Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odwiozlam swojego do pracy, żeby mógł wrócić słuŻbowym..i teraz stoję w korku wielkim jak ***
Na szczęście małą zasnela, ale ja bez śniadania, a normalnie jem tuż po wstaniu
Malenq: jestem myślami z Tobą od ranaMalenq lubi tę wiadomość
-
Witam , my już pospani tzn mój syncio. Mnie potrzeba jeszcze jakiś 3 h ale mogę sobie pomarzyć ;p
U nas był kryzys,że do każdego kogo widział płakał nawet do babć czy dziadków już mu mineło i jak widzi kogoś innego obserwuje bacznie go i czy mama w pobliżu haha ;p ale na rece juz gorzej do kogoś wtedy zaczyna sie histeria ;/ takze mama nr 1 ewent tata haha
A zauważyłam,że do dzieci sie usmiecha hehe w przychodni jak jakieś dzieci podchodzą i się patrzą albo zaczepiają go to sie smieje ;p także nie jest najgorzej heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:34
-
Cześć dziewczynki,
Łącze sie w bólu z niewyspanymi;( Zuza, mimo wieku, ostatnio gorzej spi, a ja na nic nie mam siły...jestem ciężka i ociężała ogólnie...wg Zgredka, podziwiam za jazdę samochodem z mała, ja to tylko na krótkie dystanse, bo Zuzka drze sie w samochodzie, nudzi sie, ciagle cis chce i musze z nia siedzieć z tylu...
Malenq, my zastanawialiśmy sie nad pompa ciepła, ale teść ma i wg mnie rozwiazanie słabe, a juz instalacje mieliśmy pod nia...ostatecznie mamy ogrzewanie podłogowe w całym domu i piec na pellet (fakt sam kocioł jest droższy sporo od zwykłego - w cenie pompy ciepła), ake o wiele wydajniejszy, wg mnie, praktycznie bezobsługowe (no od czasu do czasu trzeba pellet wsypać z worka, a tak to sam działa - ma czujkę ). Oczywiscie brak grzejników ma ten minus, ze nic na nich nie wysuszysz;) -
Bry, ja dziś ninunie oszukuje ... Obudziła sie przed 7 Wiercica poszłam dać cyca i odłożyłam do łóżeczka i jeszcze podpala do teraz bo słyszę ze znów sie kręci.
Nena jak u Was?
Malenq będzie dobrze. Wiesz juz jaki powód wpisali? Np ze sa beznadziejni i nie potrafią sie z klasa rozstać po 7 latach z pracownikiem ? Nie moge dosłownie uwierzyć ze tak zrobili i ze mu kazali wracać pociągiem taki kawał drogi szmaciarze.
Młoda to masz zagwozdke a moze cos mu sie śni i sie tak wybudza?
O i koniec leżakowania, idę po księżniczkę i zaczynamy piąteczekManiek
-
nick nieaktualny
-
Kawa chętnie poczestuje!
Lili zazdraszczam moja do nikogo nie chce iść nie licząc mojej mamy i ojca swego!
Malenq my mamy piec na ekogroszek nie ma u nas gazowego ani olejowegoale mąż idzie tylko raz w tyg do kotłowni.
A podłogowe ino korytarz kuchnia i łazienki.
Zgredka zjedz śniadanie!
Summerka współczuję i Malenq tez niewyspania!
Młoda może zrób badanie moczu? Sorry ale ja jestem bardzo czuła na tym punkcie jak tylko Zośka trudniejsza robie i zawsze mam rację niestetyale niektóre maluchy mają skłonność do tego typu infekcji.
Nena jak tam? -
Hej,
Noc Diego przespał o dziwo dosyć ładnie, tak do 5, nie było źle, ja oczywiście czuwałam, nie mogłam spać, jestem wrak. Cały dzień może być tu ze mną kto chce ale na noce zostaje tylko jedna osoba
Pokój ok, sami jesteśmy z Bąbelkiem, personel jak narazie w porządku. Zaraz tata przyjedzie, będzie raźniej.
