Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak Malenq, ludzie tyle nie żyją
Mała była na spacerze z tata a ja w tym czasie posprzątałam i poprasowalamtempo miałam jak pendolino i... Korzeniowski hahaha
Zaraz kapiemy malucha i mam nadzieje, ze pójdzie zaraz spać abym mogła sobie poleżeć i robić nicKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoja też przed chwilą padła, mąż leży........ja "randkę z laktatorem" odbędę i też kładę się lulku.....
ps. biedra jak chcesz napędzić laktację to minimum 15min z jednej piersi ciągnij, nawet na sucho.....to po paru dniach mleczka przybędzie...
ps. pamiętaj że membranka ta biała często wyparzana pęka i laktator nie ciągnie...one są wymienialne w medeli...
ja spadam, obejrzę cosik i lulku....wszak jutro znowu jest dzień...
aaaaaaaaaaaa butki w ccc sobie dzisiaj kupiłam......taki mały gift hehehe
Summerka, Smoczyca1, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Kurde cos mi sie dziecko popsulo. Jak wstal o 14:30 tak poszedl spac dopiero o 19tej ale po 50min sie obudzil! i myslalam ze nie zasnie. Ciezko jest ostatnio no. na pewno jeszcze nie tak jak u ciebie MALENQ albo jak u BESZKI bidulki ale i tak jestem umeczona.
Rety Beszko ale i tak cie podziwiam ze ty na 4te masz ochote. Ale moze ty poprostu wiesz ze to wszystko minie i bedzie lepiej.
Ja to wlasnie sie tego trzymam ze jeszcze pare miechow i bedzie coraz lepiej mam nadzieje. Kiedys to dziecko przeciez sie nauczy lepiej spac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:35
-
Moja tez padła po kąpieli w sumie z 20min temu.
Malenq super ze sobie kupiłaś a co należy się
Zgredzia zdrówka i dobrego samopoczucia życzę!
Jutro święto babcia w domu jeeeee a mój w robocie...
Lara Ty Korzeniolino
Manitku chyba na zeby za wcześnie choć może być. ...a co gryzaki żel te czopki viburcol i paracetamol ostatecznie no i trza przeżyć
Zycz Wszystkim spokojnej i długiej nocki
PaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 20:57
Malenq lubi tę wiadomość
-
Moja właśnie padła, coraz gorzej te usypianie wyglada, rzucanie sie, przewroty, płacz... Ale śpi
w końcu
Ja ściągam co 12 h po ok 50-70 ml wiec już kończę z kp, choć mała czasami żąda (.) i leciNo ale i tak nie sądziłam, ze tak długo będę mieć mleko.
Malenq, pokaz buciki?! -
Lara: cofnij się o parę stron,Malenq dała fote bucikow na nóżkach Kosi..
Gorzej, że moja nie chce w żłobku oic mleka więc jej dają inne rzeczy więc mało mleka dostaje w ciągu dnia wrr bo one tam dają jeść częściej pewno żeby im nie marudzila
Ale może o to mleko chodzi, muszę zmienić na Bebilon bo ponoć slodsze -
Jagoda sie uspokoiła i juz od godz spi. Kurde skazane dziś o 23 dla mnie to juz środek nocy
a tak lubie ten serial.
Nie mam juz mocy. Śpijcie dziś długo
Aa ja tez mam (.) takie pełne dopiero po 4-5 godz , nie straszcie ze sie mleko kończy
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry.
Wczoraj poczytałam ale nie miałam siły odpisać.
U nas się zrobił od kilku dni jakiś mega problem z zasypianiem.
Jak się Zuzę kładzie spać to drze się jak by ją ze skóry obdzierali.
Rzuca się po łóżeczku. Jest zmęczona, slania się, upada, a ryczy bo spać nie chce.
Marcówki poradziły mi żeby dać jej przed snem dodatkową flache, ze może jest glodna.
Spróbuję dzisiaj i zobaczymy. -
Hej!
A my spaly do 7Zosia co prawda obudziła się o 4 ale wzięłam ja do wyra i nawet nie wiem kiedy usnelysmy.
Kroki no właśnie może butla przed spaniem? Ja daje Zosi zawsze po kąpieli mleko przed samym spaniem. Ale w dzień jak ma się zdrzemnac to piszczy i się rzuca.
Skazane? Ja w ogóle tv nie oglądambiurku
Miłego dnia u mnie nadal ciemno i wietrznieKrokodylica lubi tę wiadomość