Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po lekarzu, mam zwolnienie też na jutro. Moj zasnął, ja padnieta, przyjęła bułkę i zobaczymy. Oj dobrze, że w śr wolne..
Mała na macie, a ja leże na kanapie, oby jak najdłużej się bawila
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
A Łucja ma dzisiaj 7 miesięcy jeeee ;] sto lat
zgredka, Krokodylica, MANIEK lubią tę wiadomość
-
sto lat dla łucji
a ja dziś zakupiłam pierwszy ciuszek dla maluszka
nie mogę się napatrzeć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9561721d9dc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:25
Malenq, beszka, justta, Blondik, zgredka, Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na spacerze od 17. Masakra z tym moim dzieciątkiem

Spacerując weszłam do Tesco kupić sloiczki warzywne aby mieszać z jajkiem, patrzę a tam mleko tańsze o 4 zł (to już jeden sloiczek
Potem Zaszłam wysłać lotto, babka namówiła mnie na zdrapkę za 10 zł i wygrałam 30 zł
ale ze chyba mam dusE haArdzisty to grałam dalej i dalej, drapaka mi drapalam i w końcu stanęło na tym Ze wygrałam 20
Zł bo ostatnia zdrapka była pusta ;( za duzo szczęścia by było hehe
Zgredko, trzymaj sie! Z Lusia tez tak miałaś?
Deszcz zaczyna padać a ja dalej chodzę... -
nick nieaktualny
-
Lara- ja jajko daje do warzywek bez miesa. jakos 2/3 razy w tygodniu daje jajko, reszte mieso, albo same warzywa.
Anuśka- nawilzacz przyszedl i wlasnie siedze i sie na niego gapie
od razu lepiej sie oddycha, faktycznie! a powiedz, olejki wlalas do tego pojemniczka pod spodem? duzo dalas olejku? bo ja wlalam z polowe pojemniczka i nic nie czuc 
Zgredka- wspolczuje zlego samopoczucia
dobrze, ze chociaz Twoja Łuca daje zyc. a wlasnie- sto latek dla niej! 
Anastazja- sliczne ubranko
Ari- Franek tez nie znosil lezec na brzuchu. ale z uporem maniaka kladlam go kilka razy dziennie po pare minut, dopoki nie zaczal plakac. mysle, ze kazde dziecko ma swoj czas na podnoszenie glowki, nie sugeruj sie innymi szkrabami
u nas teraz pozycja na plecach zostaje zmieniona na brzuch w ciagu 1 sekundy
zobaczysz, ze mala polubi za jakis czas 
Summerka- oo jaka kruszynka
super!
ehh z tymi facetami. ja juz pisalam, ze moj nie ma chyba cierpliwosci tyle i fakt, odciazy mnie czasem, ale pozniej narzeka pol wieczoru jak mu ciezko bylo i ze zdycha
ja dzisiaj mialam dzien spotkan. najpierw pojechalam do pracy z Malym, coby poznal ciotki, pozniej na spotkanie z psiapsiółami
fajowo bylo, choc nie tyle czasu, co chcialam, bo dostalam pilne wezwanie o pomoc, ze Maly wariuje. wiec trza bylo wracac. ale i tak fajna taka zmiana klimatu
wiecie co, mam plan, zeby zajsc w ciaze przed koncem macierzynkiego. i mam dylematy moralne, czy dobrze robie, wzledem mojego szefa
ehh. ale z drugiej strony czy on mialby jakiekolwiek wzgledem mnie? hmmm...
Anastazjaaa, zgredka, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Współczuję zgredko.. wracajcie do zdrówka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:14
-
Wrozko, ciezko cos radzic....a nakie masz ogolnie stosunki z szefem?
Zgredko, mi sie tez wydaje ze mala Ciebie zarazila.... U nas jak H mila zoladkowke w pazdzierniku to tez tylko raz zwymiotowala i miala stan podgoraczkowy przez dobe.
Mi sie wydaje, ze to nie szczepionka, a Twoje mleko jej pomoglo tak ladnio przejsc chorobe
-
Lara jesteś hardcorem! Szacun oby Ania szybko przeszła w fazę głęboką

Zgredzia zdrowia! I wszystkiego najlepszego dla Pucy! :*
Wróżka to zawsze dylemat...ja musze iść na wychowawczy i juz powiedziałam szefowej żeby szukała zastępstwa...my bardziej na stopie kolezenskiej ale z szacunkiem wiec chciałam być fair i nie zostawić jej na lodzie .
Ana gratki pierwszych zakupów
Zosik juz padł...a i coraz lepiej radzi sobie na brzuszku kula się jak szalona a z jaką złością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 20:46
Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie....piecze ktoras z Was chleb i ma jakis sprawdzony przepis? Ja pieklam przed zajsciem w ciaze z H ale chcialabym czegos nowego sprobowac....
Hanka zacEla chrupac pietke chlebka a nie chce, zeby ten sklepowy jadla... -
nick nieaktualny