Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona- gratulejszyn
witaj po ciemnej stronie mocy sasasasa
u mnie dzis obiadek- marchewka, ziemniaczek, pietrucha, szpinak i jajojadl az mu sie uszy trzesly
nawet szpinak wczesniej niejadalny grupowo wszedl
drzemki popoludniowej brak. spacer sztuk 1. kapiel godz. 19. mleczko i lozeczkooby noc byla dobra
milego wieczoru dziewuszki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 19:20
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Psotka- tak. ugotowalam wszysko i pozniej zblendowalam. jajko gotowalam osobno na twardo. podobno kiedys byly zalecenia, zeby najpierw zoltko, ale teraz daje sie cale jajko jezeli dziecko nie reagowalo alergicznie na inne rzeczy. wiec daje cale jajko. taki obiadek mam na dwa dni
-
Mona nareszcie jesteś, bardzo Ci gratuluje. Jak sie czujesz? Jakie objawy?
Zgredko to poranna kawę masz z głowy hmm:)
Zmieniłam system wieczornego zasypiania, daje jej pół godz drzemki ok 18:30 do 19:00 potem kąpiel i 20:00 lulu. Wcześniej kładłam ja o 19:30 bo nie było mocy zeby do 20 dotrwała i budziła sie 20:30 na jedzenie. Mam nadzieje ze teraz będzie juz ok bo przed spaniem dostała jeść. Moze w koncu zacznie dłużej spać w nocy bo narazie pobudki co 2-2,5 godz.Mona_M lubi tę wiadomość
Maniek
-
Mona, miło Cię "widzieć"
gratuluje
trzymaj sie ciepło
Mała po kąpieli, padła. Ja ściągnę mleko i lecę spać bo dziś padam na twarz.
Zgredka, dzielna Lusinda
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Mona wielkie gratki!!!!! Rośnijcie zdrowo ♡
Brawo dla Pucy
Więcej nie pamiętam bo ledwo żywa jestem po tej nocce
Spokojnej życzę Wam i sobie!
A Nena paranoję na siki to ja mamzdrówka i spokoju!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:16
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Moja właśnie usypiam przez tatę, jutro pneumokoki, pp których zawsze jakieś marudzenie..
Oj jednak jestem niezbędna ;( znaczy moja pierś
A nie, poradził sobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:47
-
Jakimś cudem Was nadrobilam.
Jeszcze mi został dzisiejszy dzień do poczytania ale to może jak się umyje bo daję słowo zasypiam na siedzaco.
Malenq współczuję z pracą męża. Masakra.
A czemu jesteś z tego powodu u mamy bo nie zalapalam?
Jusstanie wiedziałam o córci
tulę :*
Anastazja jak u Ciebie? Dalej mdli? Hehe tak jak dziewczyny pisały to dobry znak, patrz co moja petarda wyprawia
Anastazjaaa, justta lubią tę wiadomość
-
Nowatorka witaj
Mona również i gratuluję
Nena współczuję przeżyć. Dobrze że już w domu.
Wróżka Zuza daje czadu. Odkąd obczaiła wstawanie ciągle się wspina i drepcze przy sofie / próbuje na nią wyjść / puszcza się rękami i próbuje stać bez podparcia...
Jestem na to zdecydowanie za stara.nowatorka, Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
Takze Dzień Doberek KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:21
-
Hello
My się wyspalysmy właśnie zmuszam Zofie do ćwiczeń
Młoda a może ktoś zaniesie mocz a ty z małym zostaniesz? Np teść?
W mnie -1 brrrrrr Maniek ja też nie cierpię zimna! Malenq podziwiam bo Wy na Syberii
Mona weź się rozgadaj trochęjak się czujesz?
Nowatorka tez cos zamilkla
Justta jak nocka?
Nena doszliście do siebie!?
Miłego dzionka życzymy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 07:08
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:21
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mona, jaaaacie ale się ciesze. Gratuluję kochana.
U nas od kilku dni nocki okropne, brzuch boli, spin sie i podkurcza nóżki.. Śpi na mnie.. A od 24 pobudki co 2h.
Lece na kawę. Czeka mnie sterta prasowania, a i rodzice przyjada na obiad..
Edid
Mogę podać syrop z bzu czarnego patrykowi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 07:40
Mona_M lubi tę wiadomość