X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wczoraj napisałam lecz nie dodało mi posta.
    Tymek ma gorączkę, wczoraj wymiotowal, kaszel. Oby Patryk nie złapał. Muszę drugi nawilżacz kupić n:( odezwę się

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• zgredka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: kciukam

U nas tragedia, po 6.30 mała się zrzygolila, więc zdjelam prześcieradła i osłonkę na materac, a potem jak zmieniała jej pieluche to minsie zesrala na rękę na ubranko i oczywiście na pokrowiec od matwraca
    Potem nie chciała spać więc jak trup lezalam na łóżku z nią obserwując, wreszcie padła, ale ja już nie dałam rady dobrze przysnac
    A potem zrzygolilam się ją
    I ot cały poranek, idę Was nadrobić

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dozier dobry

u nas dzis dzien ojca, wiec siwetujemy

Wrozko, moi chlopcy nie chcieli jesc albo gdy zeby szly, albo chorobsko. zycze Wam zabkow ;)

Konwalianko, wspolczuje bardzo :(

Zgredziu, zdrowka...

u nas hanusia strasznie kaszle. bylo lepiej przez 2 dni a wczoraj w nocy i dzis rano jakis koszmar :( zal mi zaby...

Mileage dnia

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • justta Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszka wspolczuje kaszlu u Leo katar przechodzi, juz tylko slychac jak je , ze jeszcze cos tam ma na gardle ,ale juz nic nie sciagam katarkiem, a u mnie w pokoju wilgotnosc 75 no masakra, a ostatnio jeszcze nawilzacz kupilam, a wychodzi na to ze osuszacz musze kupic

Zgredka ciezki,dzien u ciebie

Konwalianka zdrowka i zeby sie jednak nie zarazil, teraz taki okres chorobowy, niestety

Sorki ze tak pisze bez znakow, ale z telefonu ciezko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:21

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety ZGREDZIA...wybacz ale twoj opis jest tak tragiczny ze az zabawny ;). Ciezkie dni bywaja ehhh a tobie to jeszcze ciezej teraz bidulko.

BLONDIK - nie psikaj tym octaniseptem w ogole! Po co? Z badan wynika ze pepek dzieci ktorym sie tym psika goi sie dluzej niz jak sie niczym nie psika.

MLODa - to super ze si eudaje z lozeczkiem!

Blondik, beszka lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Kciuki za JAgódkę i ja trzymam, nas ten stres czeka w mikolajki, hehe :) mam nadzieje, ze w wózku bedzie spokojnie przysypiac na mszy.
    JA też mam problem z odciagnieciem czegokolwiek, jesli mialabym małą z kimś zostawić to ewentualnie z moją mamą i wtedy tylko opcja mm

Madzi odpadł w końcu kikutek i m ataki dziwny ten pępuś...wystaje bardzo mocno, juz sie zamartwaim czy to nie przepuklina ;/

U nas też dziwnie się goil i kazali psikac i w końcu zrobiła się ziarnina i dalej z nim walczymy bo się slimaczy...

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki,

Zgredko, wspolczuje, ale komicznie to opisalas, ze az sie usmialam...przepraszam

Psotka, kurcze chyba rCja, my psikalismy i zuzi, mimo, ze odpadl, to sie paskudzil i w koncu u pediatry pielegniarka czyms jej zamknela naczynko.

Konwi, wspolczuje;(

Beszka, zdrowka dla malej.

Wrozko, a moze za czesto juz te karmienia dla niego? A moze rzeczywiscie zeby...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki milej niedzieli zycze. My w 4 (ja, moj, fasol i piesek) idziemy spacerowac bo ladna pogodA. Fajnie sie4 czyta jak piszecie o swoich szkrabach, mysle sobie wtedy ze za rok tez tak bede pisac :)

Nieukowa, Nieukowa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam, że można na Was liczyć i że się usmiejecie ;)

My też się dziś na spacer wybierzemy, bo słońce wyszło i smog przepedzilo, a ciotka do mnie pisze czy kupilam 3 maseczki to jej odpisalam, że owszem, bo akurat mam ponad 300 zł zarezerwowane na to.. Wrr

