Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Arienna dobre.
No właśnie sama nie wiem po co.
Ale co zrobię jak mi taka jedna z drugą stanie nad głową i klepie.
Acha i wczoraj spotkałam na spacerze sąsiadkę moich rodziców. Na polu był jeden stopień i ona do mnie mówi że jest zimno i żebym dziecku nosek zakryła.
????? -
nick nieaktualnyTo ja "pobije twój nosek"...
Spotkałam dzisiaj sąsiadka i pytam gdziebsynowa z Kacperkiem, bo samej mi nudno na spacerze..(Kacper urodzony w kwietniu)..... Na co mi baba odpowiada, że oni teraz siedzą w domu, bo już za zimno a poza tym to ząbkującemu dziecku to nie powinno się na spacer w taką pogodę brać... Wtf?? Nie skumałam o co chodzi, pożegnała się i w duchu pomyślałam, że biedne dziecko....
Przepraszam że nie dołączę się do zrzuty, ale z kasą teraz krucho...
Krokodylica, Summerka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Ari, ja to 6 tyg albo ciut więcej - masakra.
Malenq, to ja niestety tez, bo byc moze niedlugo szczepionka, wiem histeryczka ze mnie...niestety Zuza malo wychodzi, bo ja sie boje wirusow, bakterii, etc., no i gdyby cos dotknela....biedne dziecko - czas to zmienic...
Kroko, napisz na priv nr konta albo na fb
A rady starych bab to masakra, tez slyszalam tysiace....a sloiki i tak dawalam, smoczka tez i mala spi z nami i niech wszystkie one (lacznie z moja tesciowa) sie w tylek ugryza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 16:17
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli do 2rż ma siedzieć w domu...taka konkluzja.... Ech baby że wsi... Chyba im nieźle w głowie mieszam, dzisiaj mała miałam w ergo na plecach i sruuu krówki na.pola oglądać...to widziałam jak zasłony w domach się ruszają...
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
To Wy tak o starych babach a ja mam znajomą, która ostatnio synowi wychodzącemu z domu rzuciła tekst : "Tylko nie oddychaj zimnym powietrzem"
Syn ma 17lat
Myślałam że pęknę ze śmiechu a ona nie wiedziała o co chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 16:15
Summerka, beszka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
16.07.2015-16.04.2016Krokodylica wrote:Anastazja podaj jeszcze raz dane do listy, bo czytałam je na telefonie wtedy a teraz nie mogę znaleźć.
Oczywiście Nowatorka i Mona również poproszę.
Mona jesteś tu? Odzywaj się.
Wróżka też czekam z utęsknieniem na Święta i Wigilię, jak mój harpagan dalej tak pójdzie to będzie już wtedy łazić... a wtedy choinki nie upilnuję....
-
nick nieaktualnyZapisy na Mikołaja TYLKO u mnie na PRIV żeby nikogo nie pominąć
Własnoręcznie zrobiony upominek, kartka lub coś malutkiego kupionego
Zapisy trwają do 20.11 losowanie 21.11 wysyłka do 4.12Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 16:58
-
A no i SUMMERKO pewnie ci to krew zmrozi w zylach ale Domiego nie kapiemy codziennie
, Maly jest brudaskiem i pare razy w tygodniu tato (albo ja) bierze go pod prysznic ze soba. Zwykle tez myjemy go sama woda bez mydla.
BESZKO - To nie to ze on urzywa smoka teraz. Poprostu czasem go zasscie ale to raczej zabawka jest poprostu. A jakos tak zauwazlyma ze zaczal luic wszystko ciumkac i dalam smoka a on zassal (na chwile;). Ale z butelki juz potrafi ciagnac.