X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku gratki zebola:)
    Dziękuje za miłe słowa :)
    Beszko ale świnie, niania tez pipa grochowa mogła z wami chociaż ponegocjować. Spokojnie masz jeszcze troszkę czasu to znajdziesz inna. Trzymam kciuki.
    Zgredka im szybciej powiesz mamie tym szybciej bedziesz miała to za doba jesli tak Cie to stresuje. Jak juz mówiłam ja Ci zazdroszczę bo jak pomyśle o tych temperaturach, śluzach , szyjce, dongach, owulce, itd to mi sie słabo robi... Oszvzedzilas sobie stresu a Łucja to będzie bardziej szczęśliwa z rodzeństwem niż sama jak palec. Jak będzie dziewczynka to jakaś paczuszkę ubraniowa z Jagoda Wam sprezentujemy :) nie łam sie tylko ciesz! .... A masz w rodzinie bliźniaki? Bo ja juz mam i maz tez i trochę sie boje...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale dziś czytalam kiedy czas na 2 ciążę i napisali że z rok się organizm regeneruje, wiadomo mój ni y w dobrym stanie zdrowy wycwiczony ale.. No i że dziecko 1 powinno byc trochę sam na sam z mama bo nie skumalam, że to rodzeństwo może być źle nastawione ;( eh eh

Robię dziś zupę pod tytułem wrzuc wszystkie warzywa i uciekaj..;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za.ludziska...
    Wcale takim dzieciom nie jest wszystko jedno, bo tylko jedna osoba na świecie pachnie im najwspanialszych i tylko z jedną czuj ab się najbezpieczniej, a to jest Mama i nikt więcej

MANIEK, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari co za bzdury jak wszystko jedno. Brednie! Dziecko czuje zapach mamy i taty i nie jest im wszystko jedno. Jeszcze trochę i zobaczysz ze mała będzie chciała tylko z Toba być.
    A jak zapalenie nerwu? Jak rehabilitacja? Jest lepiej ?

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka mam koleżankę która tez zaszła w ciszę na macierzyńskim i urodziła śliczna druga córkę a sama jest zdrowa ( nie była wysportowana) i wszystko jest ok, a dzieci sie uwielbiają bo mała różnica i sa nierozłączne:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem ze to nieprawda ale mimo wszystko bolą takie teksty ale cóż kij im wszystkim w oko :P

a nerw już prawie wyleczony, twarz jest już prawie symetryczna, jeszcze trochę krzywy uśmiech ale jest uśmiech :D no i mogę już normalnie mówić , jeść i pić jeszcze tylko gwizdać nie potrafię :P ale przyjdzie i to zresztą umiejętność niekoniecznie niezbędna do życia :P na rehabilitacji babki w szoku ze tak szybko się poprawiło bo rzeczywiście ponoć kilka miechów to trwa a u mnie trzy tygodnie :)

a ja mam na mojego Zozolka nowy sposób - znaczy na zasypianie w dzień, nie będę jej nosić jak babcia bo mi kręgosłup nawala, ja jej śpiewam kołysanki a raczej piosenki typu "kasztany" albo "pamiętasz była jesień" :P hehe i mala zasypia :D jednak to że śpiewałam sobie piosenki na głos będąc w ciąży przynosi pozytywne rezultaty :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:44

Smoczyca1, MANIEK, Nieukowa, Blondik, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam bliźniaków ;) na szczęście
    Ale jak wpisuje w necie co robić żeby były bliźniaki, jakie działania temu służą, to nieźle mi szło ;) nieświadomie

Ari: ten kto tak powiedział nie miał racji i na pewno potwierdza to mamy mm..