Summerka, marissith lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O a w ogole mam tez do oddania takie botki ala emu z hm dla dziewczynki, ocieplane. Zuzka w nich chodzila, a raczej jezdzila, bo chodzic jeszcze nie umiala, wiec niezniszczone. Oddam za kw, jesli ktoras zainteresowana, to wysle zdjecia;)

marissith lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Wiedziałam, że można na Was liczyć i że się usmiejecie ;)

My też się dziś na spacer wybierzemy, bo słońce wyszło i smog przepedzilo, a ciotka do mnie pisze czy kupilam 3 maseczki to jej odpisalam, że owszem, bo akurat mam ponad 300 zł zarezerwowane na to.. Wrr

A wiesz, ze jak byl reportaz o smogu w krk, to pomyslalam o Tobie...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:
    O a w ogole mam tez do oddania takie botki ala emu z hm dla dziewczynki, ocieplane. Zuzka w nich chodzila, a raczej jezdzila, bo chodzic jeszcze nie umiala, wiec niezniszczone. Oddam za kw, jesli ktoras zainteresowana, to wysle zdjecia;)
    Summerka pokaż :) właśnie szukam takich do zdjęć

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Współczuję chorób :( taki sezon się zaczął niestety
    Zgredka :D twoja historia mnie urzekła ;) jak pech to pech
    U nas piździ mało głowy nie urwie :( mieliśmy iść na grilla ale nie będę ryzykować przeziębieniem a mężowi bez szofera się nie chce ;)

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    85q5bb03hcvj_t.jpg

Tylko to rozmiar 18/19

marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten rozmiar to na ilo miesięczne dziecko? Sorry jeszcze butów i czapek nie ogarniam :)
    Właśnie, dla noworodka jaki jest rozmiar czapki i skarpetek?

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy, zuza nosiła je jak miała 4 mce, ale ona ma duża stopę, chociaż to bez znaczenia, bo wtedy jeszcze nie chodziła, jak zaczęła, to kupiłam bardziej "odpowiednie" buty

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekajmy jeszcze chwilę, może dziewczynom bardziej się przydadzą niż mi. A jak nie to biorę :)
    Nasi znajomi i dalsza rodzina nie wiedzą o ciąży i chcieliśmy zrobić zdjęcia jak spadnie śnieg właśnie z takimi butami :) moje emu, małe butki i męża trekkingowe z życzeniami świątecznymi

Summerka, justta lubią tę wiadomość

• Summerka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki doki, to która chętna - pisac, chetnie oddam, bo mam za duzo tych rzeczy, a Zuzka dziecko lipcowe, Toska styczniowe, wiec sie nie pokrywa;) Zuzia miała wsio nowe, wiec rzeczy jeszcze posłużą;)

Jakbyście chciały to mam do oddania sterylizator do smoczków, taki "wypasiony" duccio, mało używany, ja mam dwa...

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik nam kazali psikac. Bo my że szpitala qyszlusmy bez kikuta ;) i w sumie szybko się zagoilo, alettrzeba było patyczkiem wycierac i osuszac.
    Jej dziewczyny wspolczuje chorób ;( zdrowka
    Ją zbieram się do teściowej ;/
    Coś mi narzekała przez tel. Że dawno małego nie widziała i chciała by nas odwiedzić jak mąż mój jest w pracy a ją zmieniła temat. O taką to wredzizna że mnie...już mi źle, że tam muszę iść ;(/ i to uwaga z własnym obiadem czyt. Pierś gotowana i burak... No nic ovy to przetrwać. Pewnie w środę do nas przyjdą na imieniny..paranoja nie wprawiają imienin sami a teraz Antoniemu i mojemu mężowi chcą imiwninowac o.O

justta, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari pomysł fajny. My robimy kartki że sesji noworodkowej na święta o KT. Nikt nie wiedział ;)
    Sumerko butli fajne ;)

Summerka lubi tę wiadomość

‹‹ 1384 1385 1386 1387 1388 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