Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My w drodze. Wyjechalsmy o 16:00, mała zaraz padła i śpi. Ja sie mecze z labkiem bo najchętniej to siedziałby mi na kolankach. No i sapie hehe
Któraś pytla o głośny śmiech dziecka, tak moja sie głośno śmieje
Nowa umiejętnością od jakiegoś czasu jest wydawanie z siebie charczenie, warczenia itp. Zwłaszcza przy zabawie przed lustrem.
Mam wrażenie ze jej sie głos zmienił na chrypkowatu, ale lekarka w piątek ńic nie zauważyła. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWarto wierzyć w ludzi, parę dobrych dusz zrzuciło mi się na laktator....rodzina nie miała dla mnie empatii, a obce osoby tak...
za całą kwotę zamówiłam http://www.ardomedical.pl/laktatory-elektryczne/calypso-to-go.html
normalnie nie mogę uwierzyć....tyleeeee dobra mnie spotkało:)LaRa, beszka, Anuśka, justta, Summerka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq - najczęściej jest tak że dobro nas spotyka od obcych nie ze strony rodziny
hehe byłyśmy na spacerze i jakoś dałam radę z wózkiemhehe jak ja lubię stawiać na swoim
LaRa, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTydzień temu zepsuł mi się laktator, wypożyczyłam że szkoły rodzenia....w tym czasie udało mi się kilka rzeczy sprzedać i tak uzbierałam 200zł, jedna osoba z rodziny dała kilka groszy id innych usłyszałam, że i tak woda leci i że mała powinna już być na mm (na mm tym bardziej nas nie stać teraz)... Kilka osób dowiedziało się o moim problemie i zrobiło zrzutów (z tych osób znałam tylko jedną i ona wiedziała o moim kpi)... Zadzwoniła do mnie żebym podała nr konta bo "kilka groszy udało jej się zebrać" i dzisiaj na koncie miałam 600zl...
Mogłam zamówić nowiuteńki laktator i od razu kupić akumulatorki, aby nie zawsze być na kablu..
Jejuuuuu jak się cieszę, a jeszcze w takim momencie, że patrzyłam znowu na.używane laktatory...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:13
Nieukowa, justta, Summerka, beszka, marissith, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenqu to wspaniale ze dostałaś taka pomoc:) dobrych rad odnośnie mm nie komentuje. Mam nadzieje ze Twoj maz szybko znajdzie prace i miedzy wami waszystko sie ułoży.
My tez byłyśmy na spacerku bo piękna pogoda teraz (.) trochę zabawy potem kąpiel i hop do łóżka:) a ja sie nareszcie napije soku malinowego i pooglądam tvManiek
-
MALENQ ty jestes mistrzem laktatora. Ile sciagasz na jedno posiedzenie?
BLONDIK - nieukowa dobrze gada. Zapytaj polozna jak zawinac mala ciasno albo kup od razu woombie. Dla mnie to cud wynalazek za ktory bym nobla dala
. Z koca sie moj wyplatywal a w woombiaku zasypial w minute. Domi dosyc dlugo sie rzucal, ciagle podrygiwal, machal rekami albo nogami i albo w ogole nei mogl przez to zasnac albo sie zaraz budzil. To ja go wtedy cyk do woombiaczka i dziecko spalo jak kamien natychmiast.
Kupilam platki ryzowe (bo mi sie ryzu nie chce gotowac;) i jutro sprobuje zrobic mu do picia na noc bo dwa fajne przepisy mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:22
-
Malenq: super
że można liczyć na ludzi w trudnych chwilach..
Ja muszę wałek przed przytyciem zrzucić i nie wiem czy brzuszkami czy eliminacja całkowita słodyczyboję się ze mi się utrwali w ciąży
A jak w tej ciąży przytyje z 30 kg?
Jeny jenyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 18:36
-
nick nieaktualnyKotka to zależy, ja już ściągam tylko 4 razy na dobę... I czasem raz w nocy...
Ale średnio to ok. 150-200ml na jeden raz...Jak lekko choruję lub mało pije płynów w dzień do 130-150ml na posiedzenie
Jak trzymałam laktacji w ryzach to ściągałam 6-7razy na dobę po 200-300ml na raz....teraz mała jr więcej stałych pokarmów i ta ilość co ściągam w zupełności jej wystarcza..
