X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wczoraj napisałam lecz nie dodało mi posta.
    Tymek ma gorączkę, wczoraj wymiotowal, kaszel. Oby Patryk nie złapał. Muszę drugi nawilżacz kupić n:( odezwę się

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: kciukam

U nas tragedia, po 6.30 mała się zrzygolila, więc zdjelam prześcieradła i osłonkę na materac, a potem jak zmieniała jej pieluche to minsie zesrala na rękę na ubranko i oczywiście na pokrowiec od matwraca
    Potem nie chciała spać więc jak trup lezalam na łóżku z nią obserwując, wreszcie padła, ale ja już nie dałam rady dobrze przysnac
    A potem zrzygolilam się ją
    I ot cały poranek, idę Was nadrobić

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dozier dobry

u nas dzis dzien ojca, wiec siwetujemy

Wrozko, moi chlopcy nie chcieli jesc albo gdy zeby szly, albo chorobsko. zycze Wam zabkow ;)

Konwalianko, wspolczuje bardzo :(

Zgredziu, zdrowka...

u nas hanusia strasznie kaszle. bylo lepiej przez 2 dni a wczoraj w nocy i dzis rano jakis koszmar :( zal mi zaby...

Mileage dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • justta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka wspolczuje kaszlu u Leo katar przechodzi, juz tylko slychac jak je , ze jeszcze cos tam ma na gardle ,ale juz nic nie sciagam katarkiem, a u mnie w pokoju wilgotnosc 75 no masakra, a ostatnio jeszcze nawilzacz kupilam, a wychodzi na to ze osuszacz musze kupic

Zgredka ciezki,dzien u ciebie

Konwalianka zdrowka i zeby sie jednak nie zarazil, teraz taki okres chorobowy, niestety

Sorki ze tak pisze bez znakow, ale z telefonu ciezko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:21

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety ZGREDZIA...wybacz ale twoj opis jest tak tragiczny ze az zabawny ;). Ciezkie dni bywaja ehhh a tobie to jeszcze ciezej teraz bidulko.

BLONDIK - nie psikaj tym octaniseptem w ogole! Po co? Z badan wynika ze pepek dzieci ktorym sie tym psika goi sie dluzej niz jak sie niczym nie psika.

MLODa - to super ze si eudaje z lozeczkiem!

Blondik, beszka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Kciuki za JAgódkę i ja trzymam, nas ten stres czeka w mikolajki, hehe :) mam nadzieje, ze w wózku bedzie spokojnie przysypiac na mszy.
    JA też mam problem z odciagnieciem czegokolwiek, jesli mialabym małą z kimś zostawić to ewentualnie z moją mamą i wtedy tylko opcja mm

Madzi odpadł w końcu kikutek i m ataki dziwny ten pępuś...wystaje bardzo mocno, juz sie zamartwaim czy to nie przepuklina ;/

U nas też dziwnie się goil i kazali psikac i w końcu zrobiła się ziarnina i dalej z nim walczymy bo się slimaczy...

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki,

Zgredko, wspolczuje, ale komicznie to opisalas, ze az sie usmialam...przepraszam

Psotka, kurcze chyba rCja, my psikalismy i zuzi, mimo, ze odpadl, to sie paskudzil i w koncu u pediatry pielegniarka czyms jej zamknela naczynko.

Konwi, wspolczuje;(

Beszka, zdrowka dla malej.

Wrozko, a moze za czesto juz te karmienia dla niego? A moze rzeczywiscie zeby...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki milej niedzieli zycze. My w 4 (ja, moj, fasol i piesek) idziemy spacerowac bo ladna pogodA. Fajnie sie4 czyta jak piszecie o swoich szkrabach, mysle sobie wtedy ze za rok tez tak bede pisac :)

Nieukowa, Nieukowa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam, że można na Was liczyć i że się usmiejecie ;)

My też się dziś na spacer wybierzemy, bo słońce wyszło i smog przepedzilo, a ciotka do mnie pisze czy kupilam 3 maseczki to jej odpisalam, że owszem, bo akurat mam ponad 300 zł zarezerwowane na to.. Wrr

