X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 04:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Anuska chusta spakowana...:) na pogrzeb z nim nie pójdę macie rację ;D
    Wiesz u nas na wsi mimo, że to dużą wieś to czasem listy nie dochodzą ;p zwłaszcza te z banku z nowąkarta. Dziwne rzeczy ssię dzieją ;p

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babilon Ar przecie ulewaniom (nutricia)..
    Ale z doświadczenia powiem ze wielkość maluszków ma takie ulewanie.
    Dopóki przybiera na wadze to nie ma się co martwić... Moja tak chlustała że dywan był wiecznie mokry... Do tej pory zdarzy jej się chlusnąć.... Spokojnie
    Pamiętaj tylko ze.nie można tak często zmieniać tych mieszanek mlecznych bo to źle.wpływa na brzuszek malenstwa...
    Każda zmianę powinnaś dobrze przemyśleć...

W aptece przeważnie to Babilon w małych butelkach są

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 04:42

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny, Moja uwaza, żekoniec spania :(, ale po godzinach waszych wpisów widzę, że nie lepiej

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam kupić ar ale nie znalazłam, jeszcze się wstrzymam i zobaczę na wizycie jak przybiera... Kurde noc nie przespana... Małej nie pasuje spać u dziadków całą noc się wiercila teraz już nie śpi i jadła trzy razy w nocy (szok) teraz ma pełny nos ale czekam z czyszczeniem na to aż domownicy wstana bo będzie wrzask..

A tak w ogóle dzień dobry... Umrę z niewyspania ;(

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jaki tu nocny ruch sie odbywał! Wow
    U nas od 2-3 nocy jest co jakiś czas zryw i płacz :( muszę mała wziąć na ręce i utulić i dać pierś. Nie wiem o co cho, może zmiana miejsca?
    A końcowa pobudka o 6:30 jak w zegarku.
    W aptece są rożne mleczka do kupienia, rożne rodzaje.

Miłego dnia

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari cieniach...cieniach....
    Nenaa i ja możemy coś o niewyspania napisać....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 07:23

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    A tak w ogóle dzień dobry... Umrę z niewyspania ;(
    Nie umrzesz, nie tak szybko ;) Ja już 9 miechów nie śpię, to fakt, ledwo łażę ale żyję ;) Od czwartku spałam łącznie może ze 3-4 h.
    Nie chcę zapeszyć ale chyba jest lepiej, Crp, które było wyrąbane w kosmos spada, gorączka chyba też odpuszcza, ostatnia 38.3 była wczoraj o 16:40 i po podaniu paracetamolu do teraz nie wzrosła temp....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 07:28

Arienna lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • justta Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenus super wiesci oby tak dalej

My niewyspani, dzisiaj pobudki doslowbie co godz przez cala noc no i finalnie wstalismy o 5, spac...

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari obserwuj mała wiesz mój synek był na piersi i też dosyć ulewał nie wiedziałam czemu tak niepokoiło mnie ale im starszy był tym lepiej było więc niekoniecznie to musi być mleczko jeśli nic jej po nim nie ma przeczekaj jeszcze albo spróbuj znaleźć te dla dzieciątek ulewających . No i obserwować wage to też dobry pomysł.Jeśli będzie dobrze widocznie jeszcze jest malutka i taka fizjologia

Nenaa dużo zdrówka ,oby już było coraz lepiej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 09:16

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżem dobry...my wsali o 6 nie ma tragedii
    Nena super ze idzie ku lepszemu ♡
    Zośka tez ulewala i ulewa mimo mleka dla ulewajacych...choć teraz już zdecydowanie mniej. Ale lekarka tez powiedziała ze bbaaaardzo dobrze przybiera ;) ii sporo maluchów ulewa!
    Współczuję Wam nieprzespanej nocy :(
    Anuska wiem ze żartobliwie mówiłaś ale musiałam się odezwać. ..co miałam być chora ;) a tak w ogóle to Kocham moja wioche! Tu się urodziłam i tu umrę...wiadomo to już nie to co 20lat temu ale mimo tego tu jest moje mmiejsce dziada pradziada :)
    Ubierzcie się ciepło bo pizdzi! My z Zośka zostajemy w domu. Maz z moja mama jada na mszę...hmm słonecznego dnia! Buziaki

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Anuska wiem ze żartobliwie mówiłaś ale musiałam się odezwać. ..co miałam być chora ;)

Uwielbiam ten tekst :D

No mnie już wypiździło. Tak mi uszy przewiało, że cała głowa boli :/ Dobrze że rosołek się już robi :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja, baczki minęły, ale pojawila sie biegunka :( ah;(

kiepska ze mnie mama :(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 listopada 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik powtarzaj to sobie jeszcze to może wezmę i uwierzę....
    Ile tych kup było do tej pory i o jakiej konsystencji?

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik jesteś najlepszą mamą na świecie najważniejsza osobą dla twojego bąbelka i proszę mi tu nie mówić pierdołek ! wszystko będzie dobrze ,,uszy do góry niestety nie powiem nic na temat kupek ,bo nie wiele wiem o biegunce mój synek nigdy jej nie miał .

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po cmentarzu, gdzie chyba zarysowali mi samochód, ludzie w ścisku nie umieja jezdzic :( parkować itd wrre

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dobrze wyszło jak zwykle... Zmiana mleka skończyła się rozwolnieniem :( wracamy powoli tym razem stopniowo do nan pro... Kurde gupia ja gupia.... Ale cóż każdy popełnia błędy wychowawcze.... Dziś już tak lała mlekiem rano że chyba pół butli zwróciła a dwie godziny temu była bardzo luźna sluzowata kupa.
    Wsiadlam w auto skoczyłam do apteki po nan (dziś tylko apteka czynna) i stopniowo wprowadzamy spowrotem nan i o dziwo dziecko nie ulało prawie wcale...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 12:23

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ari: (słownik zmienia mi to na "Sri") a dlaczego właściwie chciałaś zmienić mleko??

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W taki dzień cieszę sie, ze mieszkamy przy samym cmentarzu (widok z okna wieczorem jest cudny i skłania do refleksji) i nie musimy jeździć autem. Ale gdy widzę tych ludzi wjeżdżających na chama żeby jak najbliżej stanąć to bym w łeb przywaliła. Kit z tym, ze idzie tłum ludzi, on musi zaparkować najlepiej przy grobie. No i ci ludzie na alejkach co spotykają znajomych po latach nieplotkowania i staną i stoją na środku. A ty kombinuj z wózkiem.
    Aghrrrr byłam już dziś dwa razy na cmentarzu, zjemy obiad i idziemy na spaćer bo pogoda marzeńie :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co może i jestem rabnieta. ...
    Wczoraj byłam z mala u ciotki, siostry mojej s.p. babci i ona mówi ze snila jej się moja babcia i przyszła do nas i chciała zobaczyć metryke Zosi bo Zosia po niej ma imię i chciała się upewnić.
    A ja dzisiaj robie małej obiad zostawiłam ja w pokoju w bujaku przypieta...i słyszę przez nianie ciiiiii ciiiiii se myślę może w tv robie dalej swoje a tam ciiiiii zamarlam ze ktoś wlazl do domu lecę a tam Zośka i pies...i tak sobie myślę że babcia ♡
    Mam filmy nie ma co ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widze znajome "twarze" :) . witam. Dwa dni temu zobaczylam moje pierwsze w zyciu 2 kreski. Przygarniecie ?

Smoczyca1, konwalianka, zgredka, Arienna, Izoleccc, Anastazjaaa, MANIEK, justta, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 1357 1358 1359 1360 1361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