X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Ostatnio teściowa przez tel miała do mnie fochy, że mamy przyjechać BO ONA JUŻ DWA TYGODNIE ZUZI NIE WIDZIAŁA! !!
    Ojej ojej, to straszne.
    Powiedziałam że moja mama mieszka blisko a widzi ją z taką samą częstotliwością bo przecież każdy ma swoje życie i swoje sprawy. ..
    I zatkalo kakao.

hehe no to b dosadnie powiedzialas :D :D :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój malz ostatnio wymyślił żeby zaprosić jego mamę do mojej w tym czasie jak ja będę po cieciu - planuję się skroic tam bo tam sami znajomi w szpitalu pracują - bo tak to jej będzie przykro że pozna wnuka dopiero po kilku tygodniach a moja mama od razu.
    Mam nadzieję że skutecznie wybiłam mu ten pomysł z głowy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 13:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko You made my Day hehehhe

• justta Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko super tekst, u mnie niestety nie przejdzie bo moja mama prawie codziennie widzi Leoska, a tesciowa nie ;-) ale tekst przedni usmialam sie

U nas druga dzemka teraz sa godz, zobaczymy jak ta dlugo potrwa

Lili zdrówka dla was, choroby wykańczaja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 14:14

Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izoleccc wrote:
    Mój malz ostatnio wymyślił żeby zaprosić jego mamę do mojej w tym czasie jak ja będę po cieciu - planuję się skroic tam bo tam sami znajomi w szpitalu pracują - bo tak to jej będzie przykro że pozna wnuka dopiero po kilku tygodniach a moja mama od razu.
    Mam nadzieję że skutecznie wybiłam mu ten pomysł z głowy...
    O to bardzo glupi pomysl, dobrze ze wybilas ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje bardzo :)

My na spacerze od 12 :) tzn teraz już sama chodzę bo małż poszedł do domu coś upolować na obiad :)
    I podejmujemy decyzje o kupnie mieszkania, kredycie itd. Echhhh ciężkie tematy

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cIekawe kiedy do mnie ktoś przyjedzie po porodzie :/
    Taki minus mieszkania 1000 km od rodziny, zwłaszcza że maluch wykluje się w kwietniu a w czerwcu mamy komunie tiago.
    Pewnie wszyscy przyjadą tylko na komunie, szkoda bo to już nie to samo co oglądanie noworodka

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:

My na spacerze od 12 :) tzn teraz już sama chodzę bo małż poszedł do domu coś upolować na obiad :)
    Ciężkie tematy... Dla mnie szukanie i wybór mieszkania miło się kojarzyy z ekscytacja ;)

Jestem na etapie oglądania wózków, czy jesteście że swoich zadowolone?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:

To tak jak my :( a bez kredytu hipotecznego żyło się całkiem fajnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta zazdroszczę drzemki moja nie śpi od 10 i się nie zapowiada....
    Anastazja a jakie wózki bierzesz pod uwagę....? Chyba Beszka dużo ma na ten temat, niedawno opisywała swoje wózki

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko gut dziolcha :)
    Izolec faktycznie niemadry pomysł :/ oby zrozumiał.
    Ana Malenq dobrze mówi specjalistka jest Beszka :) ja mam firmy TAKO i nie narzekam.
    Lara nie zazdroszczę ttematów...my juz 3 lata się budujemy i z pomocą mamy a kredyt to rok i po sprawie ale wiadomo na lata :/ owocnych i dobrych decyzji życzę!
    Moja chyba katar ma :/ i jakaś trudna dziś ale zanosi się na drzemkę.
    W ogóle ja też mam kiepski dzień. ..poszlabym gdzieś do pubu na imprezę a nie mam jak a dodatkowo wkurza mnie ze mój sobie na miasto chodzi a ja siedzę w domu :( no wyzalilam się. ...

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beszko jak podajesz avocado?

• beszka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lyzeczka scieram, albo widelcem rozciapciam ;)

Lara sto lat :)
    Buziaki dla Diego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:34

LaRa lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku już ja bym faceta samego na miasto puscila...

A bo wkurza mnie ta teściowa, taka sama droga. A wielki problem bo ja nie przyjeżdżam. Najlepiej co drugi dzień. Po pierwsze wybrać się z dzieckiem to już mega wyprawa a po drugie nie mam ochoty.
    Jeśli ona nie zmieni swojego zachowania to będę tam jeszcze rzadziej. ..

Co ja tu jeszcze miałam. ..

A no. To chrapanie to na pewno dlatego że nosek ma przytkany. Ciągle psikam i czyszcze ale nic nie ma wyciągam a jednak katarek jest, taki przezroczysty.

Wróżko u Zuzi zębów ani widu ani slychu. Chyba będzie mieć późno jak ja.

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do kredytów to ja mam takie że nawet o nich nie piszę. ;)
    No ale to w związku z działalnością gospodarczą.
    Chalupa akurat bez kredytu ale za to na hipotece. Takie życie.

Ja u rodziców jestem i leżę sobie bo Zuzia śpi a nie mogę jej zostawić bo jak się obudzi to spadnie z łóżka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja też leżę bo mała jak się obudzi to też spadnie z łóżka....
    Moja teściowa na mnie obrażona za to ze dzisiaj na urodziny nie przyjechaliśmy...krowa nie rozumie, że po primo nie mamy kasy na jazdę 200km, a po drugie mała ostatnio drze się w niebogłosy w aucie...też powiedziałam że taka sama droga....

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam Kroko mój jest w delegacji to co ma siedzieć w hotelu cały czas? Albo pić? ;) on nie pije bo i tak nie da rady z reszta później jest chory dwa dni ;) a ci do puszczania na miasto czy tam czy w domu jak będzie chciał coś fikac to i tak nie upilnuje i to nie o to chodzi tylko o sam fakt ze siedzę w chacie :/ ogólnie nie narzekam ale czasami zdarza się kiepski dzień jak dziś.
    A co do teściowej mam takie samo zdanie...Zosi na ręce nie weźmie bo ta zaraz płacze a jak ja mam cały majdan brać to mi się nie chce. A skoro ona nie wpada zbyt często to dlaczego ja mam latać co weekend.

Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq to czemu nie śpisz skoroś zmęczona i lezysz? Spij trochę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko ja już się zdrzemnęłam przy pierwszej drzemie, poza tym druga drzemka mojej małej nie przekracza 30min, więc lada moment wstanie...Ale leżeć trzeba...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż od tygodnia uczy się wieczorami języków hehehe podstaw włoskiego i przypomina sobie niemiecki...powiedziałam mu ze jak do kwietnia nic konkretnego nie znajdzie to wyjeżdżamy...... Zobaczymy....

‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