Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Razem robilam 3 testy tego samego dnia i nie ma wątpliwości ;p
Ja mam lovi, ale nie wiem czy bym kupiła drugi raz
Blondik; ja nie jadlam smażonych, grzybów, kiszonych, fasolek kapustMANIEK, Summerka lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Hej,
macie książki Zawitkowskiego Mamo, tato co ty na to? Warto kupić?
Miłego dnia
Mari ja mam caly komplet i MEGA polecam. Wszystkie czesci, nie tylko 1.
Zgredka nie wiem czemu sobie ubzduralam ze na becie bylasTo dopiero za jakis czas na wizycie da sie oszacowac bo pewnie teraz na usg na to za wczesnie...
Malenq laktator mam elektryczny aventu i do niedawna swietnie sobie radzil...
Blondik ja jadlam na vo mialam ochote. Tylko nie polec chilli bo raz mi sie maly splakal jak pomidorowa na ostro zrobilam
Moje zlote dziecko marudzi non stop i nadaje buuu buuuu... Leb mi peka, prawie w novy przez niego nie spalam i ogolnie mam dosc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 15:06
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest, jest,jest.... A ile stękania było...hehehe
Blondik nie jesz fast food, smażonego, bardzo ostrych przypraw i tłuszczy trans...resztę jesz i obserwujesz
Beszko i jak wprowadzanie tłuszczy do diety maleńkiej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 15:00
Smoczyca1, zgredka, beszka, justta, LaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Malenqu, mala dostaje olej kokosowy do kaszek rano i wieczorem, oliwe z oliwek do warzyw. Rybe,najczesciej dorsza, bo maz lowi z chlopakami, wiec nasz prosto z morza, zjada m.w.2-3 razy w tyg. Z mieskiem slabo, bo poki co raz dostala kurczaka i kilka razy indyka.
Co do jej diety, to od jakiegos czasu biore sie za wprowadzenie ryzu, makaronu, kaszy couscous, ale boje sie ze wzgl.na malej brzuch.
Bolal ja brzuszek po pomidorku,a le tylko pierwszego dnia. Po cukinii oraz po baklazanie. Uwielbia wszystkie warzywa. Wlasnie zrobilam jej danie z 2 ziemniaczkow, marchewki i szpinaku. Najczesciej na 2 dni mamy, a dzis zjadla wszystko i chcialaby wiecej. Zaczelam sie martwic, ze koze nie mam juz wystarczajaco mleka i te jej piski nocne m.in.dlategoehhhh
Malenq lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam dzieci, kotre smapc nie chca... MALENQU, NENA, JUSTA jak Wasze dzieci w ciagu dnia sie zachowuja? Bo moja jest nieprzytomna i maruda.mledwo co wstanie a juz spac chce. Hemoglobina ok,mwiec pewnie to z powodu niespania w nocy
-
Blondik ja bym próbowała i obserwowała małą szkoda sie zadreczac mi wmawiano , ze wiele rzeczy nie moge kluczowo sie rego trzymalam i prawie nic nie jadłam przez miesiąc. Chodziłam glodna, wściekła mialam napady na nabial a ciagle mnie straszyli. Potem się wkurzylam i zaczęłam jeść jak człowiek. Powoli próbowałam i obserwowałam. Jeśli chodzi o mnie ja nie mogłam pic soku jablkowego jeść żółtego sera, papryki, kiszonej kapusty, fasolki czerwonej, kukurydzy, cebuli. Ze slodyczy to jadlam kostki czekolady ze trzy bo po calej brzuch go bolal. I ciastka maślane to tak na poczatku potem juz więcej słodkości jadlam. Także nie jedz bardzo tłustych potraw i wzdymajacych , unikaj fast foodów i przetworzonych ciast sztucznych i slodyczy , gazowanych napoi. Sok jablkowy lepiej rozcienczac sobie. I próbować bo się wykończysz.
beszko moj syn tez ma problemy ze snem w nocy. Za dnia jest bardzo marudny i robi duzo krotkich drzemek po ok 30min góra godzina. Nie potrafi porzadnie dospac i wtedy marudzi , ze hoho. Kiedys tak nie bylo. Spal ladnie ciagiem w nocy po 8h a w ciagu dnia byly dwie drzemki po ok 1'5h i byl lepsiejszy w dzien ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:33
Blondik lubi tę wiadomość
-
Blondik ja do dziś jestem na diecie:( ze strachu bo ciagle był krzyk. I co próbuje nowego produktu to płacz
także sama musisz niestety testować. Wiadomo lekkostrawne i gotowane lub pieczone nie smażone. Cebula por i seler tez nie jem bo brzuszek po tym boli. Ogólnie powoli zacznij jeść normalnie i obserwuj.
