Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredko, ludzie gadac beda...taka natura niestety....ja bym to olala. To ich problem, nie Twoj. Raz dwa 2 odchowasz, podczas gdy inne beda w pieluch latami siedzielay.
Smoczku, najwazniejsze ze maz zarabia tyle, ze stac Was na budowe domu...
Z niania to nie chodzi o kase, bo gdybym wiedziala ze kolezanka kasa chce moja nianie zatrzymac u siebie, to za brak lojalnosci bym olala kolezanke i bylby to dla mnie tylko interes...wiec zaczelalbym oferte kolezanki przebijacto dluga historia, ehhh w kazdym razie niania okazala sie nierzetalna, a my takiej u sibie nie chcemy. Mam nadz.ze znajde kogos
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Boszzzz Zośka wreszcie śpi nie spala od 13 wiec możecie sobie wyobrazić jaki humor miała wieczorem padam!
Yas zdrówka!
Beszko ch**owa koleżanka i niania tez. Niech spadają na pewno znajdziesz kogoś odpowiedniego!
Malenq spokojnej nocy! Jutro będzie rzepowa kupa! Odpocznij!
Zgredzia olej! Jakbyś nie była w ciąży to by gadali ze mogłaś juz drugie machnac tak już jest!
Wróżka plan dnia jest cool nasz jak widać dziś się spie***yl
Wszystkim spokojnej nocki buziaki!beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zgredka, nie martw sie, ja tez sie tum stresowałam, bo lubie swoją prace, a piza tum pracuje przy projekcie i jedna osoba (a u nas juz druga, bo kolezanka w tej samej sytyacji) to duze braki i full pracy dla innych, no ake s życiu sa priorytety i wszyscy jakos ze zrozumieniem dobrego podeszli. Moim zdaniem mała różnica wieku jest fajna;)
-
Dzień dobry...
My z jedną pobudka i płaczem ale nie ma tragedii ino cos mnie łeb boli
Tak czy siak chyba ciężki dzień będzie
A mój pies się przeziebilkaszle i kaszle dostał juz wczoraj tablety wiec mam nadzieje ze szybko mu przejdzie...i ma szlaban na wychodzenie na dwór
A Zośke drażni chyba ten zebol bo nie chce dzioba otworzyc do posmarowania a zawsze lubiła żel
Miłego dnia -
nick nieaktualnyHej!
Wczoraj zainstalowała sobie aplikacje na tel. ( dzięki Nieukowa za podpowiedzi;)) By sprawdzić ile mój dzieci śpi. Od północy budził się 6 razy. Za kazdym razem Dostal pierś, ale średnio jadł po 4 minuty i zasypial. 3 razy zmieniła pieluszke. Były dwie kupki. Śpi średnio półtora godziny. Od północy spał 4,3 h.
Będę monitorować to przez pewien czas bo muszę wdrożyć plan przesypiaja nocek. Ewentualnie z jednym budzeniem.
Mam na PDF książkę, która muszę przeczytać i go zacząć uczyć higieny snu
Miłego dnia!
A i najgorsze dowiedziałam się, że macierzyński będę dostawać raz na 3 miesiące, czyli dopiero za miesiąc distane pierwszą pulę...jak ją mam teraz płacić rachunkikoszmarkto to wymyślił?
Ps ją kiedyś lubilam pracować a odkąd jest Antoni to lubię mamowac. Wszystko się u mnie zmieniło:D
-
nick nieaktualnyYas zdrowka!
Smoku gratuluje zabala
Lara udało się wydać?
Wrozko jak Franio przespał całą noc?
Beszko powodzenia w szukaniu niani.
