WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ludzie gadac beda...taka natura niestety....ja bym to olala. To ich problem, nie Twoj. Raz dwa 2 odchowasz, podczas gdy inne beda w pieluch latami siedzielay.

Smoczku, najwazniejsze ze maz zarabia tyle, ze stac Was na budowe domu...

Z niania to nie chodzi o kase, bo gdybym wiedziala ze kolezanka kasa chce moja nianie zatrzymac u siebie, to za brak lojalnosci bym olala kolezanke i bylby to dla mnie tylko interes...wiec zaczelalbym oferte kolezanki przebijac ;) to dluga historia, ehhh w kazdym razie niania okazala sie nierzetalna, a my takiej u sibie nie chcemy. Mam nadz.ze znajde kogos

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzzz Zośka wreszcie śpi nie spala od 13 wiec możecie sobie wyobrazić jaki humor miała wieczorem padam!
    Yas zdrówka!
    Beszko ch**owa koleżanka i niania tez. Niech spadają na pewno znajdziesz kogoś odpowiedniego!
    Malenq spokojnej nocy! Jutro będzie rzepowa kupa! Odpocznij!
    Zgredzia olej! Jakbyś nie była w ciąży to by gadali ze mogłaś juz drugie machnac tak już jest!
    Wróżka plan dnia jest cool nasz jak widać dziś się spie***yl ;)
    Wszystkim spokojnej nocki buziaki!

beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja po kąpieli spać nie chce.. ;(

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.. ;)

Nieukowa: nie mam pojęcia który tydzień ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze Yas nie bedzie mi miała za zle, ze tu napisałam, a jesli tak to przepraszam ;(
    Mała spi, a ja ide poprasowac szybciutko i spać :)

Dobrej nocy

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, nie martw sie, ja tez sie tum stresowałam, bo lubie swoją prace, a piza tum pracuje przy projekcie i jedna osoba (a u nas juz druga, bo kolezanka w tej samej sytyacji) to duze braki i full pracy dla innych, no ake s życiu sa priorytety i wszyscy jakos ze zrozumieniem dobrego podeszli. Moim zdaniem mała różnica wieku jest fajna;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...
    My z jedną pobudka i płaczem ale nie ma tragedii ino cos mnie łeb boli :/
    Tak czy siak chyba ciężki dzień będzie ;)
    A mój pies się przeziebil :/ kaszle i kaszle dostał juz wczoraj tablety wiec mam nadzieje ze szybko mu przejdzie...i ma szlaban na wychodzenie na dwór ;)
    A Zośke drażni chyba ten zebol bo nie chce dzioba otworzyc do posmarowania a zawsze lubiła żel ;)
    Miłego dnia

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Wczoraj zainstalowała sobie aplikacje na tel. ( dzięki Nieukowa za podpowiedzi;)) By sprawdzić ile mój dzieci śpi. Od północy budził się 6 razy. Za kazdym razem Dostal pierś, ale średnio jadł po 4 minuty i zasypial. 3 razy zmieniła pieluszke. Były dwie kupki. Śpi średnio półtora godziny. Od północy spał 4,3 h.
    Będę monitorować to przez pewien czas bo muszę wdrożyć plan przesypiaja nocek. Ewentualnie z jednym budzeniem.
    Mam na PDF książkę, która muszę przeczytać i go zacząć uczyć higieny snu ;)
    Miłego dnia!
    A i najgorsze dowiedziałam się, że macierzyński będę dostawać raz na 3 miesiące, czyli dopiero za miesiąc distane pierwszą pulę...jak ją mam teraz płacić rachunki o.O koszmarkto to wymyślił?
    Ps ją kiedyś lubilam pracować a odkąd jest Antoni to lubię mamowac. Wszystko się u mnie zmieniło:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas zdrowka!
    Smoku gratuluje zabala ;)
    Lara udało się wydać?
    Wrozko jak Franio przespał całą noc?
    Beszko powodzenia w szukaniu niani.
    A jakby ktoś chciał poczytać te książkę o tym jak każde dziecko można nauczyć spac to zapraszamy na priv i do przesłania maila. Mam ją na PDF ma 88 stron więc ...no wiadomo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:30

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i stalo sie nieuniknione. Jestesmy u moich rodzicow a tutaj telewizor non stop na chodzie. Maly patrzy i cieszy sie jak glupi do sera.

