Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniek: kciukam
U nas tragedia, po 6.30 mała się zrzygolila, więc zdjelam prześcieradła i osłonkę na materac, a potem jak zmieniała jej pieluche to minsie zesrala na rękę na ubranko i oczywiście na pokrowiec od matwraca
Potem nie chciała spać więc jak trup lezalam na łóżku z nią obserwując, wreszcie padła, ale ja już nie dałam rady dobrze przysnac
A potem zrzygolilam się ją
I ot cały poranek, idę Was nadrobić -
Dozier dobry
u nas dzis dzien ojca, wiec siwetujemy
Wrozko, moi chlopcy nie chcieli jesc albo gdy zeby szly, albo chorobsko. zycze Wam zabkow
Konwalianko, wspolczuje bardzo
Zgredziu, zdrowka...
u nas hanusia strasznie kaszle. bylo lepiej przez 2 dni a wczoraj w nocy i dzis rano jakis koszmarzal mi zaby...
Mileage dnia -
Beszka wspolczuje kaszlu u Leo katar przechodzi, juz tylko slychac jak je , ze jeszcze cos tam ma na gardle ,ale juz nic nie sciagam katarkiem, a u mnie w pokoju wilgotnosc 75 no masakra, a ostatnio jeszcze nawilzacz kupilam, a wychodzi na to ze osuszacz musze kupic
Zgredka ciezki,dzien u ciebie
Konwalianka zdrowka i zeby sie jednak nie zarazil, teraz taki okres chorobowy, niestety
Sorki ze tak pisze bez znakow, ale z telefonu ciezkoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:21
-
O rety ZGREDZIA...wybacz ale twoj opis jest tak tragiczny ze az zabawny
. Ciezkie dni bywaja ehhh a tobie to jeszcze ciezej teraz bidulko.
BLONDIK - nie psikaj tym octaniseptem w ogole! Po co? Z badan wynika ze pepek dzieci ktorym sie tym psika goi sie dluzej niz jak sie niczym nie psika.
MLODa - to super ze si eudaje z lozeczkiem!
Blondik, beszka lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:Kciuki za JAgódkę i ja trzymam, nas ten stres czeka w mikolajki, hehe
mam nadzieje, ze w wózku bedzie spokojnie przysypiac na mszy.
JA też mam problem z odciagnieciem czegokolwiek, jesli mialabym małą z kimś zostawić to ewentualnie z moją mamą i wtedy tylko opcja mm
Madzi odpadł w końcu kikutek i m ataki dziwny ten pępuś...wystaje bardzo mocno, juz sie zamartwaim czy to nie przepuklina ;/
U nas też dziwnie się goil i kazali psikac i w końcu zrobiła się ziarnina i dalej z nim walczymy bo się slimaczy...
-
Czesc dziewczynki,
Zgredko, wspolczuje, ale komicznie to opisalas, ze az sie usmialam...przepraszam
Psotka, kurcze chyba rCja, my psikalismy i zuzi, mimo, ze odpadl, to sie paskudzil i w koncu u pediatry pielegniarka czyms jej zamknela naczynko.
Konwi, wspolczuje;(
Beszka, zdrowka dla malej.
Wrozko, a moze za czesto juz te karmienia dla niego? A moze rzeczywiscie zeby...
-
Hej dziewuszki milej niedzieli zycze. My w 4 (ja, moj, fasol i piesek) idziemy spacerowac bo ladna pogodA. Fajnie sie4 czyta jak piszecie o swoich szkrabach, mysle sobie wtedy ze za rok tez tak bede pisac
Nieukowa, Nieukowa, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam, że można na Was liczyć i że się usmiejecie
My też się dziś na spacer wybierzemy, bo słońce wyszło i smog przepedzilo, a ciotka do mnie pisze czy kupilam 3 maseczki to jej odpisalam, że owszem, bo akurat mam ponad 300 zł zarezerwowane na to.. WrrSummerka, marissith lubią tę wiadomość
-
O a w ogole mam tez do oddania takie botki ala emu z hm dla dziewczynki, ocieplane. Zuzka w nich chodzila, a raczej jezdzila, bo chodzic jeszcze nie umiala, wiec niezniszczone. Oddam za kw, jesli ktoras zainteresowana, to wysle zdjecia;)
marissith lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Wiedziałam, że można na Was liczyć i że się usmiejecie
My też się dziś na spacer wybierzemy, bo słońce wyszło i smog przepedzilo, a ciotka do mnie pisze czy kupilam 3 maseczki to jej odpisalam, że owszem, bo akurat mam ponad 300 zł zarezerwowane na to.. Wrr
A wiesz, ze jak byl reportaz o smogu w krk, to pomyslalam o Tobie...
-
nick nieaktualnySummerka wrote:O a w ogole mam tez do oddania takie botki ala emu z hm dla dziewczynki, ocieplane. Zuzka w nich chodzila, a raczej jezdzila, bo chodzic jeszcze nie umiala, wiec niezniszczone. Oddam za kw, jesli ktoras zainteresowana, to wysle zdjecia;)
właśnie szukam takich do zdjęć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo poczekajmy jeszcze chwilę, może dziewczynom bardziej się przydadzą niż mi. A jak nie to biorę
Nasi znajomi i dalsza rodzina nie wiedzą o ciąży i chcieliśmy zrobić zdjęcia jak spadnie śnieg właśnie z takimi butamimoje emu, małe butki i męża trekkingowe z życzeniami świątecznymi
Summerka, justta lubią tę wiadomość
-
Oki doki, to która chętna - pisac, chetnie oddam, bo mam za duzo tych rzeczy, a Zuzka dziecko lipcowe, Toska styczniowe, wiec sie nie pokrywa;) Zuzia miała wsio nowe, wiec rzeczy jeszcze posłużą
Jakbyście chciały to mam do oddania sterylizator do smoczków, taki "wypasiony" duccio, mało używany, ja mam dwa... -
nick nieaktualnyBlondik nam kazali psikac. Bo my że szpitala qyszlusmy bez kikuta
i w sumie szybko się zagoilo, alettrzeba było patyczkiem wycierac i osuszac.
Jej dziewczyny wspolczuje chorób ;( zdrowka
Ją zbieram się do teściowej ;/
Coś mi narzekała przez tel. Że dawno małego nie widziała i chciała by nas odwiedzić jak mąż mój jest w pracy a ją zmieniła temat. O taką to wredzizna że mnie...już mi źle, że tam muszę iść ;(/ i to uwaga z własnym obiadem czyt. Pierś gotowana i burak... No nic ovy to przetrwać. Pewnie w środę do nas przyjdą na imieniny..paranoja nie wprawiają imienin sami a teraz Antoniemu i mojemu mężowi chcą imiwninowac
justta, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny