Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa Ci pisze Kroko że to na zęby Ci młoda spać nie chce... Ale fakt bardzo ciepło miałaś w nocy....
Kotka ja nie żartowałam jak.pisałam że Kośka jedynaczką zostanie...mnie ani za ciąża ani za kółkami, ani za nie spaniem nie tęskni.....zgredka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Kotka a widzisz ja bym wiele dała by móc jeszcze raz przeżyc ciąże
no może poród niekoniecznie hehehe ale cóż plska rzeczywistość przytłacza
i nigdy nie bedzie mnie stac na trójkę
Ja mam taka teorie jak walczyc z islamizacja europy - musimy sie tak samo mnozyc. No ale ja chyba nie mam predyspozycji do tego
.
my na urlopie spotkalismy pare z 4ka dzieci! Przyjechali busem gdzie bylo wbudowane lozko i 2ka dzieci spala z rodzicem w aucie a druga dwojka z rodzicem w namiocie przed. Czyli warunki hardcorowe ale dawali rade. I tak sobei wtedy pomyslelismy ze albo masz wypasionego campera z luksusami, dom i samochod albo masz 4ke dzieci. na cos sie trzeba zdecydowac.... No wiadomo ze sa ludzie ktorzy wybierac nie musza...ale malo takich jest.
W ogole czesto jest tak ze ludzie ktorzy warunki maja, czyli maja duzo hajsu to dzieci maja malo a szkoda.
Biedroneczka83, Malenq, Summerka lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Ja Ci pisze Kroko że to na zęby Ci młoda spać nie chce... Ale fakt bardzo ciepło miałaś w nocy....
Kotka ja nie żartowałam jak.pisałam że Kośka jedynaczką zostanie...mnie ani za ciąża ani za kółkami, ani za nie spaniem nie tęskni.....
Nie no ja mysle ze jeszcze na jedno sie zdecyduje, jakos sie przemecze....ale trojki to juz raczej napewno nie...WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy
Tak tk wspaniałe uczucie usłyszeć mama. Ech uśmiech od ucha do ucha.
Aaajjj Beszko i Wam zdrówka bo zapomniałam o Haneczce napisać.
Kotka to chyba do mnie, nie do Smoka.
I co ja zrobię że ona taka cieplolubna hehe.Smoczyca1, Summerka, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko, to musiało być niesamowite uczucie
ja bym sie poryczala chyba
Co do przyjaciółek..... Kapla sie jedna bo w kalendarzu miała zaznaczone, napisała na naszej grupie na fb a potem dołączyła druga, która zaczęła wydzwaniać i sie tłumaczyć itd. Dzis od rana mi wypisuje ze jej głupio itd ale tak jak napisaliście, najważniejsze osoby pamiętałychoc nie powiem, ze łezka sie zakręciła ;(
Po 4 h udało mi sie Uspac mała w domu. Szybko wiec zjadam sniadanie i wyskakuje z pidżamy.
Na zeby mam dentinox ale na razie zębów nie widać, nie słychać.
Aha i dzis idziemy zobaczyć mieszkanie. Przeraża mnie ten kredyt cholerny. Zwłaszcza ze w przyszłym roku decydujemy sie na drugiego bobo. Cholera, no!
Trzymajcie kciuki za moj dzisiejszy wynik biopsji.
Chorowitkom zycze zdrowka!!!!Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ja nadal z mauzem nie gadam...
Beczki, Smoku, Konwi - zdrówka i wytrwałości, bo widm jaki to stres, gdy bobo chore...
Blondik, my dawaliśmy bobotic, ale lepszy był esputicon, ale i tak marnie - samo przeszło, ake współczuje, bo pamietam ten horror..,
Kroko, gratki, to mamusia na całego;)
Młoda- powodzenia, musi sie ułożyć.
A moja Zuza tez tylko mama i mama, ale nic dziwnego, jak tatuś poświęca jej max 30 minut dziennie - w porywach
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Przepraszam za tak długie miczneie
ale jakoś tyle się dzieje że nie ma kiedy kompa włączyc a jak słonko świeci to żal w domku siedzieć
wiec zaraz zmykamy na spacer
pazdrowionka dla wszysrkuch gangsterek, groszków, fasolek i maluchów już wyklutych
u nas w miarę ok
Adaś ma 2 zęby, wczoraj zaczął pupę do góry dzwigać i pełzał póki co do tyłu ale to już coś
słuch w porządku, onkolog też na razie powiedział że spoko - obserwować i tyle
więc jest git
buziaki dla was wszystkichWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja dziś jak zombie, odwiozlam dziecko do szkoły i wróciłam do łóżka bo oczy same się zamykaly, wstakam przed 11 :-o
Normalnie nie wiem co się dzieje...
Chorowity listopad zbiera żniwa, zdrowka dla chorowitkow.
Ale super wieści pierwszy ząbek pierwsze mama - dziewczyny wielkie gratulacjeWróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania pospała 20 minut w domu po czym musiałam sie ubrać i fruuuuuu i dopiero teraz usnęła. Fuck
Inne plany miałam
Mała jak na razie wyraźnie powiedziała "baba" do mojej mamy a pozatym to aja jaja aja
Tez dużo mowięmoja mama to cały czas nawija, za to ojciec cichy. Wiec równowaga musi być.
Aha, odebrałam wynik biopsji: guzek koloidowy. To chyba ok nie? Z tego co czytałam na necie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 12:43
WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość