WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja odwiozlam swojego do pracy, żeby mógł wrócić słuŻbowym..i teraz stoję w korku wielkim jak ***
    Na szczęście małą zasnela, ale ja bez śniadania, a normalnie jem tuż po wstaniu :-(

Malenq: jestem myślami z Tobą od rana

Malenq lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , my już pospani tzn mój syncio. Mnie potrzeba jeszcze jakiś 3 h ale mogę sobie pomarzyć ;p

U nas był kryzys,że do każdego kogo widział płakał nawet do babć czy dziadków już mu mineło i jak widzi kogoś innego obserwuje bacznie go i czy mama w pobliżu haha ;p ale na rece juz gorzej do kogoś wtedy zaczyna sie histeria ;/ takze mama nr 1 ewent tata haha

A zauważyłam,że do dzieci sie usmiecha hehe w przychodni jak jakieś dzieci podchodzą i się patrzą albo zaczepiają go to sie smieje ;p także nie jest najgorzej hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:34

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki,

Łącze sie w bólu z niewyspanymi;( Zuza, mimo wieku, ostatnio gorzej spi, a ja na nic nie mam siły...jestem ciężka i ociężała ogólnie...wg Zgredka, podziwiam za jazdę samochodem z mała, ja to tylko na krótkie dystanse, bo Zuzka drze sie w samochodzie, nudzi sie, ciagle cis chce i musze z nia siedzieć z tylu...

Malenq, my zastanawialiśmy sie nad pompa ciepła, ale teść ma i wg mnie rozwiazanie słabe, a juz instalacje mieliśmy pod nia...ostatecznie mamy ogrzewanie podłogowe w całym domu i piec na pellet (fakt sam kocioł jest droższy sporo od zwykłego - w cenie pompy ciepła), ake o wiele wydajniejszy, wg mnie, praktycznie bezobsługowe (no od czasu do czasu trzeba pellet wsypać z worka, a tak to sam działa - ma czujkę ). Oczywiscie brak grzejników ma ten minus, ze nic na nich nie wysuszysz;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, ja dziś ninunie oszukuje ... Obudziła sie przed 7 Wiercica poszłam dać cyca i odłożyłam do łóżeczka i jeszcze podpala do teraz bo słyszę ze znów sie kręci.

Nena jak u Was?
    Malenq będzie dobrze. Wiesz juz jaki powód wpisali? Np ze sa beznadziejni i nie potrafią sie z klasa rozstać po 7 latach z pracownikiem ? Nie moge dosłownie uwierzyć ze tak zrobili i ze mu kazali wracać pociągiem taki kawał drogi szmaciarze.

Młoda to masz zagwozdke a moze cos mu sie śni i sie tak wybudza?

O i koniec leżakowania, idę po księżniczkę i zaczynamy piąteczek :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiem, bo dzisiaj go ktoś odwozi, jak tylko wróci i wezmę do ręki ten świstak to będę wiedziała...
    Summi pisałam że podziwiam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:40

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa chętnie poczestuje!
    Lili zazdraszczam moja do nikogo nie chce iść nie licząc mojej mamy i ojca swego!
    Malenq my mamy piec na ekogroszek nie ma u nas gazowego ani olejowego :/ ale mąż idzie tylko raz w tyg do kotłowni.
    A podłogowe ino korytarz kuchnia i łazienki.
    Zgredka zjedz śniadanie!
    Summerka współczuję i Malenq tez niewyspania!
    Młoda może zrób badanie moczu? Sorry ale ja jestem bardzo czuła na tym punkcie jak tylko Zośka trudniejsza robie i zawsze mam rację niestety :( ale niektóre maluchy mają skłonność do tego typu infekcji.
    Nena jak tam?

