Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Lili
Mała nadal na spacerze (z tata)
A ja frytki wcinam bo mięsko juz zjadłam
Blondik, wiadomo. Nic wzdymajacego
Ps. Zapominam ze mam dzis endokrynologamasakra, kto wymyślił taka godzinę wizyt??? (19:40)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:51
-
Malenka, Kosia zuch dziewczę, nie straszny Jej jakiś tam rzep, dobrze, że już po
Beszka, Diego daje radę w dzień, ma ostatnio dwie dłuższe drzemki i szaleje gdy nie śpi. Podobnie jak u Justki, aktywny, gdy nic mu nie dolega to raczej radosny.
Biedny Bąbel, drzemie teraz, ta gorączka wraca co kilka godzin, widać po nim, że coś mu jest, po oczkach szczególnie. Trochę się pobawi, pomarudzi i odpoczywa. Kuźwa...ale się martwię. Czekam jednak do jutra, nie dołączyły póki co żadne inne objawy...
Zajrzałam mu do buźki i zauważyłam, że obok tych górnych jedynek jest też i dwójka i to już całkiem spora. Ona nie mogła się przebić dzisiaj czy tam wczoraj, jak ja jej nie zauważyłam wcześniej, nie wiem.
Mój też niesmoczkowy, od początku go nie zaakceptował.
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Siedzę w poczekalni i mam chwilkę na zadanie pytania odnośnie stop dziecka. Jak ubieracie i zabezpieczacir stopki przed zimnem? Buciki? Skarpetki? Mi sie wydawało ze ubrałam Anie w miarę ciepło a jednak nóżki miała zimne. Opatulona dwoma kocykami.
-
nick nieaktualny
-
uff, po szczepieniu. maly plakal jakies pol minuty, wiec super
zasnal o 19, a ja w koncu moge usiasc na tylku.
Malenq- super, ze rzep wyszedltyle strachu...
Nena- ehh... biedny Diego. jak taki maluszek sie meczy w czasie goraczkioby szybko minelo.
ja jutro ide na zakupowe szalenstwo. musze kupic jakies botki, sweter i spodnie czarne, coby mi tylek wyszczuplilymoi rodzice jutro przyjezdzaja malym sie zajac, wiec tyle mojego!
Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa moja blizna jest ok, jest czerwona ale gładka tez mam nisko i w sumie dumna jestem ze jest w koncu przypomina mi jaki skarb sie stamtąd wydostał
Zgredka widziałam ostatnio taki wózek z nakładka na większe dziecko
Idę zjeść cosjustta lubi tę wiadomość
Maniek
-
Nena, mamy chyba z 7 smoczkoe i wszystkimi pluje. Czaaasem zassie na pare sekund.
Hanka zawsze mamy corcia byla i tylko do mamy,a. Teraz chyba lek seperacyjny sie zaczyna, bo zaczela plakac, gdy ktos inny bierze ja na rece. Nie wiem jak ten moj maz da sobie rade w sobote. Twardy jestnadal mnie namawia abym wyszla z kolezankami hehehe
A teraz uwaga uwaga,...tescie byli. Syn wniebowziety, ze i babcia i dziadek w tym samym czasie sa u nasnajczesciej jest dziadek (tesc fajnijszy od tesciowej). Jutro tesciowa ma wpasc i zabrac H na spacer rano a my z mezem sprzatac mamy
tak tak...maz jutro tez w domu
moje rozpacz rano pomogla hehehe a tak serio to on widzi jak sie H zachowuje i stara sie pomoc jak moze. Zal mi go, bo sam zmeczony jest.
Poza ttm powiedzielismy tesciom o syt.z niania i tesciowa zaoferowala,mze moze pilnowac H od kwietnia do konca sierpnia, ale potem musimy kogos poszukac, bo ona bymmogla, ale tylko dorywczo - nie chce sie na caly rok zobowiazywac. Ja oczywiscie mam nadz.ze kogos znajdzimey, bo nie chce tesciowej, ale milo ze zaoferowala -
Moja bliżna tez jest ok, nawet malz dzis oglądał.
Co do wizyty u endo: było pięknie do czasu usg i chooooojjakiś guzek w prawym płacie, musiałam sie zmienić na twarzy bo lekarka od razu zaczęła mi wszystko tłumaczyć i uspokajać. Dostałam skierowanie na biopsje ;(
-
nick nieaktualny
-
Justta, Maniek dzieki za odp blizna nie boli tez jest nisko w sumie mi nie przeszkadza ale mialam zobaczyc ostatnio blizne kolezanki po cc i jej wyglada super cieniutenki paseneczek bialy praktycznie niewidiczny a cc miala 4 dni po mnie takze troche sie przerazilam:/
Dzisiaj bylam u dentysty i katastrofa zebowa a raczej dziurowa:/zeby mi polezialy i to tak konkretnie a i lekarz do mnie prosze ograniczyc slodkie:/ta juz to widze jak ja slodkie kocham;)
*******Gang18+*******B -
Lara Zośka ma takie polarowe kozaczki ma gumce. A na zimę kombinezon ze stopami.
Beszko w sumie miło że się mamuśka zaoferowała ale życzę żebyś kogoś znalazła
Zielona dobrze ze ok po szczepieniu!
Justka no właśnie? Coś mi umknęło...
Nena zdrówka dla Diegusia i sił dla Ciebie!
Stary dziś przyjechał z badziewna mataa ja chciałam skip hop. Ehhhh oby chociaż nie chrapal no i mcwrapa mi przywiózł a to cham
i desperadosa
ale juz nie dziś padam i spadam. Spokojnej nocy yyy buziaki
Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Mam dwie pary tych skarpetobutow i mimo grubych rajtuz i tych bucików stopy były zimne (owinięte były kocykami)
Na zimę tez mam kombinezony z nożkami
No nic... Kupiłam ostatnio małej buciki w Smyku, i chyba zacznę zakładać.
Malenq :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:34
-
LaRa wrote:Moja bliżna tez jest ok, nawet malz dzis oglądał.
Co do wizyty u endo: było pięknie do czasu usg i chooooojjakiś guzek w prawym płacie, musiałam sie zmienić na twarzy bo lekarka od razu zaczęła mi wszystko tłumaczyć i uspokajać. Dostałam skierowanie na biopsje ;(
Będzie dobrze, większość zmian jest łagodnych. -
LaRa wrote:Dzieki Nenaa, nie powiem, że sie nie przejęłam
To się dobrze leczy Lara, nawet gdyby okazało się zmianą nazwijmy to niezbyt przyjazną, o czym w Twoim i mam nadzieję moim przypadku nawet nie ma mowy!
Także ten, głowa do góry
Aaaa to, że nie zniknie to pisałam tylko i wyłącznie o swoim, bo mogłaś mnie źle zrozumiećO Twoim nic nie wiem ale lekarka pewnie wszystko Ci wyjaśniła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:08
-
Nenaa, dzieki za słowa otuchy.
Moja mama tez ma pełno guzków, całe szcżescie "czystych". Jutro malz dzwoni do poradni i ewentualnie w piatek przed szczepieniem i wyjazdem skocze na biopsje, bo u mnie odwlekanie zle wpłynie na psyche ;(
Ok cycki w gore i staram sie myślec pozytywnie.
Dzieki :*
Tak, zrozumiałam ze chodzi o Twoj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 22:11
Nenaaa lubi tę wiadomość