Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do nawilżacza:
Beszka, acha, no to jasne, to mi wtedy przelejesz kasę.
No to nowa lista.
Krokodylica, Anuśka, Smoczyca, Summerka, Maniek, Beszka, WróżkaZielona, Nieukowa
8 osób
146zł
18,25zł na osobę
MłodaDama, popatrz ile osób się zrzuca, wychodzi drobna kwota dla nas.Summerka, beszka, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Co do nawilżacza:
Beszka, acha, no to jasne, to mi wtedy przelejesz kasę.
No to nowa lista.
Krokodylica, Anuśka, Smoczyca, Summerka, Maniek, Beszka, WróżkaZielona, Nieukowa
8 osób
146zł
18,25zł na osobę
Kroko, Wyslalam Ci zaproszenie, to bedziesz mogla na priv nr konta wyslac, to Ci kase przelejeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 18:06
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nowatorka ja używałam wszystkie kosmetyki normalnie i nie patrzyłam na skład, ale ja używam zwykłego kremu nivea soft, żadne tam antyzmarszczoke czy coś.
Arienna dzielna jesteś i Zuzia też.
Misia mój z Zuzią tak samo czas spędza, ona się bawi a on tvn turbo ogląda, norma. Drugiego dziecka też nie chce. Tzn powiedział mi ostatnio, że nie ma problemu, możemy mieć, ale on się wypisuje z wszelkich obowiązków przy nim. Ha ha ha.
Konwalia zdrowia dla synka.
Beszka a Tobie zdrowia dla Hanki.
Wróżka ja nie wiem, u nas też ostatnio jakoś gorzej z jedzeniem, zębów póki co nie widać... A no i jak nie chciała jeść to się okazało że infekcja i czerwone gardło miała.
Summerka ja bym bardzo chętnie te buciki przytuliła ale widzę Malenq była pierwsza.
Lara czekolady zjedz.Na poprawę humoru.
beszka lubi tę wiadomość
-
Kroko, no właśnie, jak juz o opiekę nad dzieckiem chodzi to najlepiej sie zmyć i w doopie ;(
Tez mi sie podobają te buciki, ale nie znam sie na numeracji, jedne ze smyka mam 19 i sa ok. Troszkę duże, ale taki był zamiar aby słuzyły cała zimę. -
Hejo biedronko ja mam laktator muszę sprawdzić czy działa bo trochę starszawy jest i moge Ci przesłać.
Zgredko współczuje ... Gowniany poranek.
Malenq ja chetnie przytule śpiworki bo moja lubi.
Kroko super ze sie na bóstwo zrobiłaś tak trzymaj.
Lara tulam nie łam sie ciesz sie życiem i każda chwila i nie mysl o złych rzeczach po co? Zobacz jaka masz super fajna córę
Beszkooby Hanulek juz wydobrzala. Konwalio u Was tez zdrówka.
U nas nareszcie po wszystkim. W kościele Jagoda troszkę płakała ale nie gdy woda ksiądz polewał tylko pózniej ale chwilkę a potem zasnęła. Ogólnie duzo dziś spała i sie śmiała jestem z niej mega dumna ze taka super grzeczna była... Pewnie przez te wszystkie kciuki od e- cioć
Jutro pakowanie i do rodziców.
Kroko jutro Ci kasę przeleje za nawilżacz.przepraszam jesli kogoś pominęłam . Lecę z psem a potem spaaac.Malenq, Misi@, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Konwalia- ojej, zdrowka!!!
Lara- ahh, jak ja Cie rozumiem. przedwczoraj mialam identycznieprzytulam mocno.
Kroko- napisz konto na priv.kurcze, mam nadzieje, ze u Franka to zeby jednak, bo nie zniese kolejnej choroby
schize mam, bo u mnie ostatki kataru...
Summerka- zaraz lukam
Beszka- ehhniech juz bedzie lepiej...
Malenq- sto lat dla Kosi! i zdrowka jak najwiecej
Zgredka- tez sie usmialam z tej historiito sie zgralyscie
Misia- jak po wizycie u tesciowej?
my dzis mielismy fajny dzien. dziadki uszczesliwione, rodzice wypoczecimoja siostra mi dzisiaj zrobila hybrydki na paznokciach, bo wołały juz o pomste do nieba. teraz maly spi, a ja siedze na tylku i obmyslam co by tu wszamac
beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzazdro........moja mała beze mnie nie zaśnie.......właśnie słyszę jak "drze" się u małża....a ja jeszcze przy laktatorze przykuta sicccccccccccccccccccccccc.............
chyba mnie szlag jesienny trafia...do tego cała ta sytuacja .......... przydałoby się jakąś jogę czy inne choler.stwo uprawiać coby się wyciszyć...
-
U nas byli znajomi, kolegą z brodą, mała dostała ryku na niego..
Posiedzieli, pogadali, wyjaśniło się że nie zaproszono nasnna urodziny, żeby nie było przypalu, bo ja mam kosę z jedną z zaproszonych, no trudno
Lara: ;( -
nick nieaktualnyManku gratuluje
Lara ech życie jest krótkie mojej mamy dobra koleżankązzmarła i nama mi powiedziała zże szkoda czasu na kłótnie i fochy. Mam żyć dobrze bo życie jest krótkie...
U teściowej były Przytyki od brata Marcina, że dawno nie byliśmy, że mały już nie pamiętam jak tu był i że jak będzie większy to sam będzie tu przychodził...a ją udawalam, że nie słyszę :p
A i zwróciła teściowej uwagę że ma przy małym nie palić i jak zapału to ma się nie zbizac do niego wiec wiecie jestemuważana za matkę wariatke tym bardziej, że powiedziała, że małego nie zostawia samego w lozeczku tylko ciągle z nim jestem...a mam to gdzieś.
Mały nie chce spać ;/ -
nick nieaktualny
-
Moja śpi, oł yeah
Dobrej nocy
Przede mną jeszcze masterchef..
Aha aha wszystkiego Naj dla Kosi (uf zdazylam) jeszcze dwa miechy i rok!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:01
Malenq lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Sumi a ten sweter będzie na chlopca?
Ja mam na pewno nowe smoczki do butelek, sama butelkę. Mogę dać koszule do karmienia. Używana ale spokojnie jeszcze posłuży. Coś tam znajdę jeszcze..
U nas armagedonu c. D
Konwi, tak to polarek,jest beżowo brązowy, wrzucę zdj
-
Wszystkiego Dobrego dla Kosi
rosną dzieciaczki oj rosną nam ;]
No nic ja obejrzę serial i uciekam nyny jutro ciężki dzionek młody do pracy , na szczęście tylko dwa dni ,bo potem mały urlopik hehe
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:15
Malenq lubi tę wiadomość