X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • beszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko, ludzie gadac beda...taka natura niestety....ja bym to olala. To ich problem, nie Twoj. Raz dwa 2 odchowasz, podczas gdy inne beda w pieluch latami siedzielay.

Smoczku, najwazniejsze ze maz zarabia tyle, ze stac Was na budowe domu...

Z niania to nie chodzi o kase, bo gdybym wiedziala ze kolezanka kasa chce moja nianie zatrzymac u siebie, to za brak lojalnosci bym olala kolezanke i bylby to dla mnie tylko interes...wiec zaczelalbym oferte kolezanki przebijac ;) to dluga historia, ehhh w kazdym razie niania okazala sie nierzetalna, a my takiej u sibie nie chcemy. Mam nadz.ze znajde kogos

Krokodylica lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszzzz Zośka wreszcie śpi nie spala od 13 wiec możecie sobie wyobrazić jaki humor miała wieczorem padam!
    Yas zdrówka!
    Beszko ch**owa koleżanka i niania tez. Niech spadają na pewno znajdziesz kogoś odpowiedniego!
    Malenq spokojnej nocy! Jutro będzie rzepowa kupa! Odpocznij!
    Zgredzia olej! Jakbyś nie była w ciąży to by gadali ze mogłaś juz drugie machnac tak już jest!
    Wróżka plan dnia jest cool nasz jak widać dziś się spie***yl ;)
    Wszystkim spokojnej nocki buziaki!

beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja po kąpieli spać nie chce.. ;(

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.. ;)

Nieukowa: nie mam pojęcia który tydzień ;(

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje, ze Yas nie bedzie mi miała za zle, ze tu napisałam, a jesli tak to przepraszam ;(
    Mała spi, a ja ide poprasowac szybciutko i spać :)

Dobrej nocy

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, nie martw sie, ja tez sie tum stresowałam, bo lubie swoją prace, a piza tum pracuje przy projekcie i jedna osoba (a u nas juz druga, bo kolezanka w tej samej sytyacji) to duze braki i full pracy dla innych, no ake s życiu sa priorytety i wszyscy jakos ze zrozumieniem dobrego podeszli. Moim zdaniem mała różnica wieku jest fajna;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...
    My z jedną pobudka i płaczem ale nie ma tragedii ino cos mnie łeb boli :/
    Tak czy siak chyba ciężki dzień będzie ;)
    A mój pies się przeziebil :/ kaszle i kaszle dostał juz wczoraj tablety wiec mam nadzieje ze szybko mu przejdzie...i ma szlaban na wychodzenie na dwór ;)
    A Zośke drażni chyba ten zebol bo nie chce dzioba otworzyc do posmarowania a zawsze lubiła żel ;)
    Miłego dnia

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Wczoraj zainstalowała sobie aplikacje na tel. ( dzięki Nieukowa za podpowiedzi;)) By sprawdzić ile mój dzieci śpi. Od północy budził się 6 razy. Za kazdym razem Dostal pierś, ale średnio jadł po 4 minuty i zasypial. 3 razy zmieniła pieluszke. Były dwie kupki. Śpi średnio półtora godziny. Od północy spał 4,3 h.
    Będę monitorować to przez pewien czas bo muszę wdrożyć plan przesypiaja nocek. Ewentualnie z jednym budzeniem.
    Mam na PDF książkę, która muszę przeczytać i go zacząć uczyć higieny snu ;)
    Miłego dnia!
    A i najgorsze dowiedziałam się, że macierzyński będę dostawać raz na 3 miesiące, czyli dopiero za miesiąc distane pierwszą pulę...jak ją mam teraz płacić rachunki o.O koszmarkto to wymyślił?
    Ps ją kiedyś lubilam pracować a odkąd jest Antoni to lubię mamowac. Wszystko się u mnie zmieniło:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas zdrowka!
    Smoku gratuluje zabala ;)
    Lara udało się wydać?
    Wrozko jak Franio przespał całą noc?
    Beszko powodzenia w szukaniu niani.
    A jakby ktoś chciał poczytać te książkę o tym jak każde dziecko można nauczyć spac to zapraszamy na priv i do przesłania maila. Mam ją na PDF ma 88 stron więc ...no wiadomo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 07:30

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i stalo sie nieuniknione. Jestesmy u moich rodzicow a tutaj telewizor non stop na chodzie. Maly patrzy i cieszy sie jak glupi do sera.

