X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wieczorkiem .
    Psotko mój TŻ ma do stycznia tylko 1 zmiany także w domu jest o 14.30

Dziewczyny nie mogę przyjąć od Was prezentu to takie nie ładne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:36

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda damo nie pier*** l to prezent nie dla Ciebie tylko dziecka i ogólnie to nie masz za bardzo głosu decydującego.
    Co do starych bab i wypominania ze kiedys to było a teraz matki maja tak łatwo zawsze odpowiadam : kiedys to ludzie w oknach zamiast szyb mieli świnskie skory i tez żyli " ... I zazwyczaj patrzę jak taka stara baba zbiera szczękę i odchodzi. Wiem bezczelne ale w mam to gdzieś, po ch*** j sie wypowiada niepytana.

Malenq hehe tak ja pamietam zeszłoroczne mikołajki forumowe bo brałam w nich udział ... Tylko szkoda ze osoba która mnie wylosowała .... Mnie olała:( no smutne bo sie zajaralam tym fajnym pomysłem sama zrobiłam tez upominek dla jednej z dziewczyn ( która nareszcie juz jest na fiolecie:) i sprawiło mi to duża radość... A potem sie wkur*** m bo ja nie dostałam nic, nawet przeprosin.

Anuśka, Summerka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co powiedzieć dziewczyny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:36

Krokodylica lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nadrobię was dzisiaj, głowa mi pęka :(
    Byłam na warsztatach z Zawitkowskim i ledwo żyję, ale koleś super, na prawdę wszystko tak fajnie tłumaczył i pokazywał na małym Antosiu z publiczności <3
    Kupiłam jego książkę, mamo tato co ty na to 1 część, jutro jak mi ból głowy przejdzie to zacznę czytać. No i wygrałam sesję zdjęciową :D ale się cieszę!
    Miłego wieczoru laski!

Summerka, Nieukowa, Blondik, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek polubiłam za odpowiedź dla starych bab :) Zapamiętam i będę używać :)
    Kurczę paskudnie dla Ciebie wyszło w zeszłym roku. Zapisuj się, może w tym roku będzie lepiej :) Na pewno będzie ;)

Młoda kurcze ja też wiem jak to jest grosz do grosza zbierać! Więc bez pitolenia. Już postanowione :D I buziaki dla Was, bo wróżka Anuśka mówi, że teraz będzie już tylko lepiej <3

Summerka lubi tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mloda, koniec rozstrzasania - kazda z nas wie chyba jak to jest, gdy czasem brakuje... A to nie dla Ciebie, tylko dla Twojego synka, wiec koniec dyskusji. Moze kiedys ktoras z nas bedzie potrzebowac pomocy. Zreszta, kazda z nas jakas tu dostaje, bo chocby wsparcie psychiczne czy rady - bezcenne!

Btw, mam do oddania fajna kurtke zimowa z 5 10 15, jak nowa, bo Zuza miala dwie - rozmiar 74, czerwona z pandami na kieszonkach, jak ktoras chce- oddam za kw;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari- super! gratulacje :) my w zeszlym roku na podobnych warsztatach wygralismy fotelik Recaro :) fajnie tak cos wygrac :)

Młoda Dama- kochana, Ty sie ciesz z prezentu dla Adasia :) miejmy nadzieje, ze nawilzacz mu pomoze i w koncu bedzie zdrowy :)

Psotka- moj ma wlasna firme, tak wiec roznie. czasami ma caly dzien wolny, a czasami non stop pracuje, takze po nocach :/

Kroko- zaakceptuj prosze prosbe o dodanie do przyjaciolek :)

My po basenie. Maly jak zwykle szalal, ale teraz spi jak suseł. a ja jutro jade ogladac fotel do pokoju Franka. ma byc to fotel do karmienia nocnego i czasami w dzien coby usiasc. przenosimy nasze duze lozko z jego pokoiku na poddasze... uff, w koncu. teraz bedzie tam duzo miejsca i juz mysle, jak by mu ten pokoik urzadzic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 20:43

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja sie dokladam do nawilzacxa! Dodaje cie do przyjaciolek, napisz mi nr kontani kwote plz :)

I w tym roku tez chce mikolajkowac! Jaka kwota tak okolo ma byc?
    Maniek tym razem bedzie inaczej, zobaczysz :)

Ja jestem bardzo niesterylna
    .. Smoczki przemywam tylko woda, co jakis czas z plynem do naczyn, zabawki pralam raz do tej pory a plastikowe myje jak mi sie prxypomni... Mate edu pralam ostatnio 3 dni temu, ale to dlatego ze mi kot narzygal :[
    Radek nie ma plesniawek poki co (tfu tfu) a ile juz kocich klakow zjadl (mimo codziennego odkurzania) to boje sie o tym myslec...
    Jezu, wychodze na matke fleje jak tak to czytam co napisalam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:12

WróżkaZielona, Summerka, Anuśka, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka- poka poka ta kurtałke! :)

43xntqm.png

q0eplew.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa do 20zl chyba nie więcej, a jak ktoś umie to sam zrobi...wyślij mi prv żebym nikogo nie zgubiła...
    Maniutku już ją dopilnuje że nikt nikogo nie oleje

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej...padam.
    Kroki daj nr konta w wiadomości czy na fb i kwotę bo juz nie znajdę.
    Ja nie wiem co miałam pisać padam na pysk!
    A co do sterylnosci to flaszki i smoki gotuje raz w tyg a ogólnie no staram się żeby byli czysto i schludnie ale bez paranoi pies czasem też Zośke liznie jak nie zauwaze wiec bez spiny ;)
    A ja też bym chciała w Mikołaja ale Malenq napisz w skrócie co i jak bo ja nieogarnieta totalnie!
    To tyle...bioderka kręgosłup itd wporzo :) ale umeczylim się okrutnie w tych podróżach a jak Zośka wpadła w sklep z zabawkami to nie wiedziała na co patrzeć ;) ja juz widzę później co będzie!
    A teraz spokojnej nocki życzę! Dobranoc

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc smoczku, dzielne byłyście.

