Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka domyślam się ze jesteś pelna obaw ale będzie dobrze i dacie rade
♡
My miałyśmy iść właśnie na dwór ale zrobiło się nagle tak ciemno i ponuro ze nawet pies nie chce wyjść wiec poczekamy może się przejasni a jak nie to sobie odpuszczę dzisiaj -
Eh Zgredka bedziesz kochała zobaczysz. Narazie jeszcze jest szok i strach ale juz niebawem pewnie bedziesz czekać niecierpliwie kiedy bedziesz przytulać
Moja chyba nockę odreagowuje ciagle płacze nie chce sie bawić i co godz spi.... A w nocy nie łaska było spać
Malenq mi nie tylko w myślach wiazanki idą czasem muszę wyjsć na balkon lub do łazienkiManiek
-
Zgredko, obawy zupelnie normalne.....bedziesz kolchalamtak samo
Justta, ciezko mi cos radzic. Moja rodz,w PL pije mollersa, ale w wiekszosci woza od nas
No i tesciowa nas wkurzyla! To malo powiedziane,a le inne slowa ni nadaja sie na forum. Widzi mala rzadko i krotk a musi sie wpieprzac i krytykowac bo ona, ktora miala dzieci idealne i gowno wie o nispaniu, wie lepiejjuz jej wiecej H nie dam, jesli nie bede mmiala noza przy gardle. Wizyte u psychiatry pierwsza gratis dostanie w prezencie pod choinke - serio....
-
My po spacerze, teraz mała się ładnie bawi
Ciężko macie z tym snem dzieciaków, a same macie jakimsen? Bo moja też się budziła że 3x ale ja wkładam pierś i spie dalej
Muszę powoli zacząć coś odpuszczać, bo ja mam charakter terrorysty kontrolera, w domu wszystko Zalatwilam organizuje stale ręka na pulsie.. To jest męczące dla mnie a i dla drugiej strony rozleniwiajace.. Dlatego tak się boje tej dwójki, przez swoje organizatorstwo..
-
Zgredzia, zorganizowana kobieta to wielka zaleta
terrorysta kontroler
hahaha
U mnie tez wszystko ja muszę organizować i układać plan dnia np. Już mam ułożony na jutro
My na spacerze na ogródku. Mała padła w 3 sekundy od wyjścia z domu i zaraz będzie godzinka jak śpi. I jak nigdy zjadła 3/4 obiadku (małego sloiczka bv)teraz popycha butle na dobitkę przez sen
i mruczy
Beszko - głupia babakopnij ja w doopke
Zgredzia, o której masz jutro lekarza? Bo przeżywam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:15
-
nick nieaktualny
-
Karmie ale też daje butle, albo KP w butli.
Ale plan dnia a ja Zalatwilam jego sprawy sądowe urzędowe studia i nie muszę tego robić ale sama sobie to nakładem na siebie
Obgadam to dzis u psycholozki, babka padnie..
Mam o 17. Powiedziałam kuzynce (panna lat 40) oderwana od rzeczywistość nadal utrzymują ją rodzice choć ona zarabia sporo i mówi mi że jakby co ona weźmie starszą (tylko w ryj dać) bo ona chce adoptować
Aha: mam na 17, ale wiecie jak wpisuje różne daty ostatniej miesiączki to mam od5 do 8 tygodnia.. Więc nie wiadomo co tam w ogole sie zobaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:36
-
nick nieaktualny
-
Siedzę na ławce w parku i zaraz usnę, zaziewam się na amento
Chyba będę musiała sobie chcą colę kupić to mi pomoże bo ja nie kawowaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 14:09
-
Malenq Ty to i tak masz powera ze ogarniasz inne fora czy grupy ja ledwo Was ogarniam a różowej nie daje rady
Zośka dziś pierwszy raz odmówiła mleka na obiad...no wreszcie się najadla
Aha moje dziecko w ogóle nie jest towarzyskie...sąsiadki córka lapala ja za rączkę i się do niej uśmiechała a Zośka zabrała rękę i się rozplakala
myślicie że jej przejdzie czy taki charakter ?
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Smoku jest towarzyska twoja mała, ale wkroczyła w wiek rozpoznawania swoich i obcych...
-
Dynia z ziemniakiem nie zasmakowała wyduldała cycki
Lara ja tez zasypiam masakra
matko 27 minał rok od chwili gdy ujrzałam dwie kreski od chwili gdy spytałam męża kiedy mam iśc na L4 i zobaczyłam łzy w jego oczach bo tak sie ucieszylzgredka, LaRa, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
-
Heh Ania zaczęła kręcić sie w kółko i podnosi pupę do góry podpierając sie na kolankach
Malenq, zgredka, Nieukowa, beszka, Blondik, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zgredka - będziesz kochać szalenie zobaczysz nic nie bój
kurde ale mnie już ta rehabilitacja wnerwia- cały dzień w doopie i muszę małą zbierać akurat kiedy ona sobie robi południowe spaniepotem u teściów nie śpi tylko drzemie i czuwa, a teraz jak wróciłyśmy (tak późno bo jak przyjechałam to była świeżo po jedzeniu i chciałam by odpoczęła) to znów się rozbudziła - i nic nie zrobię
wrrrrrrrrrrrr.... muszę sobie ponarzekać....