X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku to ja też mam takich sąsiadów, co maskę trzeba zakładać żeby się nie udusić... I również wróciłam że spaceru 45min i gdyby nie słońce to wiatr by nas zamroził

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt wiatr jest bardzo zimny...a ja z Zośka na rękach całą spcona uff
    Poddasze mamy wyszpachlowane i sufit opuszczony w kuchni teraz dół :) ktoś ma kupę niepotrzebnej kasiury? ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyszłam o 10:30 tak do tej pory łażę, tzn teraz już siedzę na ławce pod blokiem bo jak dochodziłam do domu to hrabianka usnęła i tak sobie siedzę i chyba pójdę po psa bo biedny w domku został i pochodzę po osiedlu.

Manku, tez jestem niewolnica swojego dziecka, może kiedyś dojrzeje do zostawienia ja z kimś. Jutro mam lekarza o 19:40, fakt ze 3 min od domu,lekarka ma zawsze poślizg ok 30 min, a mała zostanie z malzem. Jest to już taka godzina, ze zaczyna się robić śpiąca i marudna. Zawsze jestem potrzebna ja, a tu jutro tatuś. Już się boje...
    Ale u mnie grzeje, jak wiosna :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamieściłam filmik na fb jak mój brat bawi sie z Jagoda :) mnie sie nie udało jej tak nigdy rozśmieszyć :(

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spała 2h ;o

Tak mi jej żal, miała być jedynasiem przez chwilę najukochansza, a tu głupia matka jej rodzeństwo sprowadziła teraz mam paranoje że to bliźniaki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt zgredziu masz paranoje, przyjmij to na klatę, jak na twardzielkę przystało i nie rozkminiaj bo już po fakcie matka... Teraz ciesz się i pomyśl a może to chłopak?

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wróciłam ze spaceru ale u nas tak cieplutko, ze ja w bluzce na ramiączka i sweterku i sie zgrzalam. Za godzinę po Marcela muszę jechać do szkoły.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.poranny.pl/wiadomosci/wasilkow/art/9033614,bialostockie-muzeum-wsi-przedszkole-jak-w-skandynawii,id,t.html

A widzisz Beszko u nas też powoli wchodzi tryb skandynawski przedszkola

beszka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi przeszło po głowie, ze moze bedzie "koleś" :)
    Zgredzia, Mamie powiedziałaś? Czy czekasz na potwierdzenie u gina?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka ma zębola Zośka ma zębola :D
    Sorry ale podjaralam się ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:52

beszka, LaRa, Izoleccc, MANIEK, Nieukowa, Pati Belgia, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku gratki dla małej....super

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek- super fryzurka :) ja z moja okragla glowa pewnie wygladalabym jak kupa :D ale Tobie mega pasuje :)

Smoku- gratki zebola! moj jeszcze bezzebny i nie zanosi sie, zeby to sie w najblizszej przyszlosci zmienilo ;) jejku, jak ja Ci zazdroszcze tej budowy domku! to moja najwieksze marzenie... maly domek, kawalek trawy, taras... ehh :)

Zgredka- no wlasnie, moze braciszka zmajstrowaliscie dla Łucki? spokojnie, jestes silna kobita, dasz rade! :) a Lusia podziekuje Ci za rodzenstwo w podobnym wieku :)

dziewczeta niewolnice swoich dzieci- najgorszy jest pierwszy raz z dala od mamy. my zostawilismy malego z dziadkami jak mial jakies 2 miesiace. oczywiscie na rande wu z mezem po jakims czasie skonczylismy na ogladaniu jego zdjec z komorki :D ale dziadkowie poradzili sobie bezblednie :) oczywiscie zawsze sa mysli, jak sobie radza, czy nie placze... ale zazwyczaj pozniej okazuje sie, ze wszystko bylo ok. a mamusia niepotrzebnie sie martwi :)

MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: super gratulacje ;)

Lara: po lekarzu, a w SB jadę na weekend do mamy, nie wiem czy wtedy jej powiem czy będę siemza bardzo bać ;(

Smoczyca1, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku, gratulacje :)
    Malenqu, podoba mi sie to przedszkole :)

Zgredziu, ale za to jaki fajny kontakt bedzie Lucja miala ze swoim rodzenstwem.mod najmlodszych lat bedzie kompan do zabawy. A jesli by dziewczynka byla...siostry ❤️

Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu ja żałuję że moje rodzeństwo jest sporo ode mnie starsze. Brakuje mi kogoś w moim wieku.... Będzie dobrze

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy. ..a ja myślałam że te biegunki to żeby a ona wychodzi na to łagodnie przechodzi. Zauważyłam jak ugryzla łyżeczkę bo zastukalo ;)
    Ja lubię styl skandynawski :)
    Wrozko nie powiem ze nie ma czego zazdrościć bo to też marzenie moje ale jak jest Zośka jakoś juz mniej wręcz bywam zmęczona tymi majstrami którzy ciągle o coś pytają. ..od takich spraw to chłop powinien być! Ja powinnam tylko wybierać meble płytki podlogi itd ;) a tak to wiszę na tel i pytam męża o co chodzi :/
    Zgredka laski dobrze mówią!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:01

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku- znam to znam, u nas na etapie wykanczania mieszkania od stanu deweloperskiego tez bylo gruuubo, a wyplata wisiala na koncie pare minut zaledwie :/ ale jaka pozniej satysfakcja, pomysl :) w niedalekiej przyszlosci rowniez chcielibysmy sie budowac. zacisniemy pasa, a pozniej... :) oby sie udalo!

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh z ta satysfakcja to średnio bo to w zasadzie mój mąż buduje dom...a ja czuję się przez to gorsza bo nie zarabiam tyle co on :( no niby mówi ze to on jest od utrzymania rodziny i zbudowania domu ale jednak jakoś mi głupio :(
    Wróżki Powodzenia w realizacji marzeń!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku a pisałam wtedy że to zęby...

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już od pierwszych dni ze względu n moje zdrowie musiałam małą z babcią zostawić wiec mam już wprawę chociaż kłuje serce za każdym razem, ale w sumie to nawet dobrze ze tak wyszło bo teraz łatwiej mi będzie do szkoły na zjazd jechać... ja to bym chciała by c niewolnicą swojego dziecka chociaż przez trochę , teraz jak gdzieś jesteśmy to jestem zazdrosna o moje dziecko, wszyscy chcą ją nosić a ja bym najchętniej wszystkim wydrapała za to oczy ( chociaż grzecznie pozwalam o ile młoda chce) i oczywiście mam zajebistą schizę ze przez to zostawianie małej z teściową mala się bardziej przywiąże do niej niż do mnie - dziś na rehabilitacji usłyszałam - no bo wiesz w sumie takim dzieciom które karmione są butla to w sumie wszystko jedno gdzie i u kogo są- zabolało mnie to strasznie... a jeszcze dziś mi się śniło że Zuzia pierwsze swoje "mama" powiedziała do mojej teściowej (do niej pierwszy raz się uśmiechnęła) i jestem jeszcze bardziej zazdrosna :(

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1339 1340 1341 1342 1343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