X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Wrozka. Tak wlasnie podejrzewalam ze juz zaczynam wariowac ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka: do głowy mi nie przyszło badać krem, ale ja z kolei mam odchylenia w drugą stronę..
    Moja już śpi (szok and szał)

Ja dostałam wolowinke w sosie chrzanowym i teraz mi nie tęgo a raczej bardzo tęgo, obym utrzymała to w brzuchu..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ja mam do sprzedania komplet chrzcielny z gratisowa sukienka po domu płaszczyk sukienunia opaska na glowie azurkowa czapeczka plus biala gladka i rajtuzki

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pisze sie na mikołajki
    Czy któraś z mam ma do pożyczenia laktator elektryczny??

justta lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Nowatorka: do głowy mi nie przyszło badać krem, ale ja z kolei mam odchylenia w drugą stronę..
    Moja już śpi (szok and szał)

Ja dostałam wolowinke w sosie chrzanowym i teraz mi nie tęgo a raczej bardzo tęgo, obym utrzymała to w brzuchu..
    Hehe no taka moja natura. Jestem panikara i nie cierpie tego w sobie. Walcze z tym cale zycie ;) my jemy makaron z sosem i rybke i moj pije wino mi tu przed nosem... :/

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle nie miałam chęci na alkohol, zresztą podczas karmienia też, a przed ciążą dużo lubilismy wypic, a tu tyle bez picia będzie (ponad 2lata) ale mi się organizm oczyści

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Ja w ogóle nie miałam chęci na alkohol, zresztą podczas karmienia też, a przed ciążą dużo lubilismy wypic, a tu tyle bez picia będzie (ponad 2lata) ale mi się organizm oczyści
    No czasem dobrze taki detoks zrobic ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczko, a jaki rozmiar? mozesz podeslac mi zdj na pw?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOWATORKA pierwsze slysze zeby kwas cytrynowy mial byc szkodliwy i to jeszcze w takich malych ilosciach jakie moglyby byc jesli by sie dostal przez skore...W pomaranczach masz go pewnie wiecej :P

kup najlepiej bezzapachowy i taki tez stosuj po porodzie bo dziecko chce czuc mamusie a nie perfumy. Ja wszystkie kosmetyki uzywalam wlasnie niepefumowane 8ewentualnie zapach byl naturalny np olejki). Polecam krem z rokitnikiem z Sylveco.

nowatorka lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeżyłam, jeszcze jutro... Zuza spoko trochę pod koniec dnia marudzila ale jak mnie zobaczyła to się najpierw posmiala potem usunęła wtulona we mnie :) kochana kruszynka.. A jak przyjechaliśmy do domu to się pół godziny cieszyła i śmiała do sufitu a teraz zasnela spokojnie :) A ja już przeżywam że jutro znowu jadę :( a zjazdów mam tyle ze do świąt mam tylko dwa weekendy wolne :( ale napisałam już podanie o IOS i nie będę na wszystkie zjazdy jeździć

Krokodylica lubi tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej Ari ją się boje małego zostawić, a chciałabym zapisać się na kilka szkoleń. Tylko, żejją mam też problem z KP tzn nie ma co odciagacie bo produkuje na bieżąco i co ja mam mu zostawić? Czy podawać w tym czasie mm jak tak to jakie ?
    Długo mnie nie było na forum. Bo byłam kilka dni u rodziców a teraz w wolnych chwilach próbuje czytać, ćwiczyć i odsypiac ;p
    Kurcze mąż mnie zawodzi ostatnio. Jak już jest w domu i daje mu małego to czycha by go uśpić ;/ w nocy się nie budzi do niego. Zła jestem i mowie mu, że będzie tego żałował bo mały rośnie i chwilę jak jest takim bablem nie wróci. Chwilę z nim pogagda i dalej nos w tabl. Tel. Telewizor lub komp. Zaczął nawet do toalety chodzić z tabletem...grrrr....a wczoraj jak wziął małego na mate to mały leżał a on oglądał TVN turbo...drugiego dziecka nie chce i mi strasznie smutno :/
    A dziś usiadlam małemu na rączkę :( ale spał i tylko troszkę jekbal. Niby z rączką jest ok. Ale mam stres teraz.
    Muszę Was nadrobić choć nie wiem czy dam radę.
    Małemu skóra schodzi z całej buzki, uszu i główki...jakby łupież. Wypilam mleko bez laktozy, które ma laktozę i zjadlam pyzy, ale znów nie wiem czy to to czy to przypadek. Więcej też ulewal ostatnio co mnie stresuje.
    Dziś od 4 prezy się puszcza bąki...może to od kaszy gryczanej?
    Mały jednak śpi z nami w łóżku mam wrażenie, że boi się spać sam. A ją jeślito jedynak chce ssię nim na cieszyć. O taką to samolubna matka jestem!
    Dziś idziemy na obiad do teściowej.. Obym to przeżyła!
    Miłej niedzieli :)

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja dziś chrzcimy Jagodę ... Stresa mam ... Poproszę o kciuki.
    Odezwę sie wieczorem

Summerka, nick nieaktualny, Blondik, Anastazjaaa, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manku kciuki zaciśnięte za Jagodke i za Was ;)
    Daj znać jak było ;)
    Powodzenia!

