Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, jeszcze ok godzinka i będziemy
No i przed nami o mało facet nie wyleciał w kosmos, cały bok ma zarysowany od barierek, osioł jeden, zapierniczal, my go puściliśmy, a przed nami ciężarówka mu wyjechała i ten chcąc uniknąć zderzenia zjeżdżał na barierki i huknął -
Ari mm ma te zalete ze syci
u mnie w tej chwili jest swieto lasu jak maly wytrzyma 3h! Zwykle dopomina sie co 2h...
LaRa my tez jedziemy 300km. Ruch ze ho ho, no i pelno niedzielnych... Dobrze ze uwazam meza za dobrego kierowce i czuje sie w miare bezpiecznie
Zgredka a ja bym tych psychologow wyslala do robot przymusowych na kopalni na Syberii- jakos u moich znajomych nie widzialam nigdy poprawy tylko zwykle gadka szmatka... Moze jestem uprzedzona -
nick nieaktualny
-
Nieukowa- tak ale Zuza jest tylko na mm i do tej pory przy NAN bylo ok, a od kilku dni mam wrażenie ze się nie najada- jakby było za mało syte , a wiecej nie zje bo uleje wiec ilość jest ok tylko za mało kaloryczna jak na jej gabaryty, dlatego próbujemy innego mleka- pozostaje się tylko modlić bym nie sprowadziła tym na dziecię kolek albo innego pierońtwa tfutfu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 17:00
-
Zgredka gratuluje
Nieukowa moj maz tez jeździ bardzo dobrze, natomiast boje się o innych na drodze bo....
I tu: wysłałam Wam ostatniego posta i... Korek na A4! 30 min stania bo się 2 auta puknely. I tak z Ania na kolanach przejechaliśmy ten korek. Zaraz wsadziłem ja spowrotem do fotelika. Może i nieodpowiedzialnie zrobiłam, ale poruszając się 3/h i przy jej płaczu poprosi ja wyjęłam.
Jeszcze jakieś 30-35 min. Masakra -
Zgredka, i jak? Będziesz mowić rodzicom czy jeszcze się wstrzymujesz?
My szcześliwie dojechaliśmy, ja już na randce z laktatorem, babcia z Ania sie bawią a jak mała usnie to marze o gorącej kąpieliMANIEK lubi tę wiadomość
-
elo elo!
my po basenieFranek dzisiaj plywal sam w rekawkach
ale mial radoche hohooo! poza tym byla dzisiaj moja siostra i poszla z malym na dwugodzinny spacer, a mamusia w tym czasie spala
ahh, cudowne to bylo
juz dawno nie spalam w dzien. chyba bede wykorzystywac moja siostre czesciej
Lara- super, ze juz dotarliscie. tez marze o goracej kapieli w pianie, ale niestety mam w domu tylko prysznic
Ari- my jestesmy na hippie bio combiotic 2, a maly je bardzo roznie. czasami co 2h, czasami co 4... nie wiem, czy to jest kwestia sytosci mleka. chcialabym zeby juz w nocy nie jadl, ale niestety chyba jeszcze potrzebuje
Nenuś- kochana, odezwij sie, jak Diego? trzymam kciuki...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Zgredka jeszcze raz gratuluję
oczywiście że zdrowy a jaki!
Wróżka zazdroszczę spania i sis:)
Ari i super że masz normale podejście a nie panikujesz że dziecko nie je tak jak napisali na opakowaniu:) mój bratanek zjadał o wiele większe porcje niż producent zalecał hipp bio combiotik i jest "nomrlamy" póki nie raczkował to był kuleczką kluseczką
mam bileta na Ironów aaaaa:)Psotka hop hop a Ty?
spijcie drogie mamy i dzieci ...
bez odbioru:)Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
wróżko, ja u siebie tez mam tylko prysznic, a u mamy korzystam z wanny godzinami (jak maluch śpi )
Btw mała wybawiła sie z babcia, nasmiala, ja ja tylko ogarnęłam bez kąpieli i padła
Ok idę sie wygrzać
Spokojnej nocy
Nenaa???Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Dałam właśnie Dzieciowi trochę pociumkać. Sądny dzień wczorajszy, końskie zdrowie i nerwy że stali trzeba mieć w takim miejscu, a zwłaszcza jeśli chodzi o małe dziecko. Męczarnia. Non stop chcą coś od Małego, meczą, nie dadzą odpocząć. Diego nie może już patrzeć na białe fartuchy
Właściwie to chodzi teraz tylko o to by na dobre pożegnać tą cholerną gorączkę. Już jest lepiej ale jeszcze wraca, chociaż wydaje się że rzadziej i niższa. Dopiero 2 dawki leku przyjęte, może odpuści wreszcie suczysko. Jeśli ją pokonamy i wyniki będą lepsze to w sumie mamy tu być 5 dni, leczenie można kontynuować w domu. Modlę się żeby tak było, żeby nic już nie "wylazło" i nie wynaleźli. To tak w skrócie Kochane, dziękuje za pamięć i wsparcie. -
Biedny Diego
zdrówka życzę
Kurcze a ja myślałam że skoro ma być minimum przerwa trzy godziny to tyle powinno mleko trzymać... W sumie to Zuza powinna już jeść po 120- 6 razy na dobę a ona je po 100 -7 razy, i chce coraz częściejale za to w nocy ma przerwy po 6 i 4 godziny bo zjadła mi po 20 potem obudziła się o 2 i teraz powinna jeść ale śpi więc jej jeszcze nie budzę
A my jedziemy dzisiaj do moich rodziców, nareszcie... Teściów widzę codziennie i stesknilam się za mamą i siostrą i w ogóle za domem, po za tym niunia rzadko widuje dziadków z mojej strony więc się cieszę jak głupia