Ja tam bym chciała żeby zarabiał więcej ode mnie, konserwa że mnie w tym temacie

Nieukowa lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari głupoty gadają babiszony! I co z tego ze butla jesteś cały czas z małą i dziecko czuje kto jest mama! Gratuluję postępów! :)
    Zgredka ja nie mam pretensji ze on zarabia więcej tylko o to ze ja mniej ;) a właściwie moja kasa idzie na życie a jego na chatę. ..ale wiecie samo ogrzewanie bez robocizny i pieca to 17tys dla mnie to kosmiczne sumy! A na wychowawczym w ogóle będę od niego zależna. ..to mnie boli!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:53

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ba ja nawet mogłabym nie pracować do czasu aż Zuza nie pójdzie do przedszkola a nawet wtedy zrobić drugie i znów nie pracować jakby mój zarabiał tyle byśmy mogli sobie na to pozwolić - więc ja to dopiero konserwa jestem :P :P :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari no gdzie 17!!!!!! Ale zdecydowanie więcej mi tylko chodzi o zależność :( chciałabym być niezależna a nie wyszło. jestem konserwatywna jeśli chodzi o związki damska męskie ale to tylko moje zdanie a ogólnie niech każdy robi jak mu sumienie dyktuje czy tam jak chce :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, gratulacje za zebola Zosiowego :)

Pisałam chwilkę z Yas na fb, Kinga zaczyna dreptać wiec biedna nie ma siły na internet
    Biedna meczy toczeń i jest obolała ;( nawet nie chce sobie wyobrażać co Ona przechodzi ;(

Ja, jak już wiecie jestem znów a spacerze :) dotlenilabym się gdyby niech te kominy
    Uciekłam na ogródki a tu liście pala fuck

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff. Zmeczylam sie na kawie bedac :)
    Przetestowalysmy z Misi@ kawiarnie dla mam i powiem wam, ze super sprawa! Maluchy wybawione, my sie w realu poznalysmy... Synus Misi slodki... I taki fajny mini jeszcze :)

Malenq, zgredka, Misi@, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Yas ;(

Ja sobie z kolei życia bez pracy nie wyobrażam stąd taką zenade odczuwania, że przyszła do wydziału zaszła w ciąże po pół roku poszła znowu wróci na pół roku i znowu ..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z tych co lubią prace:) choc teraz hmm lubie spędzać czas z Jagoda :)

Edit:
    Yas zdrówka i sił dla Ciebie i Kini

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 16:54

zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka Yas....
    Na jak zależy Ci na dobrej opinii w pracy Zgredziu to niestety mogą gadać i nic na to nie poradzisz

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No biedna Yas, strasznie mi przykro ze ja tak choroba doswiadcza ;( tak jakby chciala nadrobic czas, gdy w ciazy ustapily jej objawy...

Zgredka odwagi, przeciez to nie zbrodnia drugi dziec a wprost przeciwnie :)
    To ktory tydzien?

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff dziewuszki, uwielbiam jak moj Franula tak szybko zasypia :) dzisiaj kapiel zrobila mamusia :D popluskane, pojedzone i teraz ladnie zasnal, a ja mam w koncu chwile wytchnienia :) jutro niestety szczepienie, ale pocieszam sie ze kolejne bedzie za ladnych pare miesiecy.
    Dzis wyprobowalam nowy schemat wychodzenia na spacer, a raczej babcia poszla z malym na dwie godzinki ok. 12-tej. pozniej drzemka ok. 15tej zaliczona i od tamtego momentu do 19tej spania nie bylo. mam nadzieje, ze w koncu maly zrezygnuje ze wstawania w nocy... w sierpniu kiedy bylismy w gorach na wakacjach spal od 20tej do 6tej. ahh, to byly czasy :D

Yas- zdrowka kochana! toczen to ch... delikatnie mowiac :(

Nieukowa lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spaćć.... Jak tylko mlesio ściągnę idę lulku.

Dzisiejszy dzień dał ostro w kość i zmęczona jestem jak nigdy....
    Mam nadzieję że jutro e nocniku zostanę rzepa.

Buziole i dobranoc

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq- nawet nie wiesz jak Cie podziwiam z tym sciaganiem mleka. Ja sciagalam 3 miesiace i umeczylam sie przy tym masakrycznie. a rzepem sie nie przejmuj. jutro wyjdzie z kupka.

aaa Arienna- spoznione gratulacje pierwszego miesiaca zycia malenstwa! :)

Malenq, Arienna lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq kochana spij dobrze i nie martw sie znajdziesz znajdziesz :)
    Tez padam idę pod prysznic i siup do lozia... Jutro ma być we wro piękna pogoda jupi:)
    Śpijcie smacznie mamy i dzieci.

Malenq lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1340 1341 1342 1343 1344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