Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBabilon Ar przecie ulewaniom (nutricia)..
Ale z doświadczenia powiem ze wielkość maluszków ma takie ulewanie.
Dopóki przybiera na wadze to nie ma się co martwić... Moja tak chlustała że dywan był wiecznie mokry... Do tej pory zdarzy jej się chlusnąć.... Spokojnie
Pamiętaj tylko ze.nie można tak często zmieniać tych mieszanek mlecznych bo to źle.wpływa na brzuszek malenstwa...
Każda zmianę powinnaś dobrze przemyśleć...
W aptece przeważnie to Babilon w małych butelkach są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 04:42
-
Chciałam kupić ar ale nie znalazłam, jeszcze się wstrzymam i zobaczę na wizycie jak przybiera... Kurde noc nie przespana... Małej nie pasuje spać u dziadków całą noc się wiercila teraz już nie śpi i jadła trzy razy w nocy (szok) teraz ma pełny nos ale czekam z czyszczeniem na to aż domownicy wstana bo będzie wrzask..
A tak w ogóle dzień dobry... Umrę z niewyspania ;( -
Hej, jaki tu nocny ruch sie odbywał! Wow
U nas od 2-3 nocy jest co jakiś czas zryw i płaczmuszę mała wziąć na ręce i utulić i dać pierś. Nie wiem o co cho, może zmiana miejsca?
A końcowa pobudka o 6:30 jak w zegarku.
W aptece są rożne mleczka do kupienia, rożne rodzaje.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:A tak w ogóle dzień dobry... Umrę z niewyspania ;(
Ja już 9 miechów nie śpię, to fakt, ledwo łażę ale żyję
Od czwartku spałam łącznie może ze 3-4 h.
Nie chcę zapeszyć ale chyba jest lepiej, Crp, które było wyrąbane w kosmos spada, gorączka chyba też odpuszcza, ostatnia 38.3 była wczoraj o 16:40 i po podaniu paracetamolu do teraz nie wzrosła temp....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 07:28
Arienna lubi tę wiadomość
-
Ari obserwuj mała wiesz mój synek był na piersi i też dosyć ulewał nie wiedziałam czemu tak niepokoiło mnie ale im starszy był tym lepiej było więc niekoniecznie to musi być mleczko jeśli nic jej po nim nie ma przeczekaj jeszcze albo spróbuj znaleźć te dla dzieciątek ulewających . No i obserwować wage to też dobry pomysł.Jeśli będzie dobrze widocznie jeszcze jest malutka i taka fizjologia
Nenaa dużo zdrówka ,oby już było coraz lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 09:16
-
Dżem dobry...my wsali o 6 nie ma tragedii
Nena super ze idzie ku lepszemu ♡
Zośka tez ulewala i ulewa mimo mleka dla ulewajacych...choć teraz już zdecydowanie mniej. Ale lekarka tez powiedziała ze bbaaaardzo dobrze przybieraii sporo maluchów ulewa!
Współczuję Wam nieprzespanej nocy
Anuska wiem ze żartobliwie mówiłaś ale musiałam się odezwać. ..co miałam być choraa tak w ogóle to Kocham moja wioche! Tu się urodziłam i tu umrę...wiadomo to już nie to co 20lat temu ale mimo tego tu jest moje mmiejsce dziada pradziada
Ubierzcie się ciepło bo pizdzi! My z Zośka zostajemy w domu. Maz z moja mama jada na mszę...hmm słonecznego dnia! BuziakiAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondik jesteś najlepszą mamą na świecie najważniejsza osobą dla twojego bąbelka i proszę mi tu nie mówić pierdołek ! wszystko będzie dobrze ,,uszy do góry niestety nie powiem nic na temat kupek ,bo nie wiele wiem o biegunce mój synek nigdy jej nie miał .
-
Chciałam dobrze wyszło jak zwykle... Zmiana mleka skończyła się rozwolnieniem
wracamy powoli tym razem stopniowo do nan pro... Kurde gupia ja gupia.... Ale cóż każdy popełnia błędy wychowawcze.... Dziś już tak lała mlekiem rano że chyba pół butli zwróciła a dwie godziny temu była bardzo luźna sluzowata kupa.
Wsiadlam w auto skoczyłam do apteki po nan (dziś tylko apteka czynna) i stopniowo wprowadzamy spowrotem nan i o dziwo dziecko nie ulało prawie wcale...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 12:23
-
W taki dzień cieszę sie, ze mieszkamy przy samym cmentarzu (widok z okna wieczorem jest cudny i skłania do refleksji) i nie musimy jeździć autem. Ale gdy widzę tych ludzi wjeżdżających na chama żeby jak najbliżej stanąć to bym w łeb przywaliła. Kit z tym, ze idzie tłum ludzi, on musi zaparkować najlepiej przy grobie. No i ci ludzie na alejkach co spotykają znajomych po latach nieplotkowania i staną i stoją na środku. A ty kombinuj z wózkiem.
Aghrrrr byłam już dziś dwa razy na cmentarzu, zjemy obiad i idziemy na spaćer bo pogoda marzeńie -
Wiecie co może i jestem rabnieta. ...
Wczoraj byłam z mala u ciotki, siostry mojej s.p. babci i ona mówi ze snila jej się moja babcia i przyszła do nas i chciała zobaczyć metryke Zosi bo Zosia po niej ma imię i chciała się upewnić.
A ja dzisiaj robie małej obiad zostawiłam ja w pokoju w bujaku przypieta...i słyszę przez nianie ciiiiii ciiiiii se myślę może w tv robie dalej swoje a tam ciiiiii zamarlam ze ktoś wlazl do domu lecę a tam Zośka i pies...i tak sobie myślę że babcia ♡
Mam filmy nie ma co