Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podbijam pytanie o kawę.
Nena super ze juz w domu. Powoli wrócicie do normalności, zdrówka dla was
Psotka ja jem na podłodze:) Jagoda szaleje na macie a ja pochłonęłam michę krupniku:) mniam. Najbardziej mi sie chce grzybów ktore tak uwielbiam ....
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Wróżka, gratk dla Frania!
Ja nie przebijam, wg mnie to brzydko wyglada u małych dziewczynek, ktore, np. nie maja jeszcze wlosow (albo maja mało) i te kolczyki plus opaski - od dziecka mnie to raziło. Moja Zuza ma gąszcz wlosow, ale nie zamierzam jej przebijać - jak podrośnie i sama bedzie chciała - proszę bardzo;) ale of course to moje zdanie.
My byłyśmy na spacerze, ale nie wzięłam wózka i efekt był taki, ze niosłam ja cała drogę do domu, a teraz brzuch mnie boli, ze szok;(Krokodylica lubi tę wiadomość
-
cukinia chyba smakowala, przynajmniej bardziej niz dynka. Podejzewam ze papke z dyni zrobilam za gesta. Raz mi hafta pusicil Domi po dynce. Nie wiem czy mu nie smakowalo czy to przez ta gesta konsystencje
.
Ide na spacer znowu bo ladna pogoda. Zjem jak wroce, moze mlody pojdzie w kime.... -
Nenaa, dobrze ze juz w domku jesteście. Buziaki dla Diego :*
My wróciłyśmy ze spaceru, mała spała 2 h, teraz zjadła brokuł z ziemniaczkami i kurczakiem i za godzinkę idziemy znow na spacer. Byłam na ogródku i mam tyyyyle sprzątania ze szok. Jabłonka juz prawie łysa a liście sie same nie posprzątają
Jejku jak mi sie spać chce
Jak tam Lusia w żłobku? Chyba bym jajo zniosła zeby mała zostawić
A odnosnie jajek. Pytałam na piątkowym szczepieniu i mozna juz podawać. Tylko mówiła ze jesli do obiadku to wtedy obiad ma być bezmięsny. Jesli jajko to nie mieso. Wiecie coś o tym ? I ze albo jajecznica na parze, albo ugotowane i na papkę do posiłku. -
No jestem sknera jak nie wiem, ale gdzies na tydzien przed wyplata okazuje się że mam 200 zł na koncie
;(
Mała bardzo dobrze sobie ponoć radziła, jak przyszła to nie była specjalnie mną zainteresowana ;(
No ale najważniejsze, że nie płakoli za mną..
Tylko co mnie odrzuciło to zapach małej, ta opiekunka ma chyba mocne perfumy i mi mała teraz dziwnie pachnie ;( -
Zamierzam gotować jajo i pchać to zupki, ale nie wiem chyba na miękko
Teraz mała je cycka bo już duzawy był i przesypia, w żłobku też spała 1,5h
Summi: no właśnie tego się boje, że będę z wielkim brzuchem i drugą na ręku, a potem to już w ogóle dramat
Też jestem przeciw kolczykom
Aha i do pierwszego objawu mogę dziś zaliczyć niechęć do porannej kawyjustta lubi tę wiadomość
-
Jaka zrzuta? Bo chyba przeoczylam....
Kolczyki....my czekamy az Hanka sama bedzie chciala...
Mloda dzis 2 dzien probuje kupke zrobic. Oby sie udalo...
Psotka, kawe pije i zielona herbate. Litrami. Nie wiem jakbym przezyla dzien bez tego -
nick nieaktualny
-
Kroko- no niech oddaja, bo Cie tu wieki nie bylo
Jak Zuzek?
Zgredka- gratki dla Łucji za żłobekbezproblemowa panna
Nena- ciesze sie, ze z malym juz lepiej. dojdziecie do siebie na spokojnie w domciu
My po spacerku, maly wlasnie zasypia. Ale ziiiimno! i ciemno
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Zamierzam gotować jajo i pchać to zupki, ale nie wiem chyba na miękko
Teraz mała je cycka bo już duzawy był i przesypia, w żłobku też spała 1,5h
Summi: no właśnie tego się boje, że będę z wielkim brzuchem i drugą na ręku, a potem to już w ogóle dramat
Też jestem przeciw kolczykom
Aha i do pierwszego objawu mogę dziś zaliczyć niechęć do porannej kawy
No tak, jest to pewna niedogodność) ale staram sie myślec, ze ten cykl noworodkowo - niemowlęcy przezywa sie raz..a potem dzieciaki większe .zreszta, Zgredzia, teraz to juz ketchup po frytkach;) dasz se rade, ja tez (tak se wmawiam;)) a widzisz Łucja juz oswoiła żłobek, wiec zawsze będziesz mogła ja na kilka godzin zaprowadzić i ogarnąć drugie.
-
Witam po drzemce. Jej jakby mnie ktoś pała w głowę walnął.
Zgredka Łucja odważna fajnie ze daje rade. Ja bym zwróciła uwagę pani ze ma za mocne perfumy.
Boszze ja tylko inkę ... Jedna dziennie
Ciemno i zimno buuu nie lubie jesieni, nie lubie zimna.Maniek