Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka nie moja gin mówiła mi cały czas że szczpupła jestem i jak robiła usg to bardzo delikatnie musiała dotykać głowicę do brzucha bo "gniotła" tym małą...chyba miałam duuużo wody bo cellulit to nawet na ramionach miałam...
Gratuluje fasolek...słuszne są
Zgredka właśnie przecież Ty żelazna dupa jesteś to jak nie zgubisz jak zgubisz kilogramy.
Malenq napiszę Ci coś na priv.
Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Malenq wow, ale mercedesa kupujesz a nie laktator
ale komu jak nie tobie on sie nalezy
Swietnie za taka pomoc otrzymalas, ale jalbys tu napisala ze zbierasz na tali cel, to tez bysmy zrzute zrobilyja bym sie w kazdym razie dolozyla.
Zgredka ty masz tluszcz na mozgu a nie na brzuchu! Daj na luzni ciesz sie ta ciaza, potem bedziesz zalowac ze juz jest po
Psotka ja tez mam czasami problem, co robic z malym. On teraz 5min nie ulezy na miejscu, a jeszcze sie nie przewraca sam. Nie bede go nosic jak niewolnik, ale kazda inna pozycja to marudzenie i krzyka obiad sie sam nie zrobi, nie mowiac o sprzataniu... Nie moge non stoper bawic sie w kosi kosi lapci albo akuku
Gratulacje brzuchatki, Mari ten twoj melon strasznie wielki, jak wazy prawie kilo!
Anuska ale to u ciebie zlecialo... Kurde 3 trymestr w pelniAna, a u ciebie w teoim dzikim kraju sie robi polowkowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:08
Malenq, Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś od rana lipa. Najpierw w drodze do pracy samochód mi zgasł na środku drogi, oczywiście w porannym korku, i już nie ruszył. Na szczęście jakiś facet pomógł mi go zepchnąć na bok, mimo wszystko blokowałam pół pasa w centrum miasta. Spychanie auta skończyło się na słupie bo nie zdążyłam zahamować więc do tego mam zjechany prawy przód. Potem holowanie przez pół miasta na parking bo oczywiście w centrum nie było go gdzie zostawić. Póki co założyliśmy nowy akumulator i udało mi się wrócić autem do domu ale już nastawiam się na wydanie grubej kasy u mechanika żeby taka sytuacja się więcej nie powtórzyła. Nerwów się najadlam że hej.
A tak z innej bajki to jutro rano badania i z wynikami na polowkowe. Mam nadzieję że moja anemia jest pod kontrolą
Anastazja u ciebie już 15 tc? Jak ten czas leci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:09
-
Aha Psotka a propos kaszek- mozesz dodac po ostudzeniu troche swojego mleka, ono ma enzymy i czesciowo trawi kaszki
ja tak robie i polecam. I nie uwazam ze kaszki tucza- o ile sie nie daje jakiegos badziewia slodzonego i smakowego. Ja teraz daje kleik ryzowy i kukurydziany, potem wejdzie manna i jagly...
-
nick nieaktualnyNieukowa no bo ja tak naprawdę nie Zbierałam na tego Mercedesa....upatrzyłam sobie nowy w granicach 300zł, i taki chciałam kupić...Ale sąsiadka za moimi plecami postanowiła coś innego heheh
Jahuuuu już się.doczekać nie mogę
Groszku nio to Maniuchna rośnie..
Mari jej kilogramowy melonik supcio
Izlecc OMG współczuję..
Lecę spaćku...
BuzioleWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 21:27
Anuśka, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzolec, jak pech to pech
współczuję
Anuśka gratulacjedorodna ta twoja Marianna
kawał baby Ci rośnie. Ja to już się boje co to dalej będzie.
Ana a twój groszek ile teraz ma?
Malenq prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie
Blondik może otul małą ciasno? Podobno wtedy dzieci są spokojniejsze. -
Hej. U nas noc ciężka
Zośka obudziła się o 23 bo się przewróciła na brzuch i nie mogła wrócić na plecyi w sumie później spala ale ja czuwała bo spala ze mną i jak się poruszyła to mnie budziło. No trudno może w dzień się kimne z nią.
Nena jak Diego?
To Ana jest ostatnia na liście? Czy nowatorka? :)a nie no zgredzia
Fajnie bardzo fajnie ze lista się zapełnia
Miłego dzionkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam z rana
Smoczyca mam nadzieje ze bedziesz sluzyc jako ciotka dobra rada dla nas poczatkujacych
Ja wczoraj rozmawialam dlugo z mama. Fajnie miec takie wsparcie. Jakos w tych momentach zycia i rodziny jakos sie bardziej jednocza iwspieraja. Moja mama mi juz jadlospis ukladaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu drugi suwaczek poprosimy:)
Smoku współczuję nocki, Ty wiesz,że ja wiem.....Jak ciężko nie spać
Nenus jak tam?
Buziaki wszystkim...
Boiszzz nowatorko to zgredzia z Wami na bieżąco i ona pamięta wszystko....
Powiem szczerze że ja już większość ciąży nie pamiętam...może Smok ma lepszą pamiecnowatorka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Cżesc, u nas zabawa od 5:00
Nowatorska, kiedy idziesz do lekarza? Czekasz do 7-8 tc?
-
Malenq wiem ze wiesz doskonale i dlatego strasznie współczuję bo raz czy dwa się przeżyje ale non stop
♡
Nowatorka pewnie ze służę dobra rada i czym tam chceszale i tak jak coś do Malenq jak juz maluszek będzie
Pamięć chyba mam dobrą ale nie do cyfr ja nawet swojego nr nie znam na pamięć zawsze mi głupio szukać jak ktoś chce wiec zazwyczaj podaje mi swój nr a ja puszczam sygnał
A Zosia podnosi juz pupę do raczkowania mam nadzieje no ciężko jej ale jak się ma takie gabaryty to trzeba się napracowaći posadzona chwile sama siedzi
A i wczoraj był spacer w spacerowce oczywiście na płasko ale bez szału chyba nie widzi różnicy
Lara brrrrr ubierz cie się ciepło bo u mnie był przymrozekWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 07:37
Malenq, nowatorka lubią tę wiadomość
-
U nas pobudka wspólna, choć ja bym jeszcze pospala, ale dziś mamy Żłobek na parę godzin. Ja w tym czasie skocze urzedowe sprawy zalatwic.
Suwaczek bedzie po 14stym, jak bedzie serve slychac, poki co nie wiemy jaki jest wiek ciąży.. (na ust wyszło ze nieobliczalny)..