Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowatorka: do głowy mi nie przyszło badać krem, ale ja z kolei mam odchylenia w drugą stronę..
Moja już śpi (szok and szał)
Ja dostałam wolowinke w sosie chrzanowym i teraz mi nie tęgo a raczej bardzo tęgo, obym utrzymała to w brzuchu.. -
zgredka wrote:Nowatorka: do głowy mi nie przyszło badać krem, ale ja z kolei mam odchylenia w drugą stronę..
Moja już śpi (szok and szał)
Ja dostałam wolowinke w sosie chrzanowym i teraz mi nie tęgo a raczej bardzo tęgo, obym utrzymała to w brzuchu..my jemy makaron z sosem i rybke i moj pije wino mi tu przed nosem...
-
NOWATORKA pierwsze slysze zeby kwas cytrynowy mial byc szkodliwy i to jeszcze w takich malych ilosciach jakie moglyby byc jesli by sie dostal przez skore...W pomaranczach masz go pewnie wiecej
kup najlepiej bezzapachowy i taki tez stosuj po porodzie bo dziecko chce czuc mamusie a nie perfumy. Ja wszystkie kosmetyki uzywalam wlasnie niepefumowane 8ewentualnie zapach byl naturalny np olejki). Polecam krem z rokitnikiem z Sylveco.
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Przeżyłam, jeszcze jutro... Zuza spoko trochę pod koniec dnia marudzila ale jak mnie zobaczyła to się najpierw posmiala potem usunęła wtulona we mnie
kochana kruszynka.. A jak przyjechaliśmy do domu to się pół godziny cieszyła i śmiała do sufitu a teraz zasnela spokojnie
A ja już przeżywam że jutro znowu jadę
a zjazdów mam tyle ze do świąt mam tylko dwa weekendy wolne
ale napisałam już podanie o IOS i nie będę na wszystkie zjazdy jeździć
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej Ari ją się boje małego zostawić, a chciałabym zapisać się na kilka szkoleń. Tylko, żejją mam też problem z KP tzn nie ma co odciagacie bo produkuje na bieżąco i co ja mam mu zostawić? Czy podawać w tym czasie mm jak tak to jakie ?
Długo mnie nie było na forum. Bo byłam kilka dni u rodziców a teraz w wolnych chwilach próbuje czytać, ćwiczyć i odsypiac ;p
Kurcze mąż mnie zawodzi ostatnio. Jak już jest w domu i daje mu małego to czycha by go uśpić ;/ w nocy się nie budzi do niego. Zła jestem i mowie mu, że będzie tego żałował bo mały rośnie i chwilę jak jest takim bablem nie wróci. Chwilę z nim pogagda i dalej nos w tabl. Tel. Telewizor lub komp. Zaczął nawet do toalety chodzić z tabletem...grrrr....a wczoraj jak wziął małego na mate to mały leżał a on oglądał TVN turbo...drugiego dziecka nie chce i mi strasznie smutno
A dziś usiadlam małemu na rączkęale spał i tylko troszkę jekbal. Niby z rączką jest ok. Ale mam stres teraz.
Muszę Was nadrobić choć nie wiem czy dam radę.
Małemu skóra schodzi z całej buzki, uszu i główki...jakby łupież. Wypilam mleko bez laktozy, które ma laktozę i zjadlam pyzy, ale znów nie wiem czy to to czy to przypadek. Więcej też ulewal ostatnio co mnie stresuje.
Dziś od 4 prezy się puszcza bąki...może to od kaszy gryczanej?
Mały jednak śpi z nami w łóżku mam wrażenie, że boi się spać sam. A ją jeślito jedynak chce ssię nim na cieszyć. O taką to samolubna matka jestem!
Dziś idziemy na obiad do teściowej.. Obym to przeżyła!
Miłej niedzieli -
nick nieaktualny
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:16
-
Misia właśnie wczoraj stwierdziłam że jakbym kp to chyba bym nie dała rady kumpela z grupy karmi (urodziła w sierpniu )i co godzinę lata do kibelka odciągac i jeszcze całą w stresie bo cora nie chce pić z butli więc się cały dzień stresowala czy Młoda coś zjadła czy nie... Masakra ale jeśli dziecko chce jeść z butelki to da się to zrobić
..chociaż zostawić na cały dzień jest mega ciężko -
nick nieaktualnyArienna wrote:Misia właśnie wczoraj stwierdziłam że jakbym kp to chyba bym nie dała rady kumpela z grupy karmi (urodziła w sierpniu )i co godzinę lata do kibelka odciągac i jeszcze całą w stresie bo cora nie chce pić z butli więc się cały dzień stresowala czy Młoda coś zjadła czy nie... Masakra ale jeśli dziecko chce jeść z butelki to da się to zrobić
..chociaż zostawić na cały dzień jest mega ciężko
Tylko z mlekiem mam problem. Ostatnio nie mam co odciagacie. Mały pije często i zanim sściągnęła 30 ml to półgodzinny mija. A co to 30 ml ;/
U mnie chrzciny były bardzo spokojne...mały spał, usmiechalam się i oczarował innych
A ją chce iść min na takie warsztaty
http://www.centrummontessori.pl/warsztaty/od_karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 07:55
Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
dzien dobry babeczki!
u nas dzien naprawde dobry. slonce od rana tak daje, ze az chce sie zyc
maly wczoraj mimo, ze nie jadl duzo, spal do wpol do 5
dziwny ten moj synalek. ale dzis z rana tez mu jedzenie sredniawo szlo... no ciekawa jestem o co cho. mam nadzieje, ze to moze zabki powolutku beda wychodzic.
Misia- noo... z tym karmieniem to nie zazdroszcze. trzymam kciuki za spotkanie z tesciowa
Maniek- kciukam za Jagódke, coby grzeczna byla
Młoda Dama- super, ze Adaś spi w lozeczku! a widzisz, nie bylo tak zle z tym przyzwyczajaniem go
my dzis na obiadek do moich rodzicow jedziemy. juz sie ciesze, bo daaawno mnie nie bylo w domu rodzinny no i stesknilam sie po prostupozniej pojdziemy na spacer poodwiedzac stare miejsca. ahh, takie dni to ja lubie
milego dzionka wszystkim!
Misi@, justta, beszka lubią tę wiadomość
-
Hejka kochane u nas katarowo, ale juz 3 dzien i przechodzi, ja jestem chora na maxa, pogoda dzis piekna
Biedroneczko ja mam laktator medela mini elektric jak chcesz
U nas Leo tez spi w lozeczku tyle dobrze
Kciuki za Jagodke dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:35
-
Kciuki za JAgódkę i ja trzymam, nas ten stres czeka w mikolajki, hehe
mam nadzieje, ze w wózku bedzie spokojnie przysypiac na mszy.
JA też mam problem z odciagnieciem czegokolwiek, jesli mialabym małą z kimś zostawić to ewentualnie z moją mamą i wtedy tylko opcja mm
Madzi odpadł w końcu kikutek i m ataki dziwny ten pępuś...wystaje bardzo mocno, juz sie zamartwaim czy to nie przepuklina ;/
teraz jak odpadł kikut psikać jeszcze octaniseptem jakiś czas? czy już normalnie myć w czasie kąpieliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:40