Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie kurde głowa boli.Śniadania jeszcze nie zjadłam ,bo mały mi nie schodzi z rak a spać też nie bardzo .
/ Ale czekam na drugą drzemke ,musze zjeść i pyzy z mięsem na obiad zrobić
-
Już po. Myślałam, ze będzie gorzej ale ok. Wynik w czwartek.
Malenq, czas leci, buźki dla Kosi.
Zgredko, i dla Lusi rownież. Powodzenia w pracy.
Manku, ja dostałam @ po 6,5 msc,ach. W czwartek dostałam, dziś sie kończy, czyli niezle
Pogoda u mnie do banki, i jak wytłumaczyć dziecku ze deszcz pada? No nic, trzeba będzie sie ubrać i iść.
Dziś chce dać Ani pierwszy raz zółtko, można je przemycić w marchewce? Zamiast obiadku mięsnego?
Coś jeszcze miałam pisać ale ńie pamietam, mała marudzi paMalenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
Haha WROZKO nie nie szykuje sie
. ALe test zrobilam dzisiaj. Za dwa tyg ide spirale zalozyc. Chce miec jeszcze jedno dziecko ale napewno nie tak szybko zwlaszcza ze po cc jestem. do tego nie wyobrazam sobie byc teraz w ciazy i zajmowac sie malym (ZGREDZIA cos o tym wie
.
WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Duzo gratulacji
Dla Mari za 100dniowke kalafiorka
Dla Kosi i Lucy miesiecznicowo!
I dla Zgredki, mistrzyni T9
Zgredzia kciukam za powrot do pracy- od razu mowisz o ciazy czy sie zadamawiasz najpierw?
Ja powracam od stycznia albo w pol. grudnia, zalezy czy niania sie sprawdzi czt szukamy kolejnej... Jutro mam rozmowe z babeczka. Ma doswiadczenie, mieszka ulice dalej od nas i wydaje sie sensowna. Ciekawe czy damy jej szanse...
U mnie zgon, maly prawie noe sypia w dzien, uspienie go to pol h, a w nocy doi cycka co 1,5-2h... Ech. Nie wiem jak ja bede w laboratorium pracowac na takim niedospaniu... Boje sie ze cos pomyle. No ale mus to mus...
Misi@ jakbym czytala moim M sprzed 2 miesiecy- przestal sue angazowac, bo maly stracil dla niego urok "nowosci" i przestal sie bac ze nie ogarnie. Teraz spedza jakies 20min dziennie z synem, liczac kapieluspic udaje ze nie umie, czasami wyjdzie na spacer jak juz widzi ze jestem z niedospania wrakiem i laskawie daje mi 2-3h na drzemke... No ale co ja moge, przeciez go nie zmusze. Rozmowy nic nie daja, okazjonalny foch pomaga na kilka dni...
Malenq lubi tę wiadomość
-
Hejo,
W żadnej rbocie nie jestem ;( bo od drugiej w nocy rzygam jak potluczona, już nie mam czym bo że strachu nic ni jem
Możliwości są 3 albo ciąża albo zatrucie, albo strach przed pierwszym dniem. Przy czym to ostatnie odrzucamy bo jak z podjęłam decyzję że nie idę, to powinno mi przejść, a ja nadal zdyvham, nie wiem jak po małą do żłobka pojade za godzinę
Podejmuje właśnie ryzyko wypicia herbaty
Mam nadzieję że to nie ciąża bo jamkur** chce iść do pracy, poza tym boli mnie żołądek i zazwyczaj mdli na głód, a to jest inne..
Ratunku ;( -
Nieukowa wrote:
Misi@ jakbym czytala moim M sprzed 2 miesiecy- przestal sue angazowac, bo maly stracil dla niego urok "nowosci" i przestal sie bac ze nie ogarnie. Teraz spedza jakies 20min dziennie z synem, liczac kapieluspic udaje ze nie umie, czasami wyjdzie na spacer jak juz widzi ze jestem z niedospania wrakiem i laskawie daje mi 2-3h na drzemke... No ale co ja moge, przeciez go nie zmusze. Rozmowy nic nie daja, okazjonalny foch pomaga na kilka dni...
Mari, już 100 dnisuper, a pamietam jak całkiem niedawno sama pisałam o studniówce
ech, leci czas, leci.
Odpowie mi ktoś o tym jajku? Bo czasami mam wrażenie, ze jestem niewidzialna ;(
Zgredzia, przepraszam, ale stawiam na ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:59
-
Lara ja mam w tej swojej rozpisce ze jajo z mięsem lub ryba...a dodaje do dania które jest akurat na obiad. I przeważnie co drugi dzień choć zdąrzy się i co 3 dni
Na temat mężów się nie wypowiem
Zgredzia wspolczujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:20
-
LaRa wrote:Kurczę, to czemu dr kazała dawać jajko w dzień bezmięsny? Omg
A dokładnie mam napisane przecier jarzynowa z połowa żółtka i gotowany mięsem lub ryba.
Konwi no jak? Nie raz życzyła zdrówka Patrysiowi! !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 14:03
-
ja jajeczko tez na poczatek w dzien bezmiesny bede dawac....mala jeszcze nie dostala przez swoje dolegliwosci brzuszkowe....ehhh
Zgredziu, zdrowka....mi sie wydaje ze wirus. mam nadz.,ze jutro bedzie lepiej. a jak mala? w zlobku dzisiaj? -
nick nieaktualny
-
zgredka, dużo zdrówka:*
Lara, wiem, że w Smyku są super sukienki, ale białe są tylko z krotkim rękawkiem albo na ramiaczkach...
mój też się miga od wszelkich obowiązków :0 fakt, ze pracuje po 16 godzin czasami, no ale... jak wezmie Madzię i ta po chwili zacznie stękac zawsze twierdzi, ze jest głodna i czas na cycka