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Noc Diego przespał o dziwo dosyć ładnie, tak do 5, nie było źle, ja oczywiście czuwałam, nie mogłam spać, jestem wrak. Cały dzień może być tu ze mną kto chce ale na noce zostaje tylko jedna osoba :(
    Pokój ok, sami jesteśmy z Bąbelkiem, personel jak narazie w porządku. Zaraz tata przyjedzie, będzie raźniej.
    Malutki dostał wczoraj pierwszą dawkę leku w kroplówce, gorączka wczoraj powracała, dziś z tym póki co lepiej, oby już nie poszybowała w górę... Boję się wyników tych posiewów i wszystkiego w ogóle. To jest koszmarne doświadczenie, dla matki zabójcze.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, do tej pory nie moge ogarnąć, jak mozna z dnia na dzien kogoś zwolnić po tylu latach? Masakra, gnojstwo cholerne. I jeszcze potraktować człowieka jak śmiecia zeby sie w kartony spakował i nara ;(
    Zycze tej firmie aby za długo nie pociągła skoro tak traktują pracownikow ;(
    Współczuje ;(

Ale moze tak jak dziewczyny piszą....nie ma tego złego?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki!

co to sie tu porobilo :(
    Nenus- zdrowka dla Diego i sil dla Ciebie... oby sie szybko wykaraskal z tego dziadostwa. trzymam mocno mocno kciuki i modle sie za maluszka.

Malenq- Boziu, co za sk...! po tylu latach :( ehh. bez skrupolow robcie to dziewczyny radza, a i moze to bedzie czas na zalozenie swojej dzialalnosci. poorientuj sie odnosnie dotacji unijnych, bo podobno do konca tego roku sa dotacje bezzwrotne. musi sie udac!! trzymam kciuki za Was.

Młoda Dama- oj wspolczuje :( kurcze, gdyby dzidziolki potrafily mowic... a tak, wez sie domyslaj i stresuj co sie dzieje :(

Laruś- moj jak mnie widzi w reczniku na glowie to najpierw patrzy jakby nie poznawal, a pozniej mi sciaga z glowy i sie smieje :D a wyrywanie mi wlosow to ostatnio jego najlepsza zabawa :/ jak tylko zauwazy chocby kosmyk to az sie trzesie! lapie i wyrywa cwaniak maly.

Smoku- poprosze kaaaawy, duzo kawy! niezywa jestem totalnie :/

wczoraj bylam na zakupsonach i glupia ja, chyba jakiegos wirusa zlapalam, bo gardlo boli i nos zatkany :(( zaraz zakladam maseczke i caly dzien w niej zamierzam paradowac. a tego co chcialam oczywiscie nie kupilam. buuuu... :(

43xntqm.png

q0eplew.png

Wysłany: 30 października 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki!

co to sie tu porobilo :(
    Nenus- zdrowka dla Diego i sil dla Ciebie... oby sie szybko wykaraskal z tego dziadostwa. trzymam mocno mocno kciuki i modle sie za maluszka.

Malenq- Boziu, co za sk...! po tylu latach :( ehh. bez skrupolow robcie to dziewczyny radza, a i moze to bedzie czas na zalozenie swojej dzialalnosci. poorientuj sie odnosnie dotacji unijnych, bo podobno do konca tego roku sa dotacje bezzwrotne. musi sie udac!! trzymam kciuki za Was.

Młoda Dama- oj wspolczuje :( kurcze, gdyby dzidziolki potrafily mowic... a tak, wez sie domyslaj i stresuj co sie dzieje :(

Laruś- moj jak mnie widzi w reczniku na glowie to najpierw patrzy jakby nie poznawal, a pozniej mi sciaga z glowy i sie smieje :D a wyrywanie mi wlosow to ostatnio jego najlepsza zabawa :/ jak tylko zauwazy chocby kosmyk to az sie trzesie! lapie i wyrywa cwaniak maly.

Smoku- poprosze kaaaawy, duzo kawy! niezywa jestem totalnie :/

wczoraj bylam na zakupsonach i glupia ja, chyba jakiegos wirusa zlapalam, bo gardlo boli i nos zatkany :(( zaraz zakladam maseczke i caly dzien w niej zamierzam paradowac. a tego co chcialam oczywiscie nie kupilam. buuuu... :(

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa, kochana ;( oby sie wszystko szybko unormowało. Zdrowia i sił zycze!!!!

