Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa ty nie ciężarna więc mozesz w dupę dostać;)Dajże temu Radkowi spokój bedzie gotowy będzie się kręcił każde dziecko jest inne i rozwija siE w swoim tempie:)Leo też późno się obracał siadać zaczał dopiero od jakiś 2 tyg a raczkować zaczął z dnia na dzien aż w szoku byłam że tak szybko poszło;)U dzieci rozwój to jak amplituda;) raz na szczycie raz na dole;)
Malenq ja też nie wiem jak ty to robisz:)jak ogarniasz!jest pełna podziwu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:48
Nieukowa, Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyPełna podziwu to jestem dla mam dzieci niesmoczkowych...
Jakoś daję radę... Dzisiaj mała ubrałam w szlafrok taki cieplutki, czape i rękawiczki i z rana poszłyśmy rozpalić w kotłowni hehehe, ale ubaw miała drą papiery....
Ja też nadal myślę nad jakością zwolnienia...a taki piękny opis kariery na swojej stronie mają...taka życzliwa firma... Nawet z koszulek roboczych będą rozliczać...nie ma to jak zachodni (daleko wschodni) kapitał w Pl...tylko gratulować -
nick nieaktualny
-
dziewczyny, wbijam się tylko z pytankiem: co najlepsze na pleśniawki?
niby pediatra wczoraj powiedziała, ze to niby osad z mleka (ale przy kp nie powinno tego byc chyba co) i kazała przemywac solą fizjologiczną, ale dzisiaj wydaje mi się, ze jest wiecej...i cała noc ulewała...a od rana baki 0d 5;30 do 10 na rękachbiedactwo
buziaki dla wszystkich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My właśnie wyruszyliśmy. Niestety z poślizgiem
planowałam najpóźniej o 14 (żeby jechać jak jest jasno)
Na szczepieniu:
Waga 7520grozwija się prawidłowo. Pięknie siedzi. Śmiała się głośno do lekarki
No a potem szczepienie i tu najpierw śmiech a za chwilkę krzyk.
I tu pyt do tych mam które szczepily na pneumokoki. Czy wystąpiły jakieś reakcje poszczepienne a jeśli tak to jakie i w jakim odstępie czasu od szczepienia?
Zgredzia, daj znać po wizycie jaka sytuacja
Qrcze, boje się tej drogi a mamy 300 km do przejechania, jakaś pełna bas jestem, ze coś niedobrego się może wydarzyć i cały czas mowię do męża ze za szybko jedzie a ten już ma dosyć.Nieukowa, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lara to kawał panny z twojej Anny
moja śpi a potem próbujemy z dynią ziemniakiem i dodam marchewe moze wejdzie
mnie od wczoraj głowa bolała masakra ale juz pomału ok
Nena trzymamy kciuki za pozytywne wieści
Zgredzia jak tam twoje samopoczucie -
Biedronki, No rośnie, rośnie
Na grupie kwietniowek na fb jest chłopczyk który już wazy 10 kgto dopiero waga!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 15:22
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Eckm Zośka waży 9,5 kg
no co poradzę nie będę dziecka glodzić i tak oszukuje wodą ile się da
Lara bezpiecznej podrozy!
Zgredka Powodzenia i daj znaćbo umieram z ciekawości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:06
Summerka, LaRa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
laski czy wsze dzieci po spacerze tez takie głodne, wróciłyśmy ze spaceru i nie doczekała 3 godzin, obudziła się po 2 od ostatniego karmienia ( w sumie po 2 z kawałkiem) i ryk ze głodna, kurde dziś mały glodomór takiego ma packmana że mi wyjdzie jedno karmienie więcej, wzięłyśmy też na próbę bebiko, zobaczymy jak zareaguje i ile będzie ją trzymać, bo smakować smakowało
-
Ari u nas zdążają sie takie dni ze Jagoda głodna co godz i co zrobić no życie ... Tez mam czasem takie dni ze ciagle głodna jestem
ja bym sie tak bardzo nie trzymała statystyk, każde dziecko jest inne jednego dnia chce wiecej jeść innego mniej.
Maniek
-
MANIEK wrote:Ari u nas zdążają sie takie dni ze Jagoda głodna co godz i co zrobić no życie ... Tez mam czasem takie dni ze ciagle głodna jestem
ja bym sie tak bardzo nie trzymała statystyk, każde dziecko jest inne jednego dnia chce wiecej jeść innego mniej.
MANIEK lubi tę wiadomość