Maniek
-
Blondik po 3 tyg ogórkowa i pomidorowa mało kwaśnie po 6 tyg smażone na maśle potem już wszystko jadłam
ja mam taką liste jak chcesz podeslij maila to ci wysle
moja nienajedzona hehehe zjadła dziś pół słoiczka marchewki wchodzi profesjonalnie heheheh -
Beszka u nas odwrotnie, a raczej humorek to mu dopisuje i wydaje sie ze wogole nie jest spiacy, jak w ciagu dnia pospi godz to jest ok, nie wiem kiedy on bierze sily do regeneracji, chyba te dzemki w nocy mu wystaczaja, normalnie zywy nad wyraz caly dzien
Malenqa w koncui po klopocie
super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:56
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hi!
Dzieje się u was oj dzieje;)
Zgredka będzie dobrze:)mała różnica wieku super sprawa dla dzieci:)a no i gratuluje!!!
Smoku sto lat:)brawo za ząbki dla Zosi:)
Maniek słodko wyglądacie z Jagódką
Blondik ja jadłam wszystko nawet smażone i było ok. Madzia do schrupania ach kiedy Leo był taki malutki....
Ari mój od kiedy poszłam do pracy i zostaje z małym np. w weekendy lub popołudniami to zmienił zdanie najlepsze jest jak przychodze z pracy a on się tłumaczy że nie zrobił nic bo nie dał rady;)A podrzucić nie da rady bo babcie w Polsce;)
Misi poproszę o plik wyślę ci zaproszenie na priv
Leo tez zle sypia ale to nie jest tak że on nie psi np. budzi się co 1, 2 godz i płacze trzeba go utulić i po chwili zasypia koleżanka mnie nie pocieszyła bo powiedziała, ze jej syn miał tak do 3 roku omg nie wiem jak ja to przezyje:oooooofizycznie i psychicznie!
Mam pytanie do dziewczyn po cc jak wasze blizny?tzn jak wyglądają?u mnie zrobiła się narośl, blizna jest cały czas czerwona i ma zgrubienia mie wyglada to ładnie:(i teraz nie wiem czy jakąś masc kupic (tylko jaką?) i smarować czy do chirurga się udać
Malenq, zgredka, MANIEK, Misi@ lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili hejka witaj wsprod niewyspanych
U mnie blizna wyglada tak samo, narosl, po pierwszej cc mialam identycznie i mowili wtedy ze niby zle zszyta, teraz super zszyta i to samo, ale jest tak bardzo nisko ze mi nie przeszkadza, jest bo jest juz sie przyzwyczailam do niej, nie boli nic nie dolega, to jak dla mnie moze byc
Aha i po pierwszej cc smarowalam masciami na blizny juz nienpamietam jakimi, ale nic to nie dalo, wiec teraz odpuscilam i niczym nie smaruje, to bliznowiec i jak sie ma sklonnosci to tak jest, moze poradz sie jakiegos chirurga co do masci, powinien pomocWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:24
-
Dzieki za odp.
U nas w dzien srdnio, jak pisalam. Mloda od 4-5 nie spi, w nocy pozno zasypia i spi krotko po czym sie drze o cyca. Teraz jak ja znow brzuch boli, to cyc nie zawszze pmagaza dnia jest zmeczona
wstaje i zaraz idzie soac. Nawet podluzszej drzemce (stajemy an glowie by w ciagu dnia posoala troche, wiec wozimy) max.godzine jest aktywna. Zal mi jej
znow probujemy ze smoczkiem. Mam nadzieje, ze jak zalapie, to jakosc snu sie polepszy. Jak mnie uzywa jako skoczek, to przeciez mleko jjej tam leci, kiedy oladek ma odpoczac..leh juz sama nie wiem.
-
Dzięki
wiem wiem, że mała różnica jest super, między mną a bratem było 11 lat i dopiero po mojej 15 zaczęliśmy się dogadywax.
Ale jak myślę, że mam wtargać spacerówke, gondole i psa po spacerze to mam załamanie..
A w ogóle chyba trza nowy wózek gondolospaceroweWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:34
-
Moj synek smoczka nie chcial za nic ssac . Dopiero gdy skonczylam karmic piersia czyli miesiac temu zaczal ssac. Z jednej strony fajnie , bo nie powiem uspakaja go w mig ale za to w nocy budzi sie co chwile i musze mu tego smoka podawac, bo inaczej darcie nie z tej ziemi. Nie dokonca wiem co jest przyczyna pobudek czy wypadajacy smok, koszmary, brzuszek a moze zeby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:30