Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wyszłam o 10:30 tak do tej pory łażę, tzn teraz już siedzę na ławce pod blokiem bo jak dochodziłam do domu to hrabianka usnęła i tak sobie siedzę i chyba pójdę po psa bo biedny w domku został i pochodzę po osiedlu.
Manku, tez jestem niewolnica swojego dziecka, może kiedyś dojrzeje do zostawienia ja z kimś. Jutro mam lekarza o 19:40, fakt ze 3 min od domu,lekarka ma zawsze poślizg ok 30 min, a mała zostanie z malzem. Jest to już taka godzina, ze zaczyna się robić śpiąca i marudna. Zawsze jestem potrzebna ja, a tu jutro tatuś. Już się boje...
Ale u mnie grzeje, jak wiosna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maniek- super fryzurka
ja z moja okragla glowa pewnie wygladalabym jak kupa
ale Tobie mega pasuje
Smoku- gratki zebola! moj jeszcze bezzebny i nie zanosi sie, zeby to sie w najblizszej przyszlosci zmienilojejku, jak ja Ci zazdroszcze tej budowy domku! to moja najwieksze marzenie... maly domek, kawalek trawy, taras... ehh
Zgredka- no wlasnie, moze braciszka zmajstrowaliscie dla Łucki? spokojnie, jestes silna kobita, dasz rade!a Lusia podziekuje Ci za rodzenstwo w podobnym wieku
dziewczeta niewolnice swoich dzieci- najgorszy jest pierwszy raz z dala od mamy. my zostawilismy malego z dziadkami jak mial jakies 2 miesiace. oczywiscie na rande wu z mezem po jakims czasie skonczylismy na ogladaniu jego zdjec z komorkiale dziadkowie poradzili sobie bezblednie
oczywiscie zawsze sa mysli, jak sobie radza, czy nie placze... ale zazwyczaj pozniej okazuje sie, ze wszystko bylo ok. a mamusia niepotrzebnie sie martwi
MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Smoczku, gratulacje
Malenqu, podoba mi sie to przedszkole
Zgredziu, ale za to jaki fajny kontakt bedzie Lucja miala ze swoim rodzenstwem.mod najmlodszych lat bedzie kompan do zabawy. A jesli by dziewczynka byla...siostry ❤️Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękujemy. ..a ja myślałam że te biegunki to żeby a ona wychodzi na to łagodnie przechodzi. Zauważyłam jak ugryzla łyżeczkę bo zastukalo
Ja lubię styl skandynawski
Wrozko nie powiem ze nie ma czego zazdrościć bo to też marzenie moje ale jak jest Zośka jakoś juz mniej wręcz bywam zmęczona tymi majstrami którzy ciągle o coś pytają. ..od takich spraw to chłop powinien być! Ja powinnam tylko wybierać meble płytki podlogi itda tak to wiszę na tel i pytam męża o co chodzi
Zgredka laski dobrze mówią!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:01
-
Smoczku- znam to znam, u nas na etapie wykanczania mieszkania od stanu deweloperskiego tez bylo gruuubo, a wyplata wisiala na koncie pare minut zaledwie
ale jaka pozniej satysfakcja, pomysl
w niedalekiej przyszlosci rowniez chcielibysmy sie budowac. zacisniemy pasa, a pozniej...
oby sie udalo!
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Ehhhh z ta satysfakcja to średnio bo to w zasadzie mój mąż buduje dom...a ja czuję się przez to gorsza bo nie zarabiam tyle co on
no niby mówi ze to on jest od utrzymania rodziny i zbudowania domu ale jednak jakoś mi głupio
Wróżki Powodzenia w realizacji marzeń! -
nick nieaktualny
-
a ja już od pierwszych dni ze względu n moje zdrowie musiałam małą z babcią zostawić wiec mam już wprawę chociaż kłuje serce za każdym razem, ale w sumie to nawet dobrze ze tak wyszło bo teraz łatwiej mi będzie do szkoły na zjazd jechać... ja to bym chciała by c niewolnicą swojego dziecka chociaż przez trochę , teraz jak gdzieś jesteśmy to jestem zazdrosna o moje dziecko, wszyscy chcą ją nosić a ja bym najchętniej wszystkim wydrapała za to oczy ( chociaż grzecznie pozwalam o ile młoda chce) i oczywiście mam zajebistą schizę ze przez to zostawianie małej z teściową mala się bardziej przywiąże do niej niż do mnie - dziś na rehabilitacji usłyszałam - no bo wiesz w sumie takim dzieciom które karmione są butla to w sumie wszystko jedno gdzie i u kogo są- zabolało mnie to strasznie... a jeszcze dziś mi się śniło że Zuzia pierwsze swoje "mama" powiedziała do mojej teściowej (do niej pierwszy raz się uśmiechnęła) i jestem jeszcze bardziej zazdrosna