Malutki dostał wczoraj pierwszą dawkę leku w kroplówce, gorączka wczoraj powracała, dziś z tym póki co lepiej, oby już nie poszybowała w górę... Boję się wyników tych posiewów i wszystkiego w ogóle. To jest koszmarne doświadczenie, dla matki zabójcze. -
Malenq, do tej pory nie moge ogarnąć, jak mozna z dnia na dzien kogoś zwolnić po tylu latach? Masakra, gnojstwo cholerne. I jeszcze potraktować człowieka jak śmiecia zeby sie w kartony spakował i nara ;(
Zycze tej firmie aby za długo nie pociągła skoro tak traktują pracownikow ;(
Współczuje ;(
Ale moze tak jak dziewczyny piszą....nie ma tego złego? -
czesc dziewczynki!
co to sie tu porobilo
Nenus- zdrowka dla Diego i sil dla Ciebie... oby sie szybko wykaraskal z tego dziadostwa. trzymam mocno mocno kciuki i modle sie za maluszka.
Malenq- Boziu, co za sk...! po tylu latachehh. bez skrupolow robcie to dziewczyny radza, a i moze to bedzie czas na zalozenie swojej dzialalnosci. poorientuj sie odnosnie dotacji unijnych, bo podobno do konca tego roku sa dotacje bezzwrotne. musi sie udac!! trzymam kciuki za Was.
Młoda Dama- oj wspolczujekurcze, gdyby dzidziolki potrafily mowic... a tak, wez sie domyslaj i stresuj co sie dzieje
Laruś- moj jak mnie widzi w reczniku na glowie to najpierw patrzy jakby nie poznawal, a pozniej mi sciaga z glowy i sie smiejea wyrywanie mi wlosow to ostatnio jego najlepsza zabawa
jak tylko zauwazy chocby kosmyk to az sie trzesie! lapie i wyrywa cwaniak maly.
Smoku- poprosze kaaaawy, duzo kawy! niezywa jestem totalnie
wczoraj bylam na zakupsonach i glupia ja, chyba jakiegos wirusa zlapalam, bo gardlo boli i nos zatkany( zaraz zakladam maseczke i caly dzien w niej zamierzam paradowac. a tego co chcialam oczywiscie nie kupilam. buuuu...
-
czesc dziewczynki!
co to sie tu porobilo
Nenus- zdrowka dla Diego i sil dla Ciebie... oby sie szybko wykaraskal z tego dziadostwa. trzymam mocno mocno kciuki i modle sie za maluszka.
Malenq- Boziu, co za sk...! po tylu latachehh. bez skrupolow robcie to dziewczyny radza, a i moze to bedzie czas na zalozenie swojej dzialalnosci. poorientuj sie odnosnie dotacji unijnych, bo podobno do konca tego roku sa dotacje bezzwrotne. musi sie udac!! trzymam kciuki za Was.
Młoda Dama- oj wspolczujekurcze, gdyby dzidziolki potrafily mowic... a tak, wez sie domyslaj i stresuj co sie dzieje
Laruś- moj jak mnie widzi w reczniku na glowie to najpierw patrzy jakby nie poznawal, a pozniej mi sciaga z glowy i sie smiejea wyrywanie mi wlosow to ostatnio jego najlepsza zabawa
jak tylko zauwazy chocby kosmyk to az sie trzesie! lapie i wyrywa cwaniak maly.
Smoku- poprosze kaaaawy, duzo kawy! niezywa jestem totalnie
wczoraj bylam na zakupsonach i glupia ja, chyba jakiegos wirusa zlapalam, bo gardlo boli i nos zatkany( zaraz zakladam maseczke i caly dzien w niej zamierzam paradowac. a tego co chcialam oczywiscie nie kupilam. buuuu...
