Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:O widze znajome "twarze"
. witam. Dwa dni temu zobaczylam moje pierwsze w zyciu 2 kreski. Przygarniecie ?
Przygarniemy, przygarniemywitaj i jeszcze raz gratuluje
Smoku, chyba bym zawału dostała.nowatorka lubi tę wiadomość
-
Lara ja też zamarlam, ale no dzisiaj założyłam pierścionek po babci nir wiem dlaczego tak mnie naszlo pewnie przez datę tak sobie pomyślałam że to ona niunie uspokajala albo mam zrytya banie
Nowatorska Witaj i gratuluje!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 14:13
-
Hhehehe sprawilam ze masz ciary...
ale ja się cieszę nawet jeśli mi się wydawało (ale ja uważam że słyszałam! ) tzn ze babcia jest bliskochociaż myślałam że po drugiej stronie wszystko się wie a ona przyszła sprawdzić w metryce czy na pewno jest Zofia...
A mój mąż na to "ja wychodze"Anuśka lubi tę wiadomość
-
Widzę ze dziś nocki słabe. U nas tez.. O 4 kupa o spanie na mnie.. A o 6 pobudka. Szybko się zebraliśmy i do kościoła na mszę a później chcieliśmy zapalić lampkę na grobie nieznanego żołnierza, ale u nas na wsi nie ma, więc zapalilismy na grobie maluszka.
Nena, super, cieszę sie
Nowatorka gratuluję
Malenq a jak u ciebie sytuacja -
Zgredka - bo sądziłam że się dziecko nie najada pozatym ulewala... Okazało się że po tym nowym to dopiero ulewanie się zaczęło... Biedne dziecko ma głupią matkę panikare trzeba było zostawić a dać częściej i tyle a zafundowałam dziecku sraczke
-
nick nieaktualny
-
Czesc Nowatorka, rosnijcie zdrowo, nudno i spokojnie
Ari a skad wniosek ze sie Zu nie najadala? Nie przybierala? Miala biegunki? Malo sikala? Jesli nic sie takiego nie dzialo, to nie ma takiej opcji...
A moze mleko latwiej strawne albo przeciw ulewabiu sprobuj? Jest jakis NAN apteczny tego typu?
Blondik a co nazywasz biegunka? Na cycku ba poczatku dziecko moze i kilkanascie razy robic w gacie... Biegunka podobno jest wtedy, gdy kupsko jest plynne i tak czesto i obfite, ze nie nadazasz pieluch zmieniac...
Ech, bylam dzis u ciotecznej babci meza... Jedyna bliska krewna z tego pokolenia, ale co ja sie od niej nasluchalam, to myslalam ze wyjde z siebie i stane obok... Praciotka zrobila mi opr, ze przeze mnie dziecko ma zeza, bo wieszam mu nad glowa zabawki w wozku. Ze za malo przybiera, bo nie pije mleka krowiego i smietany i ze bedzie przez to cieniasem do bicia przez innych chlopcow. Dalej byla kwestia cyckow- zaraz strace pokarm bo za malo jem masla i glodze dziecko. I w ogole chujowa matka ze mnie... Meczacy dzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:11
-
nick nieaktualny
-
Neukowa, to wg mojej teściowej ja jestem ch..... Matka
ale ona tak ma
bo np. Nie kładę H spać to jestem wyrodna bo dziecko zmęczone a ja ja przetrzymac chce Kładę spać to tez zle bo za dużo śpi za dnia i pewnie dlatego zle śpi w nocy
i wiele wiele tym podobnych przykładów. Ostatnio maź ja pogonił
ze zamiast wspierać to przychodzi raz na miesiąc i krytykuje nie znając sytuacji ani dziecka , ehhh
U nas nadal dużo płaczu z powodu brzuszkawczoraj już maź chciał z nią na pogotowie pojechać ehhh do tego przeziębienie sie przyplątało
mokry kaszelek meczy dziecko
-
Oj kochana powiem Ci ze ciężko, drugi trymestr dla mnie jak na razie gorszy niż pierwszy, muli mnie niemiłosiernie, wymiotuje prawie codziennie, do tego mam problemy z chorobowym, na obczyźnie to prawdziwa udreka, komisja za komisja.... Do tefo ostatnio tiago miał zapalenie ucha....
Ale staram się nie narzekać, chyba pomalutku życie wraca do spokojnego trybu -
nick nieaktualnyzgredka wrote:Anastazja: mulenie i wymioty dobra wróżba, Zuza Kroko jest w świetnej formie
Mój dziec boi się dziadka. Popatrzy na niego i wYje.. chyba się brody boi
Moja też wyje na dziadka
Beszko a kiedy w Pl będziecie badania małej robić..cholera jasna mnie bierze jak Czytam o opieszalosci waszego lekarza, przecież tak nie można...malutką się męczy i wy również...biedactwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 17:43
Krokodylica lubi tę wiadomość