A jakby ktoś chciał poczytać te książkę o tym jak każde dziecko można nauczyć spac to zapraszamy na priv i do przesłania maila. Mam ją na PDF ma 88 stron więc ...no wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:30
-
hej
a dziś u nas nieprzespana noc, znaczy ja nie spałam, małż chrapał, pies chrapał a Zozol się od nocnego karmienia (3 nad ranem dobra pora na przekąskę) zaczęła chrapać, charczeć, krztusić się przez sen i oczywiście pociąganie pustym nosem- od 3 nie śpię tylko czuwam przy niej żeby mi się nie zakrztusiła.... teraz o dziwo śpi spokojnie i cichutko.... jak jutro będzie tak samo to jadę z nią do pediatry żeby ja osłuchała no i dziś jednak przywozimy od kumpla monitor oddechu - tak żebym spokojnie mogła się kimnąć bo mam schizy -
nick nieaktualny
-
Kurva, mamy gorączkę, bez innych objawów ale widać po Małym, że coś nie tak. Umówiłam nas do naszej pediatry, 9:15 wizyta. Boję się. Wczoraj późnym wieczorem zauważyłam, że Bąbel mocno ciepły, gorączka jak byk...podaliśmy paracetamol, w nocy zmierzyłam znowu i już temperatura ok, rano znowu w górę i godzinę temu daliśmy lek. Fak!
-
ojoj Nenuś - zdrówka życzę
pełnia rzeczywiście- moze dlatego takie słabe spanie dziś miałam, Zozol marudna dziś musiałam ja przed chwila uśpić w wózku bo nie zdążę posprzątać w domu przed rehabilitacją hehe oszukistka ze mnie- bo w wózku Zuza mysli ze jest na spacerze i lepiej sypia :p -
A tak sobie pomyślałam wczoraj patrząc w niebo ze dzieciaki mogą być trudne
Ari współczuję stresówweź Zuzie do wyra i się kimnij
matki i tak nie śpią głębokim snem...
Malenq Powodzenia dzisiaj no i z rzepem
Nenazdrówka! Dla Diegusia !
Czemu mój głupi słownik zawsze jak pisze Ari on wpisuje airWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:49
Arienna lubi tę wiadomość
-
heloł, Nena zdrówka dla Diego i daj znać jak po wizycie.
Malenq nie dziwie się że laktator Ci padł Ty go ekspoatujesz jak żadna z nas...szacun.
Też nie lubię pełni.
Ari masakra z tym charczeniem Twojej małej. Może faktycznie ten monitor Cie uspokoi.
Ide polować na bilety na Ironsów:)
Maniek
-
Nenaa może to trzydniówka jeśli bez objawów? my niedawno przeszliśmy miał gorączke,którą zbijałam co pare godzin ,masakra a po 3 dniach wysypka
. Sory za takie wtargnięcie tak podczytuje i tak jakoś mnie naszło napisać
Pozdrawiam
i zdrówka dla dzieciaczków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:55
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dobry
Witam się w 32tc wg BBF
Muszę Wam się pochwalić że cukrzyca została opanowanaNiestety musiałam zupełnie odstawić pieczywo, no ale czego się nie robi dla dzieciątka
Już nie muszę się kłuć 4 razy dziennie tylko 2 razy na tydzień i po każdym wprowadzeniu nowego produktu, żeby zobaczyć jak mój organizm reaguje.
Widzę że u Was też dzisiaj kiepsko ze snem... To chyba faktycznie ta pełnia...
Buziaki dla Was i zdrówka dla maleństw
Idę odespać nockęSmoczyca1, LaRa, Arienna, Nieukowa, MANIEK, Malenq, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kurcze moja tez właśnie coś chrapie. ..może kąta ma jak się zbudzi niedźwiedź mały musze odkurzacza użyć
choć nie lubię tego robić!
Maniek udanego polowania!
Ja się nie gniewem Młoda za wtargniecie
Gratki Anuska twarda żeś! Dobranoc i gratki 32 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:59
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Ari współczuję stresów
weź Zuzie do wyra i się kimnij
matki i tak nie śpią głębokim snem...
Czemu mój głupi słownik zawsze jak pisze Ari on wpisuje air
mój słownik też ma fochy
;p -
MłodaDama wrote:Nenaa może to trzydniówka jeśli bez objawów? my niedawno przeszliśmy miał gorączke,którą zbijałam co pare godzin ,masakra a po 3 dniach wysypka
. Sory za takie wtargnięcie tak podczytuje i tak jakoś mnie naszło napisać
Pozdrawiam
i zdrówka dla dzieciaczków