Dostaniesz na prv co i.jak

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 21:48

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za zachętę ale w tym roku odpuszczę . Jadę do rodziców na 3 tyg i bede bez auta to nie bede miała czasu nic kupić bo sama nie zrobię bom dupa wołowa.
    Mam takie pytanie Jagoda ma szorstkie policzki i mimo ze smaruje bepanthenem to nic nie pomogło i tak sie zastanawiam czy moge jej posmarować olejem kokosowym ?

... Pomyśle jeszcze nad tym Mikołajem ewentualnie będzie mały poślizg bo wracam do domu na 1 grudnia... Muszę sie z tym przespać :)

Aaa miałam wam napisac dziś byłam u księdza w sprawie chrztu i słuchajcie wchodzę a tam taki przystojniak" siedzi ze az mi szczeka opadła i pomyslałam sobie ze to grzech ze sie taki fajny facet marnuje.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Summerka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka, taka:

2054kkz.jpg

MANIEK, WróżkaZielona, Izoleccc, Krokodylica lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem
    Głowa już nie boli za to gardło zaczęło :(
    Malenq ja też się piszę na Mikołaja :)
    Summerka ty nie masz przypadkiem nerwicy z tym sprzątaniem? Moja teściowa tak sterylnie dom prowadziła, mąż jak razem zamieszkaliśmy ciągle miał afty. Dopiero po roku mu przeszło ;)

Malenq lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie . My właśnie wstalismy hihi

Dzisiaj do teściowej jedziemy ,bo chyba z miesiąc tam nie byliśmy ale paliwo trza bylo oszczędzać hehe

Gardlo kurde mi nawala podobnie jak Tobie Marisith

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:17

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, kiedy ja mylam podlogi hm hm

Dziś się prawie wyspalam..
    Rano rzut do łazienki, ale nie było czym..teraz czekam na jajecznicy że szczypiorkiem..
    A na obiad rządami wołowiny w sosie chrzanowym lub golabkow, jeszcze się waham...

Miłego dnia życzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 09:28

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk

Wysłany: 7 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, mam dzisiaj zly dzien :(( nie wiem czemu tak naprawde :( moze tak rutyna mnie zaczyna powoli wykanczac. nigdy nie czulam sie dobrze robiac codziennie to samo i tak samo. wiem, nie powinnam narzekac. mam zdrowe dziecko, meza, mieszkanie. ale dzisiaj pomyslalam sobie, ze czuje sie mega zle sama ze soba. czuje sie brzydka, zaniedbana, niezrozumiana. nie czuje sie jak kobieta. od czasu porodu tak naprawde nikt nie zapytal jak sie czuje. wiem, byc moze to egoistyczne podejscie, ale robienie ciagle wszystkiego z usmiechem zaczyna mnie przytlaczac. a czasami czuje sie jak kupa i nikt tak naprawde o tym nie wie. czesto robie obiady dwudaniowe, pieke ciasta i wszyscy mysla, ze jest ok. ze niczego mi nie potrzeba, ze sie spelniam. i zazwyczaj tak jest, tylko czasami mam takie poczucie, ze nikt mnie nie rozumie. ze jestem zamknieta w jakiejs bance, a wokol wszyscy tylko obserwuja.
    dzisiaj nie mialam cierpliwosci do malego i usypiajac go zaczelam plakac. pozniej poszlam do lazienki i dalej plakalam. moj siedzial na lozku w laptopie. przyszedl na chwile zobaczyc, co ze mna. i wyszedl. pewnie pomyslal sobie, ze mam jakies dziwne fochy. a ja marzylam, zeby mnie po prostu przytulil i zrobil kawe i sniadanie, bo bylam kurewsko glodna. wiem, moja wina, bo powinnam mu powiedziec. ale czasami juz zwyczajnie nie mam sily po raz kolejny tlumaczyc. bo w koncu NIC TAKIEGO SIE NIE DZIEJE zeby plakac. zrobilam sobie sniadanie i kawe. a on sie ubral i wyszedl. a ja znowu rycze.
    pisze Wam to, bo musze komus to napisac. najgorsze, ze sama wiem, ze nic konkretnego sie nie stalo. nie wiem. moze brak slonca? moze brak witamin? zle mi :(

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozka tez mam takie dni, tule mocno, ciezko byc kobieta ... najbardziej dobija to zmeczenie i brak perwspektyw na odpoczynek, wkurzam sie o byle co, mam nadzieje ze to minie niedlugi, bo ilez mozna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:09

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka a dlaczego mąż Cie nie wyręcza? Mówisz mu, że ma Ci pomóc, zrobić obiad, posprzątać? Nikt nie jest robotem wielofunkcyjnym, bez przesady. Nie wiem, może teraz się wymądrzam bo jeszcze nie mam dziecka...

Z innej beczki, macie poduszkę do karmienia? Jaką polecacie?

‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