Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No jak???? Powiedziała kiedyś ze się zgadza?
Ej ej koleżanko teraz to już jakby po ptokach! Przecież te 17 zł to nie jest dla nas wydatek na tyle osób i nikt nikogo nie zmusza to prezent dla Adasia! Mogłabyś się zmusić i przyjąćzgredka, Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie w każdym temacie maluchów to sprawa indywidualna...
A z tym chrapaniem może jej coś zalega w nosku? Mojej czasami się zdarza tak jak kiedyś spala z otwartymi ustami teraz czasami się zdarzy ale rzadko.
Młoda? ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 07:49
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry. Malenq poka buty.
Kroko współczuje ja sie boje ze mi sie Jagoda popsuje bo póki co jest dobrze.
Młoda Damo juz po faworkach bierz ten nawilżacz dla Adasia i niech sie dziecko nie meczy. Przecież nie kupiliśmy pierdoly dla zabawy tylko nawilżacz zeby niuniek był zdrowy, także w ogóle nie ma dyskusji. Daj adres i nie kombinuj tylko ciesz sie zdrowiem Miska zrób fotę i nam pokaz.
No nic wstaje bo tata nie chce kozy wyjąc, dziś Jagoda pozna prababcie
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
Dozier dobry
Kroko, ja mysle ze nie o glod chodzi....oby dzis bylo dobrze
Katy kawy kawy.....gdyby nie to ze kp to bym chyba caly dzbanek wypijala
no tragiczna....kiedy ten szpital nas przyjmie.....
wlasnie kupuje bilety do PL i nie moge zdecydowac kiedy powrot -
dzien doberek!
Młoda Dama- ej, ej, juz po ptokach kochana! robimy tak- Ty bierzesz nawilzacz, a my jakis drobny upominek od Ciebie. Ja jestem za kartka na Swieta z zyczeniamii nie ma, ze boli. taka kwota nas nie zabije, a daje mozliwosc zrobienia dobrego uczynku
nie mozna tego zmarnowac, no nie i juz!
Kroko- moze zebole? u nas ostatnio wlasnie z zasypianiem dramat. i w dzien i w nocy. rzuca sie, wygina, w lozeczku od razu na czworaka staje i sie tak gibie. sprawdz dziaselka Malej. a jak z kupa? u nas co druga zmiana pieluszki to kupa. mysle, ze to wszystko ma zwiazek z zabkowaniem. oby wyszedl ten zab, bo zlapie schize.
Beszka- ehh... a kiedy ta wizyta w szpitalu?
Maniek- ale fajowo z ta prababciamoj ma szczescie, ze juz wszystkich pradziadkow poznal. a ma ich czworo
fajnie widziesz takiego maluszka z babunia
Smoku- u nas tez ciemno, szaro buro i ponuro. ale dzis juz mus isc na spacer, bo maly tak naprawde dwa dni nie byl.
milego dzionka wszystkim!
Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
U mnie znowu noc horror. Wiecie co, pomyslalam ze ot moz elek separacyjny sie mojemu wlaczyl i tak sie objawia. Ma problemy z zasypianiem, ze spaniem i z tym ze nie chce mnie puscic - przysysa sie jak glonojad i koniec.
Wczoraj znowu ogladalismy zarabisty wyklad o wplywie mediow (tv,smartfony, komputer itd) na rozwoj dzieci i ludzi w ogole, na proces uczenia sie. Mozna sie przestraszyc. Jesli ktos zna niemiecki to polecam: https://www.youtube.com/watch?v=E5EKy0x55L4
-
Smoku- no jak na moje oko, to troche te dolne dziasla sa obrzekniete. ale nie jakos bardzo. no i dotknac sie tam nie da. zobaczymy co z tego wyniknie.
Malenq- tez ostatnio kupilam w ccc butki!poka poka jakie kupilas!
jak nocka u Was?
Konwi- jak Patryś?
Mona, Nowatorka, Izolec- co tam u Was? odezwijta sie kobity!
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Laruś sto lat i spelnienia marzeń kochana
Diego zdrowka i gratki 9
dzisiaj jakos pochmurno, a noc gorsza od poprzednich, pobudki co pol god od 24 no masakra jakas, ja juz nie wiem o co kamanNenaaa, LaRa lubią tę wiadomość