Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLara Diego sto lat a nawet więcej
uwielbiam torty beżowe
A ja mam dziś też pełno gości bo mąż ma imieninki...kupilam mu pasek i okazało się, że za mały
No przybyło mu się ale mnie to cieszy
Ja po tyg ćw. Z chodakowska mam 0,5 kg mniej i 2,5 cm
Cieszę się i motywuje mnie to
Muszę się przygotować na gości a tak mi się dziś nie chce...wygladam jak fleja ;pNenaaa, LaRa, zgredka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq, dobrze ze rok urodzenia inny
Dziękuje dziewuszki
Dostałam od małża i Ani piękny storczyk ciętydziecko sie dobieralo do kwiatka zanim mi wręczyli
Malenq, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ooo Lara zostalo jeszcze tortu troche ? Sto latek kochana ! chociaz powiem wam ze nie mam wogole ochoty na slodkie, bedzie chlopak
(dla tych co nie wiedza licze na dziewczynke
)
Wrozka jak fajnie ze o mnie pamietaszu mnie ok, brzuch juz nie boli wogole, cycki bola takze wszystko w normie ale wizyte mam dopiero za tydzien i juz odliczam dni, normalnie nie moge sie doczekac ale wiem ze bede zestresowana.
milego dnia. jak fajnie ze juz srodaLaRa, Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tortu wystarczy
jak coś do dorobię
Mnie na początku ciąży tez tylko piersi bolały i były nabrzmiałe. Co do bólu brzucha to czułam tylko raz ukłucie jakby i zalewający śluz
Zgredka, jak sie dziś czujesz?
Zdradzę Wam tajemnice
Yas obiecała, ze dziś wpadnie na chwilkęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowatorka u mnie akurat słodycze też nie specjalnie podpasowaly. Ale ja sie z tego cieszę. Może mniej przytyje
Dzisiaj dziwny dzień. Środek tygodnia a my oboje w domu. Pospali do 9 a ja póki co nadal w piżamie
Męczę się tylko znowu z Holterem bo przez ciążę muszę go zakładać co 3 miesiące a to dziadostwo niewygodne.
Lara wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeńWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:15
LaRa lubi tę wiadomość
-
LaRa sto lat kochana :-*
A my probowalysmy dziś zamotac się w chuste ale albo źle to robię albo chusta do wiązania nie będzie pasować mojemu dziecku. Upocilysmy się obie Zuza się denerwowala i krzyczała ze złości (jak położona na brzuchu) więc zrezygnowałam na dziś z nauki... Może kupimy kółkowa albo to nosidło co wam tu wklejalamLaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara duzo zdrowka i spelnienia najskrytszych marzen:)a i duzo buziakow;)
A dla Diegusia rowniez caluski z Leo slemy:)
A no i dla Kosi wszystkiego naj naj naj:)
U nas chorobowo starszy syn chory, ja chora no i misiu pysiu rowniez:(
Nowatorka ja tam u ciebie dziolche obstawiam;)
Ostatnio znajoma polozna mowila mi ze od rosnacego hcg mozna juz plec dziecka na 90%ustalic jesli w pierwszych tyg hormon rosnie bardzo szybko to bedzie dziewczynka natomiast jesli przyrasta powoli to chlopak mi sie sprawdzilo z Leo ciekawe jak to u was bylo?podobno prowadzone sa badania ktore to potwierdzaja;)
A tak w ogole to dzien oby dobry:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:49
LaRa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
NOWATORKA - ja slyszalam wlasnie, ze jak ochota na slodkie jest to chlopak bedzie
no i u mnie jest a ochote na slodkie mialam i niestety mam jak narkoman.
MALENQ - muzeum higieny (tak sie nazywa). Wystawa trwala to cialo czlowieka czyli sa tam rozne eksponaty na te temat lacznie z modelami ludzkich plodow przez z DNA po penisa Hendrixa. Do tego jest tez troch dotykowych zabaw plus biofeedback gdzei trzeba za pomoca fal mozgowych przesuwac kulke (tzn przesuwa sie ja wlasnie jak sie o tym nei mysli, taki trik
. A dla najmlodszych jest dzial z duzymi eksponatami np wielkie oko itp gdzie poznaje si ezmysly. Plus sa wystawy czasowe, teraz jest o AIDs a niedlugo bedzie o modzie i przemysle tekstylnym (i jego ofiarach).
Jeszcze nie poszlam bo DOmi marudny i w kime poszedl.Malenq, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Lara: wszystkiego Naj
Ja czuje się jeszcze nie w 100% ale nie wymiotuje, ostrożnie jeszcze z jedzeniem ;(
Zamierzam się dziś na obce niebo do kina wybrać..
Mój uspil małą ale już ją słyszę
Dziś mam dola dzieciowego ale może przejdzie..LaRa lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:
Nowatorka ja tam u ciebie dziolche obstawiam;)
no przekonamy sie czy masz racje. oby oby. wiecie co ja mam taka kolezanke z pracy, z zawodu doktor, powazna osoba ok 55 lat, bardzo ja podziwiam bo emanuje kobiecoscia, jest jak matka. no wiec ona jest troche dziwna bo wrozy dziewczynom z piersi! ale na powaznie. patrzy na cycki (w ubraniu, widzi jakas aure) i wrozy no i mi kiedys wywrozyla 2 dziewczynki hehe, ciekawe czy sie sprawdzi. wywrozyla mi tez dobra sytuacje finansowa ale nie dzieki wygranej w lotto, mam nadzieje ze to tez sie sprawdzi tak na marginesie
Za to inna kolezanka z pracy kiedys do mnie mowi - jestes w ciazy, bo widze to po twoich oczach. posmialam sie troche no i wtedy nie bylam w ciaze a teraz jakos jak jestem, widziala mnie i nie poznala po moich oczach wiec chyba z tej drugiej kiepska obserwatorka -
Lara i Diego, sto latek dla Was!
Ja po obiadku wsiadam z Zuzką w auto i jedziemy do moich rodziców bo nie chce mi się samej cały dzień w domu siedzieć a mojego jak zwykle nie ma.
Ostatnio teściowa przez tel miała do mnie fochy, że mamy przyjechać BO ONA JUŻ DWA TYGODNIE ZUZI NIE WIDZIAŁA! !!
Ojej ojej, to straszne.
Powiedziałam że moja mama mieszka blisko a widzi ją z taką samą częstotliwością bo przecież każdy ma swoje życie i swoje sprawy. ..
I zatkalo kakao.nowatorka, Smoczyca1, Izoleccc, Izoleccc, Nenaaa, Summerka, justta, LaRa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość