Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaki dla Kosi
Maniek, ciesze sie, ze chrzciny sie udaly
Lara, zycie niestety krotkie jest. Trzeba cieszyc sie kazda chwila. Nie marnowac go...
Ja odkad mam dzieci, tez sie boje, ze mnei zabraknie, gdy oni jeszcze mnie potrzebowac beda....jedyne co mozemy zrobic, to regularnei sie badac i modlic o zdrowie i brak wypadkow itp.
U nas dzis tescie byli na kawie...nawet milo....
A mnie cos mulicale szczescie mala zansela (chociaz niespokojnie, wiec nei weim ile bez cyca polzey), maz dostal nianie ele. A ja mam nadz.dojsc do siebie jak najszybciej...
Kroko, to ja pieniazki przeleje na koniec listopada, jak w PL bede. Mozesz mi gdzies nr konta podac....chyba ze na kom wolisz, to moge Ci moj nr podac (norweski) lub mojej mamy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:38
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mi się marzy nie utyc tyle ile w ostatniej ciąży, bo najwięcej utlam przez mdłości w pierwszym trymestrze, miałam powera do silki, a teaz jestem zje**na jak snieta ryba...
Hate it
Jutro first day at wiek, trzynaście kciuksy..Anuśka lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja znowu zasnelam przy karmieniu. Ale zwleklam sie jeszcze na chwile coby sie umyc itd.
Nie mozna zajsc w CIAZE jak sie karmi i nie ma sie @ prawda????
Co smialam komus odpisac i zapomnialam
a MALENQ calusy dla malej. 10 miechow to juz duza panna
EDIT doczytalam ze przy mojej czestotliwosci karmienia w dzien i w nocy zajscie w ciaze jest praktycznie niemozliwe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 22:58
Malenq lubi tę wiadomość
-
Kotka można zajść zaraz przed pierwszym okresem, bo pierwsza owulka jest PRZED @. Czyli zawsze jest ryzyko...
Witam się nocą LOL. Mały się przed chwilą obudził na cyca no i nie mogę zasnąć...
Nic szczególnego nie napiszę, poza tym że dzień dobryJutro was nadrobię (o ile mały mi da!)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka,
Psotka, Nieukowa dobrze gada - mozna, bo nie wiesz co bedzie pierwsze: owulka czy @.
Maniek, super, ze chrzciny sie udały.
Zgredka, nie martw sie nawet, jesli przytyjesz, to przy dwójce szybko zrzucisz, bo nie będziesz mała kiedy jeść)
Ja dziś usg III trymestru - proszę o kciuki;))
Malenq, konwalianka, Arienna, PsotkaKotka, Krokodylica, Blondik, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summerka kciukasy
bedzie super
Witam Was. U nas wczoraj wieczorem masakra.
Maniek super ,ze chrzciny sie udalyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 16:34
-
Dzień dobry Kosiunia najlepszego jeszcze 2 miechy i pełna rocznica
Psotka nam położna mówiła ze można zajść nie mając okresu bo tak jak dziewczyny piszą nie wiadomo kiedy jest owulka.
Kiedy u was wróciła @ przy karmieniu kp? Bo ja jeszcze nie mam i tak sie zastanawiam...
U nas noc ok bałam sie ze z nadmiaru wrażeń będzie problem ze snem a tu wszystko jak przez ostatni tydzień czyli 2 pobudki i Kima nadal. Musi być tylko brzuszek pełny.
Jejku moja mama oszalała nie dość ze kupiła mi płaszcz i kozaki to dała wczoraj kupę kasy ( wiecej niż Jagoda dostała od reszty gości razem wziętych) muszę jej dziś jakos oddać chociaż polowe... Przecież za niedługo chrzciny bliźniaczek no i w ogóle to jest poprostu za duzo pieniędzy, nie mogłam przez to spać odmawia sobie wszystkiego a potem nam wciska siła ehh.
Dziś czeka mnie pakowanie ... Nawet nie wiem od czego zacząć.Malenq lubi tę wiadomość
Maniek
-
Sumi kciuki.
Zgredka kciuki
Młoda Damo zbierz sie w sobie i powiedz teściowej zeby nie dokarmiała Adasia bo potem boli go brzuszek i Ty masz dla niego jedzenie. Jak nie masz tyle odwagi to moze niech maz jej powie jemu zawsze łatwiej bo to jego mama.Maniek
-
nick nieaktualny
-
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:15
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:Jutro first day at wiek, trzynaście kciuksy..
Zgredzia cokolwiek robisz dzisiaj, trzynaście kciuksów zaciśnięte, za powodzenie
You made my day
Dobry tak w ogóle
Buziaki dla KosiJejku 10 miesięcy... Już się nie mogę doczekać jak będzie miała roczek, bo wtedy urodzę wreszcie
Młoda współczuję sytuacji z babcią. Może jednak powiedz, że po takich mieszankach dziecko płacze całe noce i może babcia zrozumie, że dzieci są różna. Jedne mogą mieszać wszystko a inne trzeba karmić z rozwagą
Kroko wyślesz mi nr konta na priv?
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Summerka kciukasy
bedzie super
Witam Was. U nas wczoraj wieczorem masakra. Maly zasnal o 20. O 21 pobudka i tako ryk, ze bylam w szoku nawet na rekach no ale jakoś go ululalam . Po godzienie znowutata go lulam ale nic wzielam go dalej ryczy jezu co to jest zeby? brzuch? No to ja dalam mu espumisan tata masowal brzuch i tylko baki slyszymy... biedaka tak bolal brzuch... Ale wiecie co? TO NORMA kiedy Adam wraca od tesciowej
powiem Wam co przyjedziemy od niej na drugi dzien bol brzucha... nie potrafimy sie jej pprzeciwstawić dala mu skórę chleba widac bylo nie najswiezysz... ciastko korzenne i potem na domieszke marchewka surowa z jablkiem taki misz masz .. ja to wiedzialam.
W koncu cudem maly usunął oczywiście u nas w łóżku. Jezu a w sobotę zaś tam jedziemy. Chyba zabiore ze soba tone sloikow zeby tylko mu nic nie dawala
Maniek super ,ze chrzciny sie udaly -
Hej
No fakt, owulka bedzie przed @. Ale wyczytalam ze jesli sie karmi nie rzadziej niz co 4h w dzien i nie rzadzien niz co 6h w nocy, nie dokarmia sie dzieka to szanse na ciaze sa minimalne. a ze ja karmie co jakies 2h w ciagu dnia i co jakies 1,5h w nocy ;P to raczej szybko w ciaze nei zajde hehehe.
No ale to wcale nei jest smieszne., Dzisiaj mlody budzil sie dokladnie co 1h49minut!
Oho widze ze maly ma zapedy zeby wstac przy kanapie bo widzi ze cos tam lezy ;P. Walczy dzielnie hehe -
Fajny wyklad ogladalam ostatnio. O tym jak sie dzieci ucza. Gramatyke ponoc juz zaczynaja czaic ok 7 miesiaca zycia. Maluchy najwiecej uczac sie do 5 roku zycia i to wtedy najbardziej powinno sie w ich rozwoj inwestowac. chyba sobie kupie ksiazke tego profesorka.