X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Nenaa, kochana, jesteś silna babka! Oby te dziadostwo odpuściło.
    Ari, dawaj małej tyle ile potrzebuje. U mnie nigdy nie było książkowych 3 h i odpowiednich ilości ml. Raz więcej, raz mniej :)
    Zgredka, powodzenia!!!
    Mari, musisz wierzyć ze wszystko będzie dobrze!

Miłego i cieplutkiego dnia!

Malenq, już po rozmowie z mężem?

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara spakowana z małą jestem...to tyle w temacie...

Nenus zdrówka i obyscie już do domku wrócili...

Zmotoryzowanych uważać na drogach...

Zgredziu powiedz teraz...to i tak nieuniknione....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem, ze to maź coś wywinął (

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litwa (czyli k***wa wg mojego słownika)
    Malenq: ;(

Nenaaa: trzymam za Diegusia kciuki

Ja mam od wczorajszej nocy połowicznie zapchana pierś i nie zwykły kamien tylko zapchanie, bo takie grudki.. ;( a nie widzę by sutek się zapchal..

Mój właśnie pojechał zmienić opony a ja czekam spakowana i też ruszymy (on zostaje że starszą)
    A mała nie chciała zjeść owoców pierwszy raz i walila w łyżkę i całą ufajdana..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:10

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Ania przy (.) jak sie wyśpi to wyruszymy na spacer i zakupy.
    Zgredko, sama jedziesz?? Szerokiej drogi!!! Uważaj na Was!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:28

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena zdrowia dla Diego.
    W pn mam lekarza i już spać nie mogę :( pies w nocy rzygał, mąż chrapał a ja leżałam i myślałam :(
    Miłego dnia

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama sama z małą i psem nie wiem jak damy rade mała śpi

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, co za dni koszmarne ;(

Malenq- trzymaj sie jakos... po burzy zawsze wychodzi slonce, tego Ci zycze.

Zgredka- spokojnej podrozy, jedzcie ostroznie.

Nenuś- niezmiennie trzymam kciuki za Diego. silny chlopak, da rade z ta goraczka.

Mari- kciukam za fasola, bedzie dobrze, zobaczysz! inaczej byc nie moze.

Smoku- jak zebiszcza? wyszly w koncu? i jak nocka?

Ari- spokojnej drogi, uwazajcie na siebie.

ja niedlugo podbijam znow na sklepy. musze w koncu te buty kupic, bo chodzenie w trampach to juz chyba niekoniecznie :/ a wszystkie buty z przed ciazy za male :( buu... poza tym obraczke musze powiekszyc, bo tez mi sie lapska chyba powiekszyly i ani pierscionek, ani obraczka nie pasuja... a czuje sie mega srednio. katar, gardlo i ogolne dupne samopoczucie :/

milego dnia kochane!

Arienna lubi tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry

Malenqu, przytulam....Mam nadzieje, ze sie jeszcze wszystko dobrze ulozy

Zgredziu, oficjalnie gratuluje

u nas wczorajszy dizne mega zabiegany a do tego Hanka mega maruda od kilku dni. wczoraj juz sama siebie przeszla :( nei wierze, ze jutro konczy 7 mies., bo dla mnie to nadfal jak z noworodkiem. ciagle na cycu, bo smoczek beee, ciagle brzuch boli...a ostatnio to i nawet z lyzeczki nie chce jesc od nikogo poza mama :/

nie wiem co z moim wyjsciem dzisiaj, bom zapomniala, ze dzieciaki laza po domach i slodycze zbieraja. zdanie mam jakie mam, na ten temat, ale dzieci by byly bardzo zawiedzione, ze nie moga chodzic, wiec.....ehhh

mom macboski cos hawala, wince chyba do tego wszystkiego bez kompa zostane :( maz musi tylko zhdecia i fimliki zabezpieczyc, ze jak calkowicie siadzie, aby to zostalo ocalone.

zaraz maz wybywa na przystan cos parodic, a ja sama z dzieciakami :/ jakby ladnie bylo, to bysmy tez poszli....ale pogoda do kitu

wczoraj dostalam kolejny worek ubran dla malej :) musze usiasc i posegregowac. wszystko na 80 i 86. chyba tez sie z kilezanka z PL podziele, bo sama malej tez kupuje, wiec ona tego nigdy nie wynosi. wsrod ubrac wszystko od rajstop, body, bluzki, spodnie, sukienki, kurtki i 8 par butow ;) kombinezony

uciekam sie ogarnac, bo maz zaraz wychodzi

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq :( będzie dobrze teraz macie duzo stresów i wiadomo od słowa do słowa ... W dodatku mysle ze maz sie na Tobie wyładował ze złością i żalem z powodu pracy:( oby wszystko wam sie ułożyło.

