Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po lekarzu, mam zwolnienie też na jutro. Moj zasnął, ja padnieta, przyjęła bułkę i zobaczymy. Oj dobrze, że w śr wolne..
Mała na macie, a ja leże na kanapie, oby jak najdłużej się bawila
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
A Łucja ma dzisiaj 7 miesięcy jeeee ;] sto lat
zgredka, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
sto lat dla łucji
a ja dziś zakupiłam pierwszy ciuszek dla maluszka
nie mogę się napatrzeć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9561721d9dc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:25
Malenq, beszka, justta, Blondik, zgredka, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na spacerze od 17. Masakra z tym moim dzieciątkiem
Spacerując weszłam do Tesco kupić sloiczki warzywne aby mieszać z jajkiem, patrzę a tam mleko tańsze o 4 zł (to już jeden sloiczek
Potem Zaszłam wysłać lotto, babka namówiła mnie na zdrapkę za 10 zł i wygrałam 30 złale ze chyba mam dusE haArdzisty to grałam dalej i dalej, drapaka mi drapalam i w końcu stanęło na tym Ze wygrałam 20
Zł bo ostatnia zdrapka była pusta ;( za duzo szczęścia by było hehe
Zgredko, trzymaj sie! Z Lusia tez tak miałaś?
Deszcz zaczyna padać a ja dalej chodzę... -
nick nieaktualny
-
Lara- ja jajko daje do warzywek bez miesa. jakos 2/3 razy w tygodniu daje jajko, reszte mieso, albo same warzywa.
Anuśka- nawilzacz przyszedl i wlasnie siedze i sie na niego gapieod razu lepiej sie oddycha, faktycznie! a powiedz, olejki wlalas do tego pojemniczka pod spodem? duzo dalas olejku? bo ja wlalam z polowe pojemniczka i nic nie czuc
Zgredka- wspolczuje zlego samopoczuciadobrze, ze chociaz Twoja Łuca daje zyc. a wlasnie- sto latek dla niej!
Anastazja- sliczne ubranko
Ari- Franek tez nie znosil lezec na brzuchu. ale z uporem maniaka kladlam go kilka razy dziennie po pare minut, dopoki nie zaczal plakac. mysle, ze kazde dziecko ma swoj czas na podnoszenie glowki, nie sugeruj sie innymi szkrabamiu nas teraz pozycja na plecach zostaje zmieniona na brzuch w ciagu 1 sekundy
zobaczysz, ze mala polubi za jakis czas
Summerka- oo jaka kruszynkasuper!
ehh z tymi facetami. ja juz pisalam, ze moj nie ma chyba cierpliwosci tyle i fakt, odciazy mnie czasem, ale pozniej narzeka pol wieczoru jak mu ciezko bylo i ze zdycha
ja dzisiaj mialam dzien spotkan. najpierw pojechalam do pracy z Malym, coby poznal ciotki, pozniej na spotkanie z psiapsiółamifajowo bylo, choc nie tyle czasu, co chcialam, bo dostalam pilne wezwanie o pomoc, ze Maly wariuje. wiec trza bylo wracac. ale i tak fajna taka zmiana klimatu
wiecie co, mam plan, zeby zajsc w ciaze przed koncem macierzynkiego. i mam dylematy moralne, czy dobrze robie, wzledem mojego szefa
ehh. ale z drugiej strony czy on mialby jakiekolwiek wzgledem mnie? hmmm...
Anastazjaaa, zgredka, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Współczuję zgredko.. wracajcie do zdrówka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:14
-
Wrozko, ciezko cos radzic....a nakie masz ogolnie stosunki z szefem?
Zgredko, mi sie tez wydaje ze mala Ciebie zarazila.... U nas jak H mila zoladkowke w pazdzierniku to tez tylko raz zwymiotowala i miala stan podgoraczkowy przez dobe.
Mi sie wydaje, ze to nie szczepionka, a Twoje mleko jej pomoglo tak ladnio przejsc chorobe
-
Lara jesteś hardcorem! Szacun oby Ania szybko przeszła w fazę głęboką
Zgredzia zdrowia! I wszystkiego najlepszego dla Pucy! :*
Wróżka to zawsze dylemat...ja musze iść na wychowawczy i juz powiedziałam szefowej żeby szukała zastępstwa...my bardziej na stopie kolezenskiej ale z szacunkiem wiec chciałam być fair i nie zostawić jej na lodzie .
Ana gratki pierwszych zakupów
Zosik juz padł...a i coraz lepiej radzi sobie na brzuszku kula się jak szalona a z jaką złością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:46
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie....piecze ktoras z Was chleb i ma jakis sprawdzony przepis? Ja pieklam przed zajsciem w ciaze z H ale chcialabym czegos nowego sprobowac....
Hanka zacEla chrupac pietke chlebka a nie chce, zeby ten sklepowy jadla... -
nick nieaktualny