Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
WróżkaZielona termin miałam na 28 marca a urodziłam 21
Zgredka gratuluje dzidzi))
-
na mnie pełnia tym razem nie zadziałala, uf, na mała tez nie.
mój J. stara się pomagac, ale wczoraj np. był 20 godzin na nogach...dzis mu pozamykam dzrwi na noc, niech nic nie słyszy i wypocznie. budowa tzn. wykonczeniówka rusyzła i jest masa załatwiania
chwalę się małym sukcesem : od 34 godzin (prawie) mała tylko na cycu,...czyżby się udałoaż nie chcę zapeszać... jest dużo spokojniejsza i lepiej śpi
zgredka, LaRa, beszka, Malenq, Izoleccc, Arienna, Biedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No, Ania padła ... W lozku
czyli spacer bedzie jeden a dłuższy
telefony wyłączyłam i oglądam 600 g szczęścia
Echhhhh te wczesniaczki
Smoku, gratki
Blondik, oby tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 11:56
-
Zgredziu, kiedy masz wizyte?
Ari, wspolczuje podejscia meza. Tez bym go z mala samego zostawila, aby zoczyl jak to jest.
Mnie niedobrze. Mam nadz.,ze to ze zmeczenia a nie wirus, ktory panuje w domumeza siostry a my ciagle sie z nimi, ich dzieciakami - spotykamy , ehhh to niciby hyly z mojego wyjscia w sobote...
Chcialam sie Was o cos poradzic.....mam laktator medeli mini electric. Nie koge nim mleka odciagnacjest u nas teraz promocja laktatorow medeli swing. Slyszalam ze sa lepsze a przecena az 40% i zastanawam sie czy kupic. Testowala ktoras z Was te dwa laktatory i ma porownanie?
-
nick nieaktualnyBeszko mini to traktor straszny i rwie piersi... Ten drugi łagodniejszy i przyjemniejszy jest, ale czy u Ciebie usiądzie to nie wiem...ja gdybym miała taką promocje to bym się pokusiła..Ale czy w pl za złotówki nie taniej będzie mimo wszystko?
beszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredko a robiłaś jeszcze test byly dwie tluste kreski?
Pati współczuje ale to tylko auto dobrze ze nic poważnego.
Niewyspanym mamom duzo sił , u nas jest rożnie ale całej nocy jeszcze nie miałam .
Witaj Młoda, fajny zawód- ja wlasnie próbuje wymyślić menu na chrzciny i nie mam weny. Chciałam jakaś zupę krem i moze polędwiczki na drugie ale konkretnie to nie wiem ... Moze podpowiesz?
Byłyśmy u mojego kolegi w jego nowej kancelarii:) ach jak mu zazdroszczętzn cieszę sie i tez chce:) wybawił Jagodę jak rasowy wujek:)
Maniek
-
nick nieaktualnyDzięki, bo nie wiem czy kupić tą pierwszą część od 0 do 18 m-cy,może w empiku będzie to oblukam.
Lara tak sobie, podczytuje was ale nie bardzo mam wenę żeby pisać. W pn idę do lekarza, trochę się denerwuje bo znowu dostanę zjebkę za wynikiaby do lutego
-
ja tez mam canpol easy start i jest dobry, nie mam porównania, ale jakiś głośny nie jest no i nie boli
dziewczyny, macie jakąs listę co wyrzucić zdiety podczas kp? położna mi niby powiedziała zeby wykluczyc tylko fast foody, i wzdymajace rzeczy, ostre przyprawy itp... spytała czy lubie placki ziemniaczane, bo jak tak to mam robic tylko bez cebuli... na necie czytam i jest mnóstwo opinii...w książkach tak smao...nrazie nie jem nic smazonego...a mam ochote na ogórki konserwowe...ale to chyba zły pomysł...kiszone chyba też, co -
Blondik, jak malej nic nie jest to jedz wszystko. Tak jest najlepiej dla Was obu. Ogorki kiszone sa zdrowe
jakb mojej brzuch po nich nie bolal, to bym jadla.
Kiedys nie wierzylam, ze dziecko reaguje na to co matka zjada. Uwazalam to za jakis mit....no to teraz zminilam zdanie.... -
Ja z doswiadczenia to ci powiem BLONDIK ze swiezo wyciskanego soku z pomaranczy nie polacem bo mi chyba po nim DOmisia wysypalo.
Ja mam laktator Lansinoh ale jeszcz enei uzylam bo przyszedl dopeiro wczoraj. W sumie to narazier i tak nie widze dla niego zastosowania ale wezme uzyje i zamroze awaryjne mleko.