-
Nenaa, kochana ;( oby sie wszystko szybko unormowało. Zdrowia i sił zycze!!!!
Wróżko, zdrowka dla Małego i gratki 7 msc
Ja sie biorę za pakowanie.
A o 10:30 szczepienie
I dzis przechodzimy na mleko 2.
Podróż, szczepienie i zmiana mleka-ńiezla kumulacja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:23
-
Nena cholernie współczuję. Jak tata przyjdzie wyjdź na dwór bo w szpitalu to można szału dostać! Najważniejsze żeby z antybiotykiem trafili...trzeba czekać na wyniki
ja wtedy myślałam że szału dostane i mała jeszcze mega kolki miała koszmar!
Ale to dla dobra Diega! ♡
a myślałam że to ja jestem największy zlopacz kawy
Malenq trzymaj się dzielna kobieto! ♡
Wróżka zdrowia! I również gratki 7m.
Lara jeszcze raz Powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:28
-
kawy?? chętnie- zatkany nosek o 5 nad ranem - koszmar.....
życzę zdrówka dla Diego :*
ręcznik na głowie- patrzy na mnie podejrzliwie ale nie płacze
kurcze chcialam iść pod prysznic ale Zozol obudziła się wcześniej na mlesio i teraz muszę trochę poczuwać nad nią bo jak świeżo pojedzona to lubi sobie ulać po kilkunastu minutach i się zakrztusić więc po jedzeniu pilnuję dziecka
ale zaczęła wreszcie spać mi na lewa stronę tak sama z siebielub na wznak
no i nad ranem pierwszy raz zauważyła ze żółwik oprócz dźwięków robi na suficie błyszczące fale
ale była zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:45
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Ale sie porobiło...
Neta duzo zdrowka dla Diego. Obyście szybko infekcje zarzegnali.
Malenq kochana bardzo Wam współczuje. Zrobiłabym chyba tak, jak Maniek radziła.
U nas dzis Halloween a ja jeszcze słodyczy nie kupiłam. Muszę do sklepu jechać a tak mi sie nie chce... -
Malenq, sorki za ten brak empatii, ale dopiero doczytałam...nie mam słów...cisną mi sie tylko na usta same niecenzuralne kwestie!!! Co za ludzie, co za kraj?! Bardzo Wam współczuje...kurcze, no....
Mnie w poprzedniej pracy, w dzien kończenia umowy, raczyli powiedzieć, ze moge więcej nie przychodzić (mimo, ze wcześniej zapewniali do końca, ze umowę przedłuża), bo jest inkorporacja i konieczna redukcja etatów, wiec tak, jak stałam o 13 wyszłam z pracy...a było to...ooo...dokładnie 31 października 4 lata temu...
Nenaa, współczuje bardzo i trzymam kciuki, wiem co przezywasz...jak byłam z Zuza w szpitalu, to myślałam, ze ze stresu oszaleje;( ale bedzie dobrze, mały jest pod opieka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:21
-
Malenq nie moge uwierzyc co czytam... Jak mozna w tak chamski sposob pozegnac pra ownika? Skurczysyny
w glowie mi sie nie miesci...
Nenaa trzymam kciiki zeby malemu sie szybko poprawilo... Goraczki juz nie ma?
W ogole Malenq ty chyba robokop jestes
Ja jak spie ponizej 6h to jestem nie do zycia...
Pytanko: kiedy wam sie maluchy zaczely obracac? Mam wrazenie ze Radek jest strasznie bierny, na brzuchu plywa lapami tylko i wydaje jakies niezadowolone dzwieki. Niby siega czasami po zabawki ale mniej niz miesiac temu... Jakis ponuras sie zrobil. Pokazalam mu jak sie przewracac z plecow to czasami probuje sam, ale mam wrazenie ze nie czai jak zaczac. I troche sie caloksztaltem jego rozwoju martwie ostatnio...