Summerka, marissith lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a w ogole mam tez do oddania takie botki ala emu z hm dla dziewczynki, ocieplane. Zuzka w nich chodzila, a raczej jezdzila, bo chodzic jeszcze nie umiala, wiec niezniszczone. Oddam za kw, jesli ktoras zainteresowana, to wysle zdjecia;)

marissith lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Wiedziałam, że można na Was liczyć i że się usmiejecie ;)

My też się dziś na spacer wybierzemy, bo słońce wyszło i smog przepedzilo, a ciotka do mnie pisze czy kupilam 3 maseczki to jej odpisalam, że owszem, bo akurat mam ponad 300 zł zarezerwowane na to.. Wrr

A wiesz, ze jak byl reportaz o smogu w krk, to pomyslalam o Tobie...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    O a w ogole mam tez do oddania takie botki ala emu z hm dla dziewczynki, ocieplane. Zuzka w nich chodzila, a raczej jezdzila, bo chodzic jeszcze nie umiala, wiec niezniszczone. Oddam za kw, jesli ktoras zainteresowana, to wysle zdjecia;)
    Summerka pokaż :) właśnie szukam takich do zdjęć

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Współczuję chorób :( taki sezon się zaczął niestety
    Zgredka :D twoja historia mnie urzekła ;) jak pech to pech
    U nas piździ mało głowy nie urwie :( mieliśmy iść na grilla ale nie będę ryzykować przeziębieniem a mężowi bez szofera się nie chce ;)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    85q5bb03hcvj_t.jpg

Tylko to rozmiar 18/19

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten rozmiar to na ilo miesięczne dziecko? Sorry jeszcze butów i czapek nie ogarniam :)
    Właśnie, dla noworodka jaki jest rozmiar czapki i skarpetek?

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy, zuza nosiła je jak miała 4 mce, ale ona ma duża stopę, chociaż to bez znaczenia, bo wtedy jeszcze nie chodziła, jak zaczęła, to kupiłam bardziej "odpowiednie" buty

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekajmy jeszcze chwilę, może dziewczynom bardziej się przydadzą niż mi. A jak nie to biorę :)
    Nasi znajomi i dalsza rodzina nie wiedzą o ciąży i chcieliśmy zrobić zdjęcia jak spadnie śnieg właśnie z takimi butami :) moje emu, małe butki i męża trekkingowe z życzeniami świątecznymi

Summerka, justta lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki doki, to która chętna - pisac, chetnie oddam, bo mam za duzo tych rzeczy, a Zuzka dziecko lipcowe, Toska styczniowe, wiec sie nie pokrywa;) Zuzia miała wsio nowe, wiec rzeczy jeszcze posłużą;)

Jakbyście chciały to mam do oddania sterylizator do smoczków, taki "wypasiony" duccio, mało używany, ja mam dwa...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nam kazali psikac. Bo my że szpitala qyszlusmy bez kikuta ;) i w sumie szybko się zagoilo, alettrzeba było patyczkiem wycierac i osuszac.
    Jej dziewczyny wspolczuje chorób ;( zdrowka
    Ją zbieram się do teściowej ;/
    Coś mi narzekała przez tel. Że dawno małego nie widziała i chciała by nas odwiedzić jak mąż mój jest w pracy a ją zmieniła temat. O taką to wredzizna że mnie...już mi źle, że tam muszę iść ;(/ i to uwaga z własnym obiadem czyt. Pierś gotowana i burak... No nic ovy to przetrwać. Pewnie w środę do nas przyjdą na imieniny..paranoja nie wprawiają imienin sami a teraz Antoniemu i mojemu mężowi chcą imiwninowac o.O

justta, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari pomysł fajny. My robimy kartki że sesji noworodkowej na święta o KT. Nikt nie wiedział ;)
    Sumerko butli fajne ;)

Summerka lubi tę wiadomość

‹‹ 1384 1385 1386 1387 1388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