Noc masakryczna. Domi budzil sie co 1,5h lub czesciej nawet. Juz mnie cycki bola :/.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

a dziś u nas nieprzespana noc, znaczy ja nie spałam, małż chrapał, pies chrapał a Zozol się od nocnego karmienia (3 nad ranem dobra pora na przekąskę) zaczęła chrapać, charczeć, krztusić się przez sen i oczywiście pociąganie pustym nosem- od 3 nie śpię tylko czuwam przy niej żeby mi się nie zakrztusiła.... teraz o dziwo śpi spokojnie i cichutko.... jak jutro będzie tak samo to jadę z nią do pediatry żeby ja osłuchała no i dziś jednak przywozimy od kumpla monitor oddechu - tak żebym spokojnie mogła się kimnąć bo mam schizy :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc nieprzespana, mała wstała o 22 i poszła spać o 2, po czym wstała o 5 i nadal nie śpi......
    kupy nie ma, ale jest płacz i marudzenie, do tego laktator mi padł:(
    i jeszcze pełnia księżyca - dzieciaki strasznie marudne wtedy są...

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurva, mamy gorączkę, bez innych objawów ale widać po Małym, że coś nie tak. Umówiłam nas do naszej pediatry, 9:15 wizyta. Boję się. Wczoraj późnym wieczorem zauważyłam, że Bąbel mocno ciepły, gorączka jak byk...podaliśmy paracetamol, w nocy zmierzyłam znowu i już temperatura ok, rano znowu w górę i godzinę temu daliśmy lek. Fak!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj Nenuś - zdrówka życzę

pełnia rzeczywiście- moze dlatego takie słabe spanie dziś miałam, Zozol marudna dziś musiałam ja przed chwila uśpić w wózku bo nie zdążę posprzątać w domu przed rehabilitacją hehe oszukistka ze mnie- bo w wózku Zuza mysli ze jest na spacerze i lepiej sypia :p

ewebii4.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak sobie pomyślałam wczoraj patrząc w niebo ze dzieciaki mogą być trudne :/
    Ari współczuję stresów :( weź Zuzie do wyra i się kimnij :) matki i tak nie śpią głębokim snem...
    Malenq Powodzenia dzisiaj no i z rzepem :)
    Nena :( zdrówka! Dla Diegusia !
    Czemu mój głupi słownik zawsze jak pisze Ari on wpisuje air :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:49

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł, Nena zdrówka dla Diego i daj znać jak po wizycie.
    Malenq nie dziwie się że laktator Ci padł Ty go ekspoatujesz jak żadna z nas...szacun.
    Też nie lubię pełni.
    Ari masakra z tym charczeniem Twojej małej. Może faktycznie ten monitor Cie uspokoi.

Ide polować na bilety na Ironsów:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa może to trzydniówka jeśli bez objawów? my niedawno przeszliśmy miał gorączke,którą zbijałam co pare godzin ,masakra a po 3 dniach wysypka :P . Sory za takie wtargnięcie tak podczytuje i tak jakoś mnie naszło napisać :) Pozdrawiam :) i zdrówka dla dzieciaczków

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:55

Krokodylica lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Witam się w 32tc wg BBF :)
    Muszę Wam się pochwalić że cukrzyca została opanowana :) Niestety musiałam zupełnie odstawić pieczywo, no ale czego się nie robi dla dzieciątka :) Już nie muszę się kłuć 4 razy dziennie tylko 2 razy na tydzień i po każdym wprowadzeniu nowego produktu, żeby zobaczyć jak mój organizm reaguje.

Widzę że u Was też dzisiaj kiepsko ze snem... To chyba faktycznie ta pełnia...
    Buziaki dla Was i zdrówka dla maleństw :)
    Idę odespać nockę :)

Smoczyca1, LaRa, Arienna, Nieukowa, MANIEK, Malenq, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze moja tez właśnie coś chrapie. ..może kąta ma jak się zbudzi niedźwiedź mały musze odkurzacza użyć :/ choć nie lubię tego robić!
    Maniek udanego polowania!
    Ja się nie gniewem Młoda za wtargniecie ;)
    Gratki Anuska twarda żeś! Dobranoc i gratki 32 tyg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 08:59

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Ari współczuję stresów :( weź Zuzie do wyra i się kimnij :) matki i tak nie śpią głębokim snem...
    Czemu mój głupi słownik zawsze jak pisze Ari on wpisuje air :/
    niestety nie moge bo na 12 znów na rehabilitacje całe szczescie ostatni tydzien

mój słownik też ma fochy
    ;p

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 28 października 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MłodaDama wrote:
    Nenaa może to trzydniówka jeśli bez objawów? my niedawno przeszliśmy miał gorączke,którą zbijałam co pare godzin ,masakra a po 3 dniach wysypka :P . Sory za takie wtargnięcie tak podczytuje i tak jakoś mnie naszło napisać :) Pozdrawiam :) i zdrówka dla dzieciaczków
    zapraszamy do nas na stałe :)

ewebii4.png
‹‹ 1341 1342 1343 1344 1345 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