Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mogę się do zrzuty dołączyć jak coś
Ari butle dr Browna kupiliśmy ze wzgl na kołki ale w tym temacie nic nie dały. ..co do ulewania tez nie widzę różnicy. Plus taki ze Zośka nie ubabrala się mlekiem na tych butach bo NUK gdzieś bokiem leciało.
nie wiem.czy mówiłam ale Zosi idzie druga jedynkajuz nie mogę się doczekać jak wyjdą do końca ale fotek narobie
-
Smoku
gratki za zebola
U nas bezzebnie, ale mała nabyła nowa umiejetność: zagryzania górnej wargi. Nie wiem czy to nie przez swędzące dziąsłaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 10:49
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:30
-
Ja może przebije może nie przynajmniej jeszcze nie boje się żeby sobie sama nie rozdrapala np
A Malenq szpatulka tez nie da się? Zosia tylko szpatulka mogę zajrzeć i przytrzymać jezorajedna jedynka jest do polowy a druga już się wyłania z dziąsła
-
nick nieaktualny
-
czyli jak żadnej różnicy nie ma to nie zamawiam
co do uszu - to najwcześniej wiek przedszkolny, rozmawiałam z profesjonalnym piercerem i mówiła dziewczyna że nie powinno się wcześniej przekłuwać uszu bo wcześniej dziecko dużo śpi i leży i jest jeszcze mało świadome tego że trzeba uważać i często zdarza się ze dziecko albo zahaczy, albo sobie odgniecie śpiąc, i ponoć nie jest prawdą że niemowlaka mniej boli - boli tak samo znaczy jak dobrze kolczyk jest zrobiony to nie boli prawie wcale, ale ból jest taki sam tylko niemowlę Ci nie powie tylko zacznie płakać a przedszkolakowi można wytłumaczyć i można na lekkie ukłucie przygotować żeby się córcia nie wystraszyłaMalenq, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle pokazywałam Wam kiedykolwiek mojego łobuza?
-
łiii! Franek wlasnie trzy raz pod rzad przewrocil sie z brzucha na plecy
a jaki zdziwiony byl
no i robi juz takie ruchy do przodu i do tylu jak sie podniesie do czworakowania
pewnie niedlugo wystartuje moj lobuziak kochany
aaaale dumna jestem
Arienna, MANIEK, LaRa, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej, u nas noc z pobudkami co 2 godz buu cis jej sie poprzestawiało albo z moim mlekiem cos nie tak ? Nie mam pojęcia. Wcześniej spała po 3 -4 godz ciągiem teraz nie.
Co do uszu ja nie przebijam, moze przed Komunia jak będzie chciała, wiem jak przeżywam szczepienie a co dopiero przeklowanie uszu aaa .
Krupniczek gotowy. Nominują spi ale chyba zaraz wstanie, pobawimy sie a potem na spacer bo u nas słoneczko.Maniek
-
Tu byl zdjęciowy spamik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 15:15
LaRa, Nenaaa, MANIEK, Arienna, PsotkaKotka, Smoczyca1, Malenq, Krokodylica, Anastazjaaa, beszka, justta, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy w domu...ufff
Wraki psychiczne i fizyczne ale u siebie.
Powoli musimy się pozbierać po tej traumie.
Teraz życie w strachu przed powtórką, obsesja, paranoja sprawdzania Małego...czyli norma po takich przeżyciach.
Bardzo dziękuje za ciepłe myśli, wsparcieSmoczyca1, justta, Nieukowa, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Super Nenaa ,że już w domku teraz wypoczywajcie i uszy do góry , zdrówka!
Hehe wiem foto tak dziecinnie ozdobionenie śmiać się a fotki nie łatwo było zrobić,bo nie bardzo chciał buzie otwierać. 2 fotki są robione podczas snu hahaha
-
Nenaaa: dobrze że już w domu..
Ja leże i odpoczywam jeszcze niecałą godzinę, bo koło 13 po mała jadę, Zalatwilam urząd skarbowy w 3 min, wcześniej przegląd samochodu, jeszcze wskoczyłam do sklepu dla dzieci bo był koło urzędu, a wczoraj miałam rozmowę z moim o finansach i stwierdzilam, że za dużo wydaje..
-
Zgredka Ty duzo wydajesz przecież Ty cały czas mówisz ze jesteś skrucz:)
Fajne foty zeboli
Czekam na kuriera bo zamówiłam ochraniacz do łóżeczka taki na całość bo mi dziecko sie o szczebelki obija a te standardowe ochraniacze sa za krótkie.
Chwale sie: Jagoda na brzuchu obraca sie juz wokół własnej osi:) czasem tak wierzga nogami ze mam wrażenie jakby zaraz miała porachować. Nie wiem czy to do jej wieku akurat czy za mało w sumie nie mam spiny rozwija sie w swoim tempie.Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
Maniek
-
Mloda o jak sie fajnie zabki wyzynaja. Pamietam jeszcze ten bol jak sama bylam w takim wieku
ps. Mi sie co jakis czas wyzynaja zeby madrosci jeszcze i nie chca wyjsc
Zgredka no u mnie tez oficjalnie skonczylo sie wydawanie na pierdoly, nawet mielismy na poczatku grudnia wyjechac na 3 dni ale chyba sobie darujemy bo czeka nas oplacanie wizyt itd.... Bye bye beztroskie wydawanie
Krokodylica lubi tę wiadomość