Zgredka i inne podróżujące mamy jeźdźcie ostrożnie i szcześliwie.
    Nena trzymam kciuki za was, będzie lepiej i Diego mega dzielny mały mężczyzna da rade:)

U nas noc nawet niezła, moze Jagoda sie trochę sama zabawi na macie to ogarnę trochę chatę albo chociaż zacznę bo pózniej muszę ciacho na jutro do teściowej zrobić obiad i jeszcze na zakupy lecieć jąkas bluzkę sobie kupić na te chrzciny ehhhh.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stoję w korku mgła straszna i nic nie wiem czemu korek ile się ciągnie:/

Beszko: współczuję :/

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia dla mnie już jest dobrze..
    .nigdy nie płakałam nad rozlanym mlekiem...taki charakter

• justta Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Nenus zdrowka dla Dieguska, mam nadzieje ze goraczka cholerna juz odpusci i do domku ;-)

Malenqa :-( trzymaj sie

Zgredziak dobrej drogi

U nas dzisiaj slonce a my za chwile wybieramy sie na cmentarz

Aha chcialam sie pochwalic, ze Leos coraz lepiej raczkuje i wstaje przy wszystkim, zuch chlopak ;-) i wczoraj sie poryczalam bo powiedzial MAMA moze bardziej jak mememaa ale i tak sie poryczalam ;-)

Buziaki

Malenq, Misi@, LaRa, zgredka, Nieukowa, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa gratuluje :) tez czekam na te słowa ...
    Zgredka bo wszyscy dziś na zakupy lecą bo jutro wolne to musza zapasów narobić:) jak to zwykle u nas bywa.
    Beszko współczuje. Oby Hania z dnia na dzień juz miała kłopoty brzuszkowe za sobą i polubiła smoczek :)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko bohaterka moja jesteś...masz 3 do ogarnięcia....

• beszka Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 bo kolega J przyszedl....ja pier....

a ta ciagle piszczy. spiaca, ale spac nie chce, bo drze sie orkutnie w wozku...ja slaba chyba przez to uczulenie, maza brak. mam ochote go udusic, ze akurat dzisiaj polazl. grafik napiety mamy baaardzo. faceci. myslec to nie potrafia. zero organizacji i planowania. nei wiem jak oni moga firmami duzymi zarzadzac, bo w domu przy zwyklych pracach sie gubia. moj, np. pare dni temu robil obiad. wstawil miecho do piekarnika i siedzi czyta. ja sie patrze i pytam co robisz....obiad. no tak ale co ziemniaki i warzywa same sie umyja, obiora, wskocza do garnka i ugotuja? oczywiscie micheo bylo gotowe a na reszte czekalismy.

dis zaplanowal, ze pojdzie popracowac na przystan....no ale calej reszty pod uwage nie wzial...ze ja kiepsko sie czuje, ze H maruda od kilku dni, ze J maruda rowneiz, ze tyle w domu do zrobienia, ze zakupy, ze ja mam wyjsc wieczorem wiec musze ogarnac siebie i zrobic salatke, ze trzeba dom przygotowac na to dzisiejsze ¨swieto¨ bo dzieci beda zawiedzione, ze slodeczy trzeba dokupic i masa innych rzeczy w tym stroje dla chlopakow przygotowac na wieczor. K...a

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymieniłaś wszystko co robią bohaterki;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 11:30

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko szacun jak Boga kocham męża bym nie wypuściła z domu w taki dzień .... Mój tez jak z Jahoda siedzi to nie dość ze nic wiecej nie zrobi to jeszcze burdel zostawi .... No ale to facet wiedziałam juz wcześniej ze tak będzie ... Ze 18 rak muszę mieć, zawsze sie uśmiechać mimo nieprzespanych nocy, pięknie wyglądać zapraszać znajomych zrobić obiad ciasto i sałatki posprzątać w domu wyprowadzić psa i śmieci wyrzucić.... No i naczelne zadanie zając sie dzieckiem....a i na forum mam jeszcze czas:) ...a o zakupach mówiłam?

Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Zdrówka dla dzieciaczków...
    Beszko <3
    my uwielbiamy spacery w chuście.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/655bd1f34dd0.jpg

byliśmy dwie godziny w urzedzie i mały spal słodko, a wszyscy zachwyceni i obsługa taka jakas miła.
    A wiecie co jest najdziwniejsze, że młode osoby sie dziwia i już raz słyszałam o matko to jest dziecko???? a starsze osoby ( sprzątaczka naszej wspólnoty mieszkaniowej) w windzie zaczeła mówić, że slyszała, że bliskość jest ważna i fajnie, że się nosimy. Pani miala + 50
    A ja tak zakochana w chuscie, że juz wózka na spacery nie biore. Chodzimy i jezdzimy mpk tylko i wyłącznie zamotani i przytuleni :)

wczoraj był mój przyjaciel, pierwszy raz widział małego i płakał jak bóbr...absolutnie zakochany w małym :D

Miłego dnia

MANIEK, marissith, Nieukowa, Arienna, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 31 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...powiedzmy
    Nawet się wyspalysmy ale od rana Zośka jest nie do wytrzymania! Chyba ten ząb bo ani gorączki ani kataru mocz ok...tragedia
    Życzę Wszystkim spokojnych i bezpiecznych podróży. Ja byłam na zakupach to jest szał w mieście!
    Zdrowia i jeszcze raz zdrowia sił i cierpliwości wszystkim.

justta lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 1355 1356 1357 1358 1359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