Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justta, ja tylko napisałam ze tak bym chciała, a kiedy Bóg da, to sie okaże
No i najpierw ojciec musi dorosnąć bo na tym etapie niestety ale tego "nie widzę" ;( a czas leci...justta lubi tę wiadomość
-
Lara oczywiscie, kazdy moze chciec jak lubi, a kiedy to nastapi to juz inna sprawa,ale trzymam kciuki za wasze wiosenne
tez tak mysle ze czas leci, a ciezko sie zdecydowac, z jednej strony chcialabym juz a zdrugiej nieogarne chyba, ah zycieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:12
LaRa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Nenuś niezła laska z ciebie
Wróżko, na dzień dzisiejszy Młody zdrowy (?). Po nim w ogóle nie było widać jakiejkolwiek choroby. Niestety, po tak silnej infekcji, szczególnie u chłopców, wymagana jest dalsza diagnostyka i działania prewencyjne...no i to nas czeka. Nefrolog za 3 miechy.WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nena nadworna wróżko (czarownica źle brzmi
) z jakiejż to kuli mi wrozysz?
Ja to gdzieś tam w głębi serca liczę na to że mężowi się jeszcze odmieni.Krokodylica, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Właśnie MlodaDama robiłaś te wyniki moczu? Czy mi umknęło?
Nena tak to już jest...ja tez z duszą na ramieniu po wyniki chodzę
Ja najszybciej za jakieś 3 lata za drugie się wezmę. ..chłop jak chłop ale ja już wyhamowalam bo przecież też w robocie zapiernicza nawet 11 listopada i to on dom buduje wiec odpuscilam trochę mua Zośka na dłuższą metę tez ojca nie toleruje najlepsza mama i babcia
-
Krokodylica wrote:Przystojna kobieta z Ciebie.
Nawet to, że zapomniałam o depilacji nie przekreśla mojej urody i wdzięku
justta, Malenq, Krokodylica, Smoczyca1, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny. Piszę do was, ponieważ razem z partnerem staramy się o maluszka. To mój 39ty dzień cyklu, okres spóźnia się o dwa tygodnie. Robiłam test, choć wyszedł negatywny, ale zrobiłam go pewnie za szybko. Mam wiele objawów ciąży takich jak bóle w podbrzuszu (o tym za chwilę), mdłości, przedziwne humorki i smaki, częste oddawanie moczu, obrzęki, prawie 37st temperatury, śluz, zwiększony apetyt, czy zawroty głowy i senność.
Jeśli chodzi o te bóle w podbrzuszu, tutaj moje zmartwienie, ponieważ mam je od ponad tygodnia codziennie, budzą mnie w nocy a teraz także przeszkadzają w pracy. Są bardzo mocne, mają charakter skurczu, takiego rozrywania, rozciągania od środka. Przez tak silny ból również słabnę, mam mocne zawroty głowy.
Za to byłam dziś u lekarza normalnego i Usg zwykłe nic nie wykryło (wiedziałam i sam lekarz mi też to powiedział, ale jak partner się uparł..) i powiedział że jestem okazem zdrowia, ale że mogę być w ciąży. Jutro pójdę zrobić Beta HcG i się dowiem. Ale czy może któraś z was będąc w ciąży miała takie mocne bóle? Czy to na coś wskazywało? Bo ciąży pozamacicznej nie mam, nie mam krwawień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:26
-
Nena natura jest sexi hehe:)
Zgredko Odważna to Ty jesteś
Lara no tak jestem po cc ale na mnie goi sie jak na psie wierze ze w środku tez jest wszystko git. A poza tym przecież na wiosnę to juz prawie rok będzie
Kroko a moze Ci sie bliźniaki trafiaNena masz wizje ?
LaRa, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyNenna tylko dla mnie nic nie wróżba plisss, bo drugiej takiej jak moja to ja już nie chcę...lub nie przeżyję...
Zgredziu aż nie mogę się doczekać jak będziecie wybierali imię...Ps. Kiedy ślub? U niedyskretnie się zapytam po co ślub?Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Zgredka, boje sie dentysty, masakrycznie, nie lubie, no! Łaaaaaaaa
Oczywiście na ten rok żpisow nie ma, ale w rejestracji jest moja sąsiadka, wpisała ze mam bol i mam czekać na telefon az miejsce sie zwolni. Jak dobrze miec sąsiada/ sąsiadkęobejrzała Anie i mowi, ze jej prawie nie słychać, za to jej corka darła sie cały czas hehe
Edka, nie miałam takich bóli wiec nie pomogę. -
nick nieaktualnyCiekawe co u Lili, CzaryMary i Frei...
Heheh Kroko jak tam młoda już biega po mieszkaniu?
konwalio mam nadzieję że już zdrowie u Was powraca...
A u Pati?uhmmmm
Moje dziecko śpi, a ja obok waruję, bo przez sen trzyma mnie za ramię.... A w brzuchu burczy...
Wczoraj wieczorem zrobiłam sałatkę warzywna, jak ja dawno jej nie jadłam to dzisiaj z mężem na śniadanie całą michę wszamałam....
Mięso na wędline zapeklowalam za kilka dni hop siup do szykowara i szyneczka palce lizać....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 14:48
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Odebrałam dziś wyniki tsh pięknie spadło do 2,01 mimo to zwiekszyli mi dawkę bo wciąż trochę za wysokie, ale wszystko jest na dobrej drodze
Malenq, Smoczyca1, Summerka, marissith, zgredka, beszka, MANIEK, LaRa, WróżkaZielona, Biedroneczka83, Blondik, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny