Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoku gratki zebola:)
Dziękuje za miłe słowa
Beszko ale świnie, niania tez pipa grochowa mogła z wami chociaż ponegocjować. Spokojnie masz jeszcze troszkę czasu to znajdziesz inna. Trzymam kciuki.
Zgredka im szybciej powiesz mamie tym szybciej bedziesz miała to za doba jesli tak Cie to stresuje. Jak juz mówiłam ja Ci zazdroszczę bo jak pomyśle o tych temperaturach, śluzach , szyjce, dongach, owulce, itd to mi sie słabo robi... Oszvzedzilas sobie stresu a Łucja to będzie bardziej szczęśliwa z rodzeństwem niż sama jak palec. Jak będzie dziewczynka to jakaś paczuszkę ubraniowa z Jagoda Wam sprezentujemynie łam sie tylko ciesz! .... A masz w rodzinie bliźniaki? Bo ja juz mam i maz tez i trochę sie boje...
Maniek
-
No ale dziś czytalam kiedy czas na 2 ciążę i napisali że z rok się organizm regeneruje, wiadomo mój ni y w dobrym stanie zdrowy wycwiczony ale.. No i że dziecko 1 powinno byc trochę sam na sam z mama bo nie skumalam, że to rodzeństwo może być źle nastawione ;( eh eh
Robię dziś zupę pod tytułem wrzuc wszystkie warzywa i uciekaj..
-
nick nieaktualnyCo za.ludziska...
Wcale takim dzieciom nie jest wszystko jedno, bo tylko jedna osoba na świecie pachnie im najwspanialszych i tylko z jedną czuj ab się najbezpieczniej, a to jest Mama i nikt więcejMANIEK, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
wiem ze to nieprawda ale mimo wszystko bolą takie teksty ale cóż kij im wszystkim w oko
a nerw już prawie wyleczony, twarz jest już prawie symetryczna, jeszcze trochę krzywy uśmiech ale jest uśmiechno i mogę już normalnie mówić , jeść i pić jeszcze tylko gwizdać nie potrafię
ale przyjdzie i to zresztą umiejętność niekoniecznie niezbędna do życia
na rehabilitacji babki w szoku ze tak szybko się poprawiło bo rzeczywiście ponoć kilka miechów to trwa a u mnie trzy tygodnie
a ja mam na mojego Zozolka nowy sposób - znaczy na zasypianie w dzień, nie będę jej nosić jak babcia bo mi kręgosłup nawala, ja jej śpiewam kołysanki a raczej piosenki typu "kasztany" albo "pamiętasz była jesień"hehe i mala zasypia
jednak to że śpiewałam sobie piosenki na głos będąc w ciąży przynosi pozytywne rezultaty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:44
Smoczyca1, MANIEK, Nieukowa, Blondik, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nie mam bliźniaków
na szczęście
Ale jak wpisuje w necie co robić żeby były bliźniaki, jakie działania temu służą, to nieźle mi szłonieświadomie
Ari: ten kto tak powiedział nie miał racji i na pewno potwierdza to mamy mm..
Ja tam bym chciała żeby zarabiał więcej ode mnie, konserwa że mnie w tym temacieNieukowa lubi tę wiadomość
-
Ari głupoty gadają babiszony! I co z tego ze butla jesteś cały czas z małą i dziecko czuje kto jest mama! Gratuluję postępów!
Zgredka ja nie mam pretensji ze on zarabia więcej tylko o to ze ja mnieja właściwie moja kasa idzie na życie a jego na chatę. ..ale wiecie samo ogrzewanie bez robocizny i pieca to 17tys dla mnie to kosmiczne sumy! A na wychowawczym w ogóle będę od niego zależna. ..to mnie boli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 15:53
Arienna lubi tę wiadomość
-
ba ja nawet mogłabym nie pracować do czasu aż Zuza nie pójdzie do przedszkola a nawet wtedy zrobić drugie i znów nie pracować jakby mój zarabiał tyle byśmy mogli sobie na to pozwolić - więc ja to dopiero konserwa jestem
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ari no gdzie 17!!!!!! Ale zdecydowanie więcej mi tylko chodzi o zależność
chciałabym być niezależna a nie wyszło. jestem konserwatywna jeśli chodzi o związki damska męskie ale to tylko moje zdanie a ogólnie niech każdy robi jak mu sumienie dyktuje czy tam jak chce
-
Smoku, gratulacje za zebola Zosiowego
Pisałam chwilkę z Yas na fb, Kinga zaczyna dreptać wiec biedna nie ma siły na internet
Biedna meczy toczeń i jest obolała ;( nawet nie chce sobie wyobrażać co Ona przechodzi ;(
Ja, jak już wiecie jestem znów a spacerzedotlenilabym się gdyby niech te kominy
Uciekłam na ogródki a tu liście pala fuck -
Uff. Zmeczylam sie na kawie bedac
Przetestowalysmy z Misi@ kawiarnie dla mam i powiem wam, ze super sprawa! Maluchy wybawione, my sie w realu poznalysmy... Synus Misi slodki... I taki fajny mini jeszczeMalenq, zgredka, Misi@, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uff dziewuszki, uwielbiam jak moj Franula tak szybko zasypia
dzisiaj kapiel zrobila mamusia
popluskane, pojedzone i teraz ladnie zasnal, a ja mam w koncu chwile wytchnienia
jutro niestety szczepienie, ale pocieszam sie ze kolejne bedzie za ladnych pare miesiecy.
Dzis wyprobowalam nowy schemat wychodzenia na spacer, a raczej babcia poszla z malym na dwie godzinki ok. 12-tej. pozniej drzemka ok. 15tej zaliczona i od tamtego momentu do 19tej spania nie bylo. mam nadzieje, ze w koncu maly zrezygnuje ze wstawania w nocy... w sierpniu kiedy bylismy w gorach na wakacjach spal od 20tej do 6tej. ahh, to byly czasy
Yas- zdrowka kochana! toczen to ch... delikatnie mowiac
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq- nawet nie wiesz jak Cie podziwiam z tym sciaganiem mleka. Ja sciagalam 3 miesiace i umeczylam sie przy tym masakrycznie. a rzepem sie nie przejmuj. jutro wyjdzie z kupka.
aaa Arienna- spoznione gratulacje pierwszego miesiaca zycia malenstwa!Malenq, Arienna lubią tę wiadomość