Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq strasznie Wam współczuję
straszne naprawdę życzę Wam Wszystkiego najlepszego! Żeby jak najszybciej się ułożyło i uspokoiło! Tulam!
Nena boszzzz znam to masakra tez z tego powodu byłyśmy w szpitalu cóż pewnie antybiotyk i posiew wiec tydzień jak w mordę strzeliłwspółczuję i sił życzę i zdrowia oczywiście! Moja ma dziś szał padam na ryj
-
Malenq kochana nie bój sie będzie dobrze ... Moze to znak żebyś ruszyła swój biznes? Kochana a okres wypowiedzenia jaki ma? Jesli ma to niech śmiga do lekarza ( najlepiej do psychiatry- serio bo ich opinii nikt nie podważa) i idzie na L4 - moze tak przez 6 miechow ciagnąć.... To jest sprawdzony sposób. Jak bedziesz chciała to Ci na Priv szczegóły napisze. Zawsze przezimujecie chociaż i będzie czas na Twoj biznes.. Będzie dobrze, nic nie dzieje sie bez przyczyny!
Zgredka dobrze ze sie zdecydowaliście .... Pierścionek niech będzie srebrny jak hajsu brak ... Ja pierwszy dostałam srebrny ehhh to były czasydopiero na 30 tke dostałam od męża złoty
Nenus trzymam kciuki. Zdrówka.
Moja jagoda dziś tylko spała i jadła bawić sie nie chciałaMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
No właśnie miałam pytać o okres wypowiedzenia? A pewnie niech Twój kombinuje jak się da!pamiętasz jak mówiłaś ze nic się nie dzieje bez przyczyny? Wiem ze to bardzo trudna sytuacja ale może to właśnie Twój czas jak Maniek mówi! Trzymaj się kochana!
Zgredka dobra decyzja! Życzę szczęścia!
Nena trzymaj sie !
Maniek może ta pogoda...albo gorszy dzień miała. Jutro będzie lepiej!
Zośka dziś szału dostała od 16 MA SA KRA.
Też nie spala pół dnia...ledwo wytrzymałam.
Spokojnej nocy życzę. Buziaki -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Okres wypowiedzenia 3m z tym że od jutra już nie chodzi do pracy, ale będzie dostawał wynagrodzenie...
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq bardzo mi przykro:(ach to zycie....
Maniek niby dobry pomysl z tym psychiatra tylko w papierach zostanie juz na zawsze:(
Nena trzymaj sie!i daj znac jak sytuacja wyglada!buziaki dla Diego
Lara bedzie dobrze no musi byc!
Wow Zgredka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:16
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
Malenq napisałam.
Lili nie zostanie w papierach bo to normalne zwolnienie chorobowe jest jak każde inne. Wiesz gdyby miał jakąś jednostkę chorobową to tak. W tym przypadku biorąc pod uwagę porę roku to o depresje nie trudno.
Malenq, Lili83 lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hehe u mnie Adam najpierw patrzy na mnie z powagą ale jak gadam do niego wesoło ,robie śmieszne wygibasy to mu już nie przeszkadza ręcznik i targa mi go z włosów także u nas jest okej LaRa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:23
-
Hej,
No to moja Anna nie lubi matki w ręczniku na głowie ;( zdecydowaniemusze strasznie wyglądać hihi
U nas zabawa na macie i radość przy piosence o pajaczku
Nena, co u Was? -
nick nieaktualnyNenus jak tam?
Moja na ręcznik reaguje śmiechem...
Kawy dla mnie dzbanek poproszę...
Niunia się budzi,a ja oczu nie zamknęłam..kurka nawet godziny w nocy nie przespałam.
Smoku jaki piec centralnego będziecie mieli? Gazowy? Bezobsługowy?
Wkurza mnie strasznie nasz na drzewo, bo muszę wstać i iść rozpalić....
Ech żeby człowieka było stać na pompę ciepla, coby ogrzewanie było z głębi ziemi....
Ps i też mnie łeb boli i też nie lubię jesieni, ani zimy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 06:54
-
Witam!
Nena co u was?
Maleng:(niedziwie sie ze noc nie przespana
Smoku kawke poprosze taka podwojna:)
Lara Leo sie nie boi smieje sie i tyle.
Tak sie zastanawiam Leo do wszystkich sie smieje nikogo sie nie boi. Moj pierwszy syn byl bardziej strachliwy mniej ufny hm czy powinnam sie martwic?czy poprostu takie dzieci tez sie zdarzaja?
*******Gang18+*******B -
Nenus mocno zaciskam za was, bedzie dobrze
Malenqa przykro mi bardzo, tak traktuja ludzi po chamsku, moze teraz znajdzie lepsza, trzymam kciuki
Zgredzia gratki wielkieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 07:44
-
Lili, moja tez sie do każdego śmieje
Ale na ręce nie za bardzo do kogoś pójdzie, patrzy za mną i zaczyna sie kręcić i następuje krzyk.
Ciesze sie, ze jestem dla kogoś najważniejsza