Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też przykro, bo listopad to nie jest dobry czas e jego branży.....
A było trzeba uczyć się języków....
A najbardziej mi przykro że swoich myśli... Bo pierwsza rzeczą było to że pomyślałam "fuck właśnie gdy mamy dziecko, nie można było wcześniej, przed dzieckiem." i się rozpłakałam, bo kocham moją niunię nad życie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:23
-
nick nieaktualny
-
Malenqa strasznie Ci współczuję. Mam nadzieje, że jakoś się ułoży... ehh co za życie...
Byłam u p dr i będą wychodziły górne ząbki wiec to może być przyczyna tych strasznych nocek. Dzisiaj spróbuję dać mu paracetamol a jutro kupie czopki viburcolWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 18:46
-
O jejku Nenaa.. trzymaj sie mocno bedzie dobrze, jesteście pod dobrą opieką. Trzymam kciukasy :*
-
nick nieaktualnyNenaaa wrote:My jesteśmy w szpitalu, bardzo proszę o kciuki...wsparcie duchowe, jestem wykończona.
Infekcja dróg moczowych...
Laruś nie wiem, jak jutro wróci to przeczytam.........słyszałam po głosie, że nie wie jak ze mną rozmawiać...
a jutro nasza rocznica poznania się...........równo 10lat ...............Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:01