Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
o kurcze Izolec, to ciezka sprawa. ale dobrze, ze kontrolujesz. trzymam kciuki, zeby stymulator nie byl potrzebny.
Beszka- no jak to wszedzie- sa plusy dodatnie i plusy ujemnez tym lekarzem faktycznie nieciekawie, no ale generalnie opieka zdrowotna jest ok, tak? tam taki niedobor lekarzy czy co?
czym smarujecie dzieciakom dziasla? ja zawsze polecam i polecalam Dentinox i u nas sie calkiem sprawdza. a ciekawa jestem jak inne preparaty.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hah BESZKO z tymi azylantami to bez przesady. U mnie w dzielnicy sa 4 osrodki ale neiczesto widze kogos z tamtad. W Niemczech mieszka 80mln ludzi a azylantow bedzie moze milion i nawet jakby sie z tego 5mln zrobilo to jest to kropla w morzu. Zreszta, ja tez tu przyjechalam za praca wiec czemu inni nie mieli by miec do tego prawa?
-
nick nieaktualnyTak bierzemy pod.uwagę przeprowadzkę w Polskę... Mimo że.byśmy musieli zostawić domek, ogrod, sąd bez opieki...Ale tu nie ma szans na życie bez zarobków... Mnie kulinarnie Włochy też.bardziej odpowiadają..
Dobra lecę... Prysznic i laktator same się.nie zrobią
IZOLEC zdrówka skarbie
Zgredziu mam nadzieję że niedługo lepiej się poczujesz
-
Psotka, ale pisałas niedawno, ze dwie kobiety w biały dzien zgwałcili. Także bezpiecznie tam sie czuć nie mozna ;(
Ale mnie czacha boli fuck.
Ania ma problemy z zaśnięciem wiec i piffffko nadal cżeka.
Izoleccc, zdrowka -
Psotko ale ja nic nie pisze, ze ich tam nie powinno być..... Natomiast w Niemczech ryzyku zamachu jest dużo wyższe lub wyższe niż w niektórych innych europejskich państwach .....
Moje zdanie nt.uchodzcow zachowam dla siebie, bo dyskusji wielkich rozpoczynać nie chce
Malenqu, rozumiem ból zw. z pozostawieniem ukochanego domunatomiast jeśli mielibyście przeprowadzić sie za granice, to przecież tez trzeba by było dom porzucić
Przez jaki okres wypłacają teraz bezrobotne w PL? Za moich czasów było to 500 zł przez chyba 3 mies. Zmieniło sie coś? Już dawno tego typu zmianami sie nie interesowałam ....
Ja mam dziś kryzys, wiec narzekać będę..... Kolejny dzien a raczej wieczór, gdzie H nie śpi. Rzuca sie. Jęczy. Nie da sie do tego przyzwyczaić. Tak mi sie marzy wolny wieczór. Chociaż ze 2 godz ..... Ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:01
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeszko łącze się w bólu..również chciałabym choć z godzinkę mieć dla siebie...Ale ja z.laktatorem przy małej siedzę, bo budzi się co i rusz, a jak mnie nie zobaczy to jest krzyk...
Ciężko się myśli porzucenie domku..ech na starość sentymentalna się zrobiłam.
.kiedyś obiecywałam sobie ze nie będę się przyzwyczajać do niczego...a teraz żal mi jak pomyślę o sądzie, o drzewkach itp.
Lara mnie też ostatnio głowa boli... -
Hej. Rany wieki mnie tu nie było, ale gdzieś tam widziałam że na liście oczekujących widnieje. Córcia ma na imię Amelia, cc jakoś 5-6 dni przed terminem czyli około 2-3 styczeń
buziaki dla wszystkichSmoczyca1, Malenq, LaRa, Summerka, beszka, MANIEK, konwalianka, WróżkaZielona, Krokodylica, Anastazjaaa, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Smoku, biedna Zosia, zdrowka dla niej
Koniara, wpadaj cześciej
A mi trochę smutno, bo wyłączyłam powiadomienie o urodzinach na fb i zawiodłam sie na bliskich znajomych ;( ech życie ;(
Pierwszy łyk miodowego to jakbym spyrol czysty Piła hehe -
nick nieaktualny
-
Zgredko, wszystko rozumiem, ale nie najbliższe koleżanki, ktore świętują nawet urodziny swoich psów! No nic... Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom
Zastanawiam sie jednak nad tym jak postąpić w sytuacji składania sie na prezent dla tych kumpeli. Ja sie dla nich składam, one dla mnie nie ;(
Ostatnio sie dla jednej złożyłam, następna ma ur w grudniu. I co? Do doopyprzynajmniej wiem kim dla nich jestem
-
Sie przypomniało jednej no! Lepiej późno niz wcale, chyba ze forum podczytuje
Uciekam spać z nadal bolącą czachą, pifko nie pomogło.
Zycze spokojnych i przespanych nocek.
Jeszcze raz dziękuje za życzenia. BuziakiKrokodylica lubi tę wiadomość