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:16

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia właśnie wczoraj stwierdziłam że jakbym kp to chyba bym nie dała rady kumpela z grupy karmi (urodziła w sierpniu )i co godzinę lata do kibelka odciągac i jeszcze całą w stresie bo cora nie chce pić z butli więc się cały dzień stresowala czy Młoda coś zjadła czy nie... Masakra ale jeśli dziecko chce jeść z butelki to da się to zrobić
    ..chociaż zostawić na cały dzień jest mega ciężko :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Misia właśnie wczoraj stwierdziłam że jakbym kp to chyba bym nie dała rady kumpela z grupy karmi (urodziła w sierpniu )i co godzinę lata do kibelka odciągac i jeszcze całą w stresie bo cora nie chce pić z butli więc się cały dzień stresowala czy Młoda coś zjadła czy nie... Masakra ale jeśli dziecko chce jeść z butelki to da się to zrobić
    ..chociaż zostawić na cały dzień jest mega ciężko :)
    No właśnie..bardzo się tego "zestawienia" boje...ale kiedyś muszę się przemoc by dać mu przestrzeń ;)
    Tylko z mlekiem mam problem. Ostatnio nie mam co odciagacie. Mały pije często i zanim sściągnęła 30 ml to półgodzinny mija. A co to 30 ml ;/
    U mnie chrzciny były bardzo spokojne...mały spał, usmiechalam się i oczarował innych ;D
    A ją chce iść min na takie warsztaty
    http://www.centrummontessori.pl/warsztaty/od_karmienia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 07:55

nick nieaktualny, justta lubią tę wiadomość

• WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry babeczki! :) u nas dzien naprawde dobry. slonce od rana tak daje, ze az chce sie zyc :) maly wczoraj mimo, ze nie jadl duzo, spal do wpol do 5 :D dziwny ten moj synalek. ale dzis z rana tez mu jedzenie sredniawo szlo... no ciekawa jestem o co cho. mam nadzieje, ze to moze zabki powolutku beda wychodzic.

Misia- noo... z tym karmieniem to nie zazdroszcze. trzymam kciuki za spotkanie z tesciowa ;)

Maniek- kciukam za Jagódke, coby grzeczna byla :)

Młoda Dama- super, ze Adaś spi w lozeczku! a widzisz, nie bylo tak zle z tym przyzwyczajaniem go ;)

my dzis na obiadek do moich rodzicow jedziemy. juz sie ciesze, bo daaawno mnie nie bylo w domu rodzinny no i stesknilam sie po prostu :) pozniej pojdziemy na spacer poodwiedzac stare miejsca. ahh, takie dni to ja lubie :)

milego dzionka wszystkim!

nick nieaktualny, justta, beszka lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane u nas katarowo, ale juz 3 dzien i przechodzi, ja jestem chora na maxa, pogoda dzis piekna

Biedroneczko ja mam laktator medela mini elektric jak chcesz ;-)

U nas Leo tez spi w lozeczku tyle dobrze

Kciuki za Jagodke dzisiaj ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:35

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za JAgódkę i ja trzymam, nas ten stres czeka w mikolajki, hehe :) mam nadzieje, ze w wózku bedzie spokojnie przysypiac na mszy.
    JA też mam problem z odciagnieciem czegokolwiek, jesli mialabym małą z kimś zostawić to ewentualnie z moją mamą i wtedy tylko opcja mm

Madzi odpadł w końcu kikutek i m ataki dziwny ten pępuś...wystaje bardzo mocno, juz sie zamartwaim czy to nie przepuklina ;/

teraz jak odpadł kikut psikać jeszcze octaniseptem jakiś czas? czy już normalnie myć w czasie kąpieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 09:40

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik- my po odpadnieciu kikuta nie psikalismy juz octeniseptem. tylko pamietaj, zeby po kapieli wysuszyc dokladnie.

jussta- zdrowka kochana!

Lara, Nena, Kroko- łer ar juuu?

justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
‹‹ 1383 1384 1385 1386 1387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