Noc masakryczna. Domi budzil sie co 1,5h lub czesciej nawet. Juz mnie cycki bola :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

a dziś u nas nieprzespana noc, znaczy ja nie spałam, małż chrapał, pies chrapał a Zozol się od nocnego karmienia (3 nad ranem dobra pora na przekąskę) zaczęła chrapać, charczeć, krztusić się przez sen i oczywiście pociąganie pustym nosem- od 3 nie śpię tylko czuwam przy niej żeby mi się nie zakrztusiła.... teraz o dziwo śpi spokojnie i cichutko.... jak jutro będzie tak samo to jadę z nią do pediatry żeby ja osłuchała no i dziś jednak przywozimy od kumpla monitor oddechu - tak żebym spokojnie mogła się kimnąć bo mam schizy :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc nieprzespana, mała wstała o 22 i poszła spać o 2, po czym wstała o 5 i nadal nie śpi......
    kupy nie ma, ale jest płacz i marudzenie, do tego laktator mi padł:(
    i jeszcze pełnia księżyca - dzieciaki strasznie marudne wtedy są...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurva, mamy gorączkę, bez innych objawów ale widać po Małym, że coś nie tak. Umówiłam nas do naszej pediatry, 9:15 wizyta. Boję się. Wczoraj późnym wieczorem zauważyłam, że Bąbel mocno ciepły, gorączka jak byk...podaliśmy paracetamol, w nocy zmierzyłam znowu i już temperatura ok, rano znowu w górę i godzinę temu daliśmy lek. Fak!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj Nenuś - zdrówka życzę

pełnia rzeczywiście- moze dlatego takie słabe spanie dziś miałam, Zozol marudna dziś musiałam ja przed chwila uśpić w wózku bo nie zdążę posprzątać w domu przed rehabilitacją hehe oszukistka ze mnie- bo w wózku Zuza mysli ze jest na spacerze i lepiej sypia :p

ewebii4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak sobie pomyślałam wczoraj patrząc w niebo ze dzieciaki mogą być trudne :/
    Ari współczuję stresów :( weź Zuzie do wyra i się kimnij :) matki i tak nie śpią głębokim snem...
    Malenq Powodzenia dzisiaj no i z rzepem :)
    Nena :( zdrówka! Dla Diegusia !
    Czemu mój głupi słownik zawsze jak pisze Ari on wpisuje air :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:49

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł, Nena zdrówka dla Diego i daj znać jak po wizycie.
    Malenq nie dziwie się że laktator Ci padł Ty go ekspoatujesz jak żadna z nas...szacun.
    Też nie lubię pełni.
    Ari masakra z tym charczeniem Twojej małej. Może faktycznie ten monitor Cie uspokoi.

Ide polować na bilety na Ironsów:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa może to trzydniówka jeśli bez objawów? my niedawno przeszliśmy miał gorączke,którą zbijałam co pare godzin ,masakra a po 3 dniach wysypka :P . Sory za takie wtargnięcie tak podczytuje i tak jakoś mnie naszło napisać :) Pozdrawiam :) i zdrówka dla dzieciaczków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:55

Krokodylica lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Witam się w 32tc wg BBF :)
    Muszę Wam się pochwalić że cukrzyca została opanowana :) Niestety musiałam zupełnie odstawić pieczywo, no ale czego się nie robi dla dzieciątka :) Już nie muszę się kłuć 4 razy dziennie tylko 2 razy na tydzień i po każdym wprowadzeniu nowego produktu, żeby zobaczyć jak mój organizm reaguje.

Widzę że u Was też dzisiaj kiepsko ze snem... To chyba faktycznie ta pełnia...
    Buziaki dla Was i zdrówka dla maleństw :)
    Idę odespać nockę :)

Smoczyca1, LaRa, Arienna, Nieukowa, MANIEK, Malenq, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze moja tez właśnie coś chrapie. ..może kąta ma jak się zbudzi niedźwiedź mały musze odkurzacza użyć :/ choć nie lubię tego robić!
    Maniek udanego polowania!
    Ja się nie gniewem Młoda za wtargniecie ;)
    Gratki Anuska twarda żeś! Dobranoc i gratki 32 tyg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:59

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ari współczuję stresów :( weź Zuzie do wyra i się kimnij :) matki i tak nie śpią głębokim snem...
    Czemu mój głupi słownik zawsze jak pisze Ari on wpisuje air :/
    niestety nie moge bo na 12 znów na rehabilitacje całe szczescie ostatni tydzien

mój słownik też ma fochy
    ;p

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Nenaa może to trzydniówka jeśli bez objawów? my niedawno przeszliśmy miał gorączke,którą zbijałam co pare godzin ,masakra a po 3 dniach wysypka :P . Sory za takie wtargnięcie tak podczytuje i tak jakoś mnie naszło napisać :) Pozdrawiam :) i zdrówka dla dzieciaczków
    zapraszamy do nas na stałe :)

ewebii4.png
‹‹ 1341 1342 1343 1344 1345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