Wróżko, zdrowka dla Małego i gratki 7 msc :)

Ja sie biorę za pakowanie.
    A o 10:30 szczepienie :(
    I dzis przechodzimy na mleko 2.
    Podróż, szczepienie i zmiana mleka-ńiezla kumulacja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:23

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena cholernie współczuję. Jak tata przyjdzie wyjdź na dwór bo w szpitalu to można szału dostać! Najważniejsze żeby z antybiotykiem trafili...trzeba czekać na wyniki :( ja wtedy myślałam że szału dostane i mała jeszcze mega kolki miała koszmar!
    Ale to dla dobra Diega! ♡
    a myślałam że to ja jestem największy zlopacz kawy ;)
    Malenq trzymaj się dzielna kobieto! ♡
    Wróżka zdrowia! I również gratki 7m.
    Lara jeszcze raz Powodzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:28

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Wysłany: 30 października 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczynki! :)

Lara- trzymam kciuki zeby wszytko obylo sie bezbolesnie! i oby mleczko podpasowalo.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawy?? chętnie- zatkany nosek o 5 nad ranem - koszmar.....

życzę zdrówka dla Diego :*

ręcznik na głowie- patrzy na mnie podejrzliwie ale nie płacze :)
    kurcze chcialam iść pod prysznic ale Zozol obudziła się wcześniej na mlesio i teraz muszę trochę poczuwać nad nią bo jak świeżo pojedzona to lubi sobie ulać po kilkunastu minutach i się zakrztusić więc po jedzeniu pilnuję dziecka
    ale zaczęła wreszcie spać mi na lewa stronę tak sama z siebie :) lub na wznak :) no i nad ranem pierwszy raz zauważyła ze żółwik oprócz dźwięków robi na suficie błyszczące fale :D ale była zachwycona :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:45

Nieukowa lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari Gratuluję lewego boczku :)
    Ja spadam prasować bo niuniek śpi...a po nocy nie mam weny prasować :/

Arienna lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara powodzenia..
    I dlaczego już na mleko następne?
    Art gratki lewej strony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 08:49

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.

Ale sie porobiło...

Neta duzo zdrowka dla Diego. Obyście szybko infekcje zarzegnali.

Malenq kochana bardzo Wam współczuje. Zrobiłabym chyba tak, jak Maniek radziła.

U nas dzis Halloween a ja jeszcze słodyczy nie kupiłam. Muszę do sklepu jechać a tak mi sie nie chce...

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, sorki za ten brak empatii, ale dopiero doczytałam...nie mam słów...cisną mi sie tylko na usta same niecenzuralne kwestie!!! Co za ludzie, co za kraj?! Bardzo Wam współczuje...kurcze, no....

Mnie w poprzedniej pracy, w dzien kończenia umowy, raczyli powiedzieć, ze moge więcej nie przychodzić (mimo, ze wcześniej zapewniali do końca, ze umowę przedłuża), bo jest inkorporacja i konieczna redukcja etatów, wiec tak, jak stałam o 13 wyszłam z pracy...a było to...ooo...dokładnie 31 października 4 lata temu...

Nenaa, współczuje bardzo i trzymam kciuki, wiem co przezywasz...jak byłam z Zuza w szpitalu, to myślałam, ze ze stresu oszaleje;( ale bedzie dobrze, mały jest pod opieka...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:21

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, po ukończeniu 6 mż przechodzi sie z 1 na 2. Dzis kończy mi sie 1

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nie moge uwierzyc co czytam... Jak mozna w tak chamski sposob pozegnac pra ownika? Skurczysyny :/ w glowie mi sie nie miesci...

Nenaa trzymam kciiki zeby malemu sie szybko poprawilo... Goraczki juz nie ma?

W ogole Malenq ty chyba robokop jestes
    Ja jak spie ponizej 6h to jestem nie do zycia...

Pytanko: kiedy wam sie maluchy zaczely obracac? Mam wrazenie ze Radek jest strasznie bierny, na brzuchu plywa lapami tylko i wydaje jakies niezadowolone dzwieki. Niby siega czasami po zabawki ale mniej niz miesiac temu... Jakis ponuras sie zrobil. Pokazalam mu jak sie przewracac z plecow to czasami probuje sam, ale mam wrazenie ze nie czai jak zaczac. I troche sie caloksztaltem jego rozwoju martwie ostatnio...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
‹‹ 1352 1353 1354 1355 1356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