X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:
    Mari dzieki za link. O to wlasnie mi chodzilo.zaraz posprawdzam wszystko :*

Ja mam krem i tonik z serii Douglas Naturals. Bardzo fajne i moja skóra je uwielbia :) Ale ostatnio znalazłam coś lepszego i tańszego. I jest to olej kokosowy. Ma tylko jedną wadę - można go uzywać na twarz tylko na noc bo wiadomo - olej :) Ale stan cery po 2 miesiącach uzywania jest fantastyczny :) Zniknęły cienie pod oczami i przesuszona skóra na policzkach :) A kupiłam spożywczy nierafinowany w Auchan :) No i smaruję nim brzuch i (.)(.) i zero rozstępów :)

Miłego dzionka mamuśki ;D

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    My spalysmy do 7 :) jaaaaaaa
    Mari wiec życzę ze y szybko ci do lutego zlecialo :) i trzymam kciuki za usg!
    lara Zosia raz na jakiś czas budzi się z krzykiem ale nie wiem może cos jej się śni bo ogólnie to się budzi i sobie gada :)
    Miłego dzionka życzę!
    Młoda moje dziecko też mnie bije szczypie itd. ..a pamiętam nie tak dawno Nena się uzalala ;)
    Wlasnie Nena Malenq jak tam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:01

marissith lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my sie witamy..... Organizm Hanki podejmje walke z chorobskiem, bo stan podgoraczkowy sie pojawil, 37,5. Mimo to jestesmy an dworE, bo tylko tutajH potrafi zasnac. Cos ja boli (gadlo, zeby ida? Chcoiaz dziasla nie wygladaja jakby mialy zeby wyjsc) bo poplakuje. Do teto nie potrafi odkaszlnac,a ma duuuzo wydzieliny zalegajacej gdzies tam....wiec oklepywanie dolaczylismy. Ehhh miesiac temu tez byla chora ta moja niunia. Zal mi jej bardzo, bo albo brzuch albo chorobsko ja meczy :(

Milego dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Zaraz was nadrobie ale chce wam zadac pytanie, moze cos poradzicie.

Domi nie przesypia nocy Budzi sie co jakies 1,5h. Pomyslalam ze dam mu na noc cos bardziej tresciwego do picia.
    -kaszka
    czy
    -mm

??
    A jesli kaszka to jaka? U mnie musi byc bezglutenowa narazie.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej BLONDIK - nie lam sie. Ja minimum przez pierwsze trzy tygodnie to siedzialam prawie caly czas z malym na rekach a maly albo spal albo ssal. Nie dawal sie odlozyc. Takie zycie hehe.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska: Ty po prostu nie masz i nie miałaś mieć rozstępów, olejowi nic do tego :-) ale na twarz może i ja spróbuję..

Kotka: ja twardo stoję na stanowisku, ze masala lyzka a now w butli, a poza tym jak nie chcesz utuczyc to nie ma po co

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 08:51

Anuśka lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ciezki dzien. :(
    Po dwoch miesiacach urlopu maz wrocil do pracy...
    Czuje sie prawie tak jak po porodzie czyli panika co ja z tym dzieckiem caly dzien bede robic hehe. Jeszcze jak jest ladna pogoda to moge wyjsc na spacer ale jak bedzie zimno i deszczowo to bede sie kisic z nim w mieszkanku.
    Wiem wiem, narzekam bo to i tak luksus bo chyba w wiekszosci krajow nie ma takiej mozliwosci zeby maz dostal tacierzynski na 2 miechy ale musze sie poprostu znowu przestawic na inny tryb.

ehh no i juz wstal z drzemki...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Anuska: Ty po prostu nie masz i nie miałaś mieć rozstępów, olejowi nic do tego :-) ale na twarz może i ja spróbuję..

Kotka: ja twardo stoję na stanowisku, ze masala lyzka a now w butli, a poza tym jak nie chcesz utuczyc to nie ma po co

czekaj czekaj musze rozszyfrowac :P

ze kaszka lyzka a mleko w butli tak ? I ze jk nei chce tuczyc to kaszki nie dawac? Mnie tam mama "tuczyla" kaszka a i tak bylam chudzina ;D

Ale wlasnie przeczytalam ze kaszke powinno sie lyzka bo powinna miec najpierw kontakt ze slina poniewaz tam zaczyna sie juz trawienie.

Krokodylica lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sory za posta pod postem.

Czy wasze dzieci smieja sie duzo NA GLOS? Domi bardzo rzadko, prawie wcale :/. Za to szczerzy sie w sumie caly czas tym swoim bezzebnym usmiechem :D.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejoo kochane!

u nas nocka marzenie :) Franek obudzil sie 5.30 po calej nocce spania :) ahh, zeby tak moglo byc zawsze :) a teraz zjadl i drzemka. aa przypomnialo mi sie wczoraj jaka mialam satysfakcje. kolo 11/12 maly ma pore kolejnej drzemki no i wczoraj okolo tej godziny zaczelo sie marudzenie. wzielam go do fotelika do samochodu jak ruszylismy, opatulilam kocykiem i zaslonilam mu tym czarnym cudem, a ten dalej marudzi. tesciowa mowi- nie jest spiacy, odslon mu ta zaslone, zeby mnie widzial, to sie uspokoi (ahaaa!). a ja na to, ze na 100% jest spiacy i zaslonilam go jeszcze bardziej. po minucie spal, az milo :D tak mi sie fajnie zrobilo, bo w koncu ja jestem mama i znam swoje dziecko jak nikt na swiecie. ogolnie moja tesciowa jest spoko, choc czasami jakims takim tekstem sypnie, moze nieswiadomie. ale ja wtedy asertywnosc tysiac piecset i robie swoje :D no taka dumna z siebie bylam :)

Kotka- u nas wieczorem nie tyle kaszka, co kleik ryzowy dodawany do mleka, zeby bylo troche gestsze. a kaszki sa albo na wodzie, juz z mm, albo na Twoim mleku mm. z tego co wiem, na mleku z piersi moga sie nie zrobic. a z tym budzeniem, to stwierdzilam, ze to nie jest chyba kwestia jedzenia "bardziej tresciwego". Franek spi tak samo w sumie po zwyklym mleku, jak po tym zageszczonym. chyba to bardziej kwestia "przytulenia sie" czy zaspokojenia pragnienia.

Beszka- ojej, biedna Hania :( ale 37,5 to jeszcze nie goraczka u takiego malucha, byc moze zabki wychodza?

Smoku- gratki ladnej nocki! :)

Młoda Dama- zdrowka zycze! ja tez zakatarzona masakrycznie i boje sie, ze maly podlapie :/

ale dzisiaj mgła... nie chce mi sie dzis w domu wychodzic :/

milego dzionka mamuśki!

43xntqm.png

q0eplew.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annę wydelegowalam z ojcem na spacer bo w domu przecież nie usnie.
    Ja zaraz sprawdzę co w tych moich (.) jeszcze zostało i wyruszę jeszcze na jakieś zakupy ciuchowe bo ok 14-15 chcemy wyjechać.
    Mari, powodzenia na wizycie!!

marissith lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LARA gdzie jedziecie?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracamy do domu ;(

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara :( ja zawsze podziwialam dziewczyny które wyprowadzają się od rodziców. ..facet to facet jakoś inaczej. Ale ja bym chyba umarła z tęsknoty za mama, nie zrozumie mnie źle wiem ze tez tesknicie! Fakt moja mama ma trudny charakter ale tak czy siak jesteśmy bardzo blisko...zawsze mówiła ze ona małych dzieci nie lubi a teraz bez Zosi by się zaplakala! Może to kwestia tego ze zawsze byłyśmy same ja jedynaczka a ojciec delikatnie mówiąc kiepski wiec tylko na siebie moglysmy liczyć.
    Dobra juz nie smece ;)
    Dobra Zośka padła a ja mogłabym cos zrobić ale mi się nie chce wiec sobie poleze...przezarlam się wczoraj ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku, tęsknie za mama niesamowicie ;( nienawidzę wyjeżdżać ;(
    Wychowałam sie bez ojca i tez jestem jedynaczka wiec mama ma tylko mnie i teraz wnusie, która uwielbia. Tez kiedyś powiedziała, ze jak będzie babcia to sie nie będzie wtrącać, nie będzie nosić itd. A od 5:30 wycałowała ja cała, a wychodząc do pracy 5 razy wracała sie żeby ucałować mała.
    Ech te mamy <3

Acha i mój reniferek koniecznie chce stawać na nóżkach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 09:51

nowatorka lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Lara współczuję :(
    A Ani Gratuluję :*

LaRa lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka, sprobuj kaszke lyzeczka na kolacjea.....ale nei tuz przed snem a z godzine wczesniej.
    Ja Hance kasKi daje, ale nie sklepu z cukrem a sama gotuje. Np. Taka jaglanka ma duzo zelaza itp. Hanka dalej wagowo kiepsko, wiec nie tucza jej te kaszki ;)

U nas mowia, ze to wazne co dziec je zaly dzien, aby dobrze spalo i ze na kolacje najlepiej avocado podac. Chlopcy nie dostawali kaszek na kolacje i spali pieknie. Hanka jeszcze nie zjada tyle avocado, by jej na kolacje dawac

Smoczku, aja tesknei za mama bardzo. W sumie nie tylko mama, ale cala rodzina i moja Gdynia ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 10:05

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka: Moja w głos to prawie wcale..
    Teraz jest usypiana na rękach.
    A ja się w domu mecze, mama jest denerwująca, mam po niej najgorsze cechy, ojciec doprowadza mnie do szału....
    Jak wrócę odpoczne

Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko ale ja mówiłam żebyście mnie źle nie zrozumiały wiem ze tesknicie! Chociaż zgredzia widzę ma inne zdanie ;) tylko chodziło mi o to ze podziwiam ze z rodzinnego domu się wyprowadzilyscie bo ja bym nie miała odwagi

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo ja mam tak jak Zgredka :) ale i tak lubie do domu jeździć:) lubie mieszkać z mężem bez rodziców :) chociaż zawsze mimo ze jak u nich jestem to wkurzają mnie strasznie to gdy wyjeżdżam to mi smutno bardzo ... Wiem dziwne to. Z mama gadam codziennie przez telefon.
    Strasznie sie dziś czuje jakby cos ze mnie energię wyssalo:( nie mam siły na nic, nie lubie siebie takiej ... Rozmemlanej.

Kotka jak to co masz robić ... Bawić sie hehe:) ja cały dzień na podłodze z Jagoda gadam do niej ona do mnie, czytam jej książki, słuchamy muzyki i śpiewam jej i tak czas leci.

Beszko zdrówka.

Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 1360 1361 1362 1363 1364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