Zgredziu budyń w mózgu Ci się już robi...TY i wielkie przytycie? Nie żartuj... -
nick nieaktualnyLaRa wrote:Super
Jak wizyta? Masz foto kluski?
Właśnie siedzimy na szkole rodzeniaNieukowa, Izoleccc, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mariss widzę że wizyta udana
Gratki, kluska rośnie
A ja też miałam dzisiaj wizytę i Maryśka waży 2300gGin przewiduje że przy porodzie będzie ważyła ponad 4kg
Malenq ja też tak mam że bardziej mogę liczyć na obcych (czytaj znajomych) niż rodzinę. Szkoda słów... Ale cieszę się że są dobrzy ludzie jeszczeSuper
Kurczę Maniek a nie krzyczał gin na Ciebie że tyle przytyłaś? Ja mam restrykcyjną dietę właśnie dlatego, że przytyłam już 12kg. Teraz na dietce (tej cukrzycowej) schudłam 2kg a skoro Mańka przybrała 1kg to znaczy że tak realnie schudłam 3kgSzczęście niepojęte
Malenq, Anastazjaaa, Nieukowa, marissith, MANIEK, Izoleccc, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuska: loooo to ładnie rośnie, moja tyle miała w 35 tyg..
Gratulacje wizytniech dzieciaki rosną zdrowo
A u mnie w toku konkursu wybrali wizytatora, który oceni wybrane przeze mnie i siebie akta..trzymajcie kciuki, bo ta osoba jest surowa
Anuśka, Anastazjaaa, Nieukowa, Malenq, marissith, MANIEK, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Anuska: loooo to ładnie rośnie, moja tyle miała w 35 tyg..
Gratulacje wizytniech dzieciaki rosną zdrowo
A u mnie w toku konkursu wybrali wizytatora, który oceni wybrane przeze mnie i siebie akta..trzymajcie kciuki, bo ta osoba jest surowa
Trzymam kciuki -
Malenq wrote:Warto wierzyć w ludzi, parę dobrych dusz zrzuciło mi się na laktator....rodzina nie miała dla mnie empatii, a obce osoby tak...
za całą kwotę zamówiłam http://www.ardomedical.pl/laktatory-elektryczne/calypso-to-go.html
normalnie nie mogę uwierzyć....tyleeeee dobra mnie spotkało:) -
marissith wrote:Mam film, zobaczę czy jakiś kadr wyszedł i wrzucę. Dostałam kolejne leki na anemię, cały czas biorę heparyne, mam iść do diabetologa ale póki co cukry da się wyregulować dietą podobno. Młoda 2 tyg większa niż ustawa przewiduje, ale to nie jest problem wg lekarza.
Właśnie siedzimy na szkole rodzenia
Dawaj fotkęNieukowa, Izoleccc, marissith lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mariss widzę że wizyta udana
Gratki, kluska rośnie
A ja też miałam dzisiaj wizytę i Maryśka waży 2300gGin przewiduje że przy porodzie będzie ważyła ponad 4kg
Malenq ja też tak mam że bardziej mogę liczyć na obcych (czytaj znajomych) niż rodzinę. Szkoda słów... Ale cieszę się że są dobrzy ludzie jeszczeSuper
Kurczę Maniek a nie krzyczał gin na Ciebie że tyle przytyłaś? Ja mam restrykcyjną dietę właśnie dlatego, że przytyłam już 12kg. Teraz na dietce (tej cukrzycowej) schudłam 2kg a skoro Mańka przybrała 1kg to znaczy że tak realnie schudłam 3kgSzczęście niepojęte
U mnie też mam dużo pomocy od przyjaciół, ale to z racji tego że rodzinka daleko, trzeba sobie jakoś radzić i pomagać
Zgredka zaciśnięte
Kroko skarbie poproszę o uzupełnienie listy w wolnej chwili,
Moje terminy to
16.07.2015 - 18.04.2016
I poproszę o dopisanie Nowatorke, bo ja tak jak marissith nie chce być ostatnia na liście
Z góry dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 19:48
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość