WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku to ja też mam takich sąsiadów, co maskę trzeba zakładać żeby się nie udusić... I również wróciłam że spaceru 45min i gdyby nie słońce to wiatr by nas zamroził

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt wiatr jest bardzo zimny...a ja z Zośka na rękach całą spcona uff
    Poddasze mamy wyszpachlowane i sufit opuszczony w kuchni teraz dół :) ktoś ma kupę niepotrzebnej kasiury? ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wyszłam o 10:30 tak do tej pory łażę, tzn teraz już siedzę na ławce pod blokiem bo jak dochodziłam do domu to hrabianka usnęła i tak sobie siedzę i chyba pójdę po psa bo biedny w domku został i pochodzę po osiedlu.

Manku, tez jestem niewolnica swojego dziecka, może kiedyś dojrzeje do zostawienia ja z kimś. Jutro mam lekarza o 19:40, fakt ze 3 min od domu,lekarka ma zawsze poślizg ok 30 min, a mała zostanie z malzem. Jest to już taka godzina, ze zaczyna się robić śpiąca i marudna. Zawsze jestem potrzebna ja, a tu jutro tatuś. Już się boje...
    Ale u mnie grzeje, jak wiosna :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamieściłam filmik na fb jak mój brat bawi sie z Jagoda :) mnie sie nie udało jej tak nigdy rozśmieszyć :(

Anuśka lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spała 2h ;o

Tak mi jej żal, miała być jedynasiem przez chwilę najukochansza, a tu głupia matka jej rodzeństwo sprowadziła teraz mam paranoje że to bliźniaki

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fakt zgredziu masz paranoje, przyjmij to na klatę, jak na twardzielkę przystało i nie rozkminiaj bo już po fakcie matka... Teraz ciesz się i pomyśl a może to chłopak?

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wróciłam ze spaceru ale u nas tak cieplutko, ze ja w bluzce na ramiączka i sweterku i sie zgrzalam. Za godzinę po Marcela muszę jechać do szkoły.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.poranny.pl/wiadomosci/wasilkow/art/9033614,bialostockie-muzeum-wsi-przedszkole-jak-w-skandynawii,id,t.html

A widzisz Beszko u nas też powoli wchodzi tryb skandynawski przedszkola

beszka lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi przeszło po głowie, ze moze bedzie "koleś" :)
    Zgredzia, Mamie powiedziałaś? Czy czekasz na potwierdzenie u gina?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka ma zębola Zośka ma zębola :D
    Sorry ale podjaralam się ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 14:52

beszka, LaRa, Izoleccc, MANIEK, Nieukowa, Pati Belgia, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku gratki dla małej....super

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek- super fryzurka :) ja z moja okragla glowa pewnie wygladalabym jak kupa :D ale Tobie mega pasuje :)

Smoku- gratki zebola! moj jeszcze bezzebny i nie zanosi sie, zeby to sie w najblizszej przyszlosci zmienilo ;) jejku, jak ja Ci zazdroszcze tej budowy domku! to moja najwieksze marzenie... maly domek, kawalek trawy, taras... ehh :)

Zgredka- no wlasnie, moze braciszka zmajstrowaliscie dla Łucki? spokojnie, jestes silna kobita, dasz rade! :) a Lusia podziekuje Ci za rodzenstwo w podobnym wieku :)

dziewczeta niewolnice swoich dzieci- najgorszy jest pierwszy raz z dala od mamy. my zostawilismy malego z dziadkami jak mial jakies 2 miesiace. oczywiscie na rande wu z mezem po jakims czasie skonczylismy na ogladaniu jego zdjec z komorki :D ale dziadkowie poradzili sobie bezblednie :) oczywiscie zawsze sa mysli, jak sobie radza, czy nie placze... ale zazwyczaj pozniej okazuje sie, ze wszystko bylo ok. a mamusia niepotrzebnie sie martwi :)

MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku: super gratulacje ;)

Lara: po lekarzu, a w SB jadę na weekend do mamy, nie wiem czy wtedy jej powiem czy będę siemza bardzo bać ;(

Smoczyca1, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku, gratulacje :)
    Malenqu, podoba mi sie to przedszkole :)

Zgredziu, ale za to jaki fajny kontakt bedzie Lucja miala ze swoim rodzenstwem.mod najmlodszych lat bedzie kompan do zabawy. A jesli by dziewczynka byla...siostry ❤️

Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu ja żałuję że moje rodzeństwo jest sporo ode mnie starsze. Brakuje mi kogoś w moim wieku.... Będzie dobrze

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy. ..a ja myślałam że te biegunki to żeby a ona wychodzi na to łagodnie przechodzi. Zauważyłam jak ugryzla łyżeczkę bo zastukalo ;)
    Ja lubię styl skandynawski :)
    Wrozko nie powiem ze nie ma czego zazdrościć bo to też marzenie moje ale jak jest Zośka jakoś juz mniej wręcz bywam zmęczona tymi majstrami którzy ciągle o coś pytają. ..od takich spraw to chłop powinien być! Ja powinnam tylko wybierać meble płytki podlogi itd ;) a tak to wiszę na tel i pytam męża o co chodzi :/
    Zgredka laski dobrze mówią!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:01

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczku- znam to znam, u nas na etapie wykanczania mieszkania od stanu deweloperskiego tez bylo gruuubo, a wyplata wisiala na koncie pare minut zaledwie :/ ale jaka pozniej satysfakcja, pomysl :) w niedalekiej przyszlosci rowniez chcielibysmy sie budowac. zacisniemy pasa, a pozniej... :) oby sie udalo!

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh z ta satysfakcja to średnio bo to w zasadzie mój mąż buduje dom...a ja czuję się przez to gorsza bo nie zarabiam tyle co on :( no niby mówi ze to on jest od utrzymania rodziny i zbudowania domu ale jednak jakoś mi głupio :(
    Wróżki Powodzenia w realizacji marzeń!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku a pisałam wtedy że to zęby...

Nieukowa lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już od pierwszych dni ze względu n moje zdrowie musiałam małą z babcią zostawić wiec mam już wprawę chociaż kłuje serce za każdym razem, ale w sumie to nawet dobrze ze tak wyszło bo teraz łatwiej mi będzie do szkoły na zjazd jechać... ja to bym chciała by c niewolnicą swojego dziecka chociaż przez trochę , teraz jak gdzieś jesteśmy to jestem zazdrosna o moje dziecko, wszyscy chcą ją nosić a ja bym najchętniej wszystkim wydrapała za to oczy ( chociaż grzecznie pozwalam o ile młoda chce) i oczywiście mam zajebistą schizę ze przez to zostawianie małej z teściową mala się bardziej przywiąże do niej niż do mnie - dziś na rehabilitacji usłyszałam - no bo wiesz w sumie takim dzieciom które karmione są butla to w sumie wszystko jedno gdzie i u kogo są- zabolało mnie to strasznie... a jeszcze dziś mi się śniło że Zuzia pierwsze swoje "mama" powiedziała do mojej teściowej (do niej pierwszy raz się uśmiechnęła) i jestem jeszcze bardziej zazdrosna :(

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 1339 1340 1341 1342 1343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