to ja kocyk i herbatka. Nosz kurde, należy mi się w końcu. -
Macham ze spaceru
wszystkiego próbowałam i sie nie da! Śpi TYLKO na spacerze. Kit z tym, ze przed chwila dostałam w twarz silnym porywem wiatru z kropiacym deszczem, poprostu abym zaznała ciszy bez jeczenia, musze spacerować. Z drugiej strony moze mała twierdzi, ze skoro ćwiczyć w domu nie mogę to chociaż kilometrów nastukam. No i łaże...
Aaa pisałam Wam ostatnio, ze ostatnio musiałam w ulewie spacerować? Ludzie uciekali do domów a my langsam po osiedlu
Manku, nieskromnie potwierdze,ze jedynie co mam fajne to rzęsy i oczyi na szczęście Ania ma to po mnie
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara, acha, słoiczki podaję codziennie, nie gotuję, bo sklepowych produktów póki co nie chcę, a swoich nie mam.
No, dzisiaj będzie gotowany buraczek, bo dostałam od cioci męża z ogródka.
BTW buraczek pierwszy raz, ciekawe jak podejdzie.
beszka a suszona śliwka? taka ze słoiczka? Zuzce pomaga.
I jak pisze Wróżka ciepła przegotowana woda.
Kotka co do uchodźców... może się nie wypowiem, bo wyjdę na jakąś opętaną rasistkę...
Ale to co zrobili u Was... jaja im poobcinać.
-
Lara lubie rzecz jasna za rzęsy i oczy i że sama o tym wiesz i mówisz i bardzo dobrze! trzeba się doceniać.
Kroko brawo pewnie że Ci się należy. Zdrowiej jak najszybciej i odpoczywaj sobie przy każdej możliwej chwili.
Moja gwiazda śpi na balkonie a ja staram się wymyśleć jakieś menu na chrzciny i o ile danie główne jakoś ogarniam to zupa i deser jakoś mi ciężko idą ...może napiszecie co się u was na chrzcinach jadło? plisssssKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Lara, jak już tak łazisz na te spacery to bierz i mojego Młodego
No weeeeź, co Cię zbawi jedno więcej. A tak serio to też cholewcia uparciuch z tej Anki, że tylko spacerując kimnie. Ale ten...jakie nogi będziesz miała wyrzeźbione Lara
Kroko, relaksuj się i zdrowiej szybcioremLaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Haha Nenaa padlam
wyrzeźbione nogi bauahabuabha chyba obolałe
Dawaj Diego, jedno dIecie więcej nie robi różnicy
Moj pies nieszczęśliwy ze musi tyle chodzić ale szkoda mi zeby w domu sam siedział wiec wloczy sie z nami
Manku na obiad miałam śląskie Dania czyli zupa to rosół a na drugie rolada,kluski śląskie i kapusta. A pózniej to już wiadomo, zimna płyta, sałatki itd oczywiście jeszcze ciasto i lodyNenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenus, taki mi sie egzemplarz trafił, ze nic ono na powietrzu byc. Leje czy nie ona chce świeżego luftu
Ehhhh a hak zawieje to nawet i z liścia darmowo można dostać
Kroko,powodzenia przy buraczku
Ja wczoraj dałam małej Jagodki ze słoiczka, nie zjadła duzo za to dziś była piękna zbita kupkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 13:10
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No jak pogoda nie sprzyja to trochę ciężko z tym chodzeniem...
Ale to dobrze, że tak lubi spacerować, dotlenione dziecię i mama przy okazji
U nas spacer kończy się czasem dźwiganiem Młodego bo ancymonowi nudzi się długie siedzenie w wózku. -
nick nieaktualny
-
Malenq ja byłam 15 min
bo u mnie wieje jak cholera!
Lara ty to masz powera a ile ruchuniczym korzeniowska
Moja padła wreszcie! Ledwo obiad dala rade zjeść bo juz przysypialauwielbiam ten stan! Kocham moje dziecko nad życie ale ciszę tez Kocham i potrzebuje
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie startuje w żadnym konkursie
poprostu moje dziecko nie chce spać w domu
Duzo bym dała za to zeby spała w domu a ja w tym czasie coś bym porobila (np polezala)
Mama mi wczoraj powiedziała, ze jej chrześniak tez miał taki "problem" burza, lało, grzmialo a z nim trzeba było chodzic, ech te geny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny