Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:43
LaRa lubi tę wiadomość
-
Moja też co chwila się budzi na ciamkanie pustego cyca (aha nie wzięłam laktaktora więc wrócę jak będę pełna)
Już siedzę w tramie Ale zarezerwowallam sobie za mało czasu na przygotowanie, pół godziny to nie wystarczy, żeby zjeść umyć się ubrać może umalowac ubrać małą wyjść z psem i zrobić śniadanie do pracy (gdzie ja miałam głowę) -
nick nieaktualnyZgredziu powodzenia w pracy...
Młoda spokojnosci, bezproblemowego szczepienia....
Biedna Zosia, smoku...no raczej gorączka to się od babci nie zaraziła...zdrówka
U nas noc taka jak zwykle..czyli bleeeee
Kotka u Ciebie tez widzę dość dużo pobudek...
Coś jeszcze chciałam ale zapomniałam hehhe
Konwi jak tam na froncie?jak zdrówko? -
Dzien dobry z mega nerwem (ehhh)
Smoczku, Zdrowka dla Zosi.....
Psotka, super ze nocka lepsza
Zgredko, powodzenia w pracy
U nas kaszel kaszel kaszel....
Nie wiem czy to przez to czy co, ale mloda w ogole cyca nie chciala oddac tej nicy, wiec wyobrazcie sobie ile spalam. Nic.,.zero...null. Tak chociaz te 15 min.sie zdrzemne, cyca podam i tak wkolko....a dzis jakis koszmar. Od rana warcze na meza (na kims odbic musze....glupia ja, meza zal). -
Cześć, no u nas masakra. Patryk gorączkuje od nocy z wtorku na środę.. Nie przyjmuje syrop ów - wymiotuje. Silnie kaszle, mało jeje, głównie cyc.. Przedwczoraj nie spał od 22 do 4,tej nocy od 24 do 2.30.. Pozostała część nocy przekaszlane, z płaczem, kupa o 4, wiec ja spałam może z godzinę do dwóch juz druga noc.. teraz drzemie, ale bardzo czujnie. Ma zdarte gardło.. Czekam na lekarza..
Lara spóźnione życzenia ale szczere
Najlepszego dla Diega
Zdrowia dla Zosi
Koniara, zapraszamy częściej
Ja też się dołożę do nawilżacza
Tez musze kupickupić.. Dziś mąż biegał z nawilzaczem między sypialnia a pokojem Tymka.
Powodzenia zgredko w pracy
Gratuluję ząbka
A i faktu, że Dominik usiadł...
Współczuję Beszko i zdrowia
Cdn bo marudziak mój kochany się już wierciWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:38
-
Tak myślę że od babci bo wczoraj był katar i kaszel a dziś doszła gorączka...a mama była mega chora...a kazała w masce chodzić to powiedziała ze juz Ne zaraza to było we wtorek a wczoraj się zaczęło
Dopiero na 13 do lekarza
Aj aj beszka konwi łącze się w bólu i zdrowia maluszkomWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:40
-
oo mateczko. dzien dobry kochane!
Smoku- zdrowka dla Zosi, daj znac co lekarz powie.
Lara- nie przejmuj sie tymi zyczeniami. lepsze jedne, spoznione, ale szczere. ja mysle, ze jesli to nie sa Twoje najblizsze przyjaciolki to mozna im wybaczyc. a jesli naprawde bliskie Ci osoby- to smutnemoj maz ma baaardzo duzo znajomych i zazwyczaj dostawal mnostwo zyczen i tych internetowych i telefonicznych, ale odkad wylaczyl ta opcje na facebooku, zyczenia skladaja mu moze ze 3 osoby. i mowi, ze nie martwi sie tym, bo w koncu sa to najwazniejsze osoby w jego zyciu- ja, jego siostra, mama i moi rodzice
i jest git. mi tez by pewnie bylo przykro tak jak Tobie, ale pomysl, ze zycie jest za krotkie na takie smutki. a najwazniejsze, ze zyczenia kazdego dnia sklada Ci Anulka
Beszka- o kurczewspolczuje bardzo nocki. nie wiem kochana, jak Ty funkcjonujesz. z reka na sercu- podziwiam. moze w ciagu dnia sie choc chwilke zdrzemniesz? bidulka
Konwalianka- ehh, wspolczuje bardzochoroba dziecka to najwiekszy stres. ja po tygodniu bylam cieniem czlowieka
a jest goraczka? daj znac, co lekarz powiedzial. zdrowka dla Patrysia...
Młoda Dama- a Tobie nocki gratuluje. oby tak dalej! i niech ten doł mija szybko. wszystko da sie jakos rozwiazac, czasami tylko potrzeba cierpliwosci. tzymaj sie!
u nas pobudek kilka w nocy bylo, ale na szczescie Maly zasypial szybko. ponawiam pytanie w zwiazku z dziaselkami. czym smarujecie i czy sie sprawdza?
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Smoczku, Konwi, Beszko zdrówka i sił wam i dzieciom szczególnie, jej strasznie sie umeczycie.
Malenq Ty tez jesteś hardcorem ale to juz wszystkie wiemy.
Lara nie przejmuj sie teraz ludzie liczą wlasnie ze fb przypomni o urodzinach przyjaciół ... Ja mam zapisane w kalendarzu gmaila to tez przeglądam bo nie sposób zapamietać wszystkiego ale oczywiście ze o tych najbliższych to jednak pamietam.
Zgredziula kciukam za udany strat w pracy i zwycięstwo konkursu.
A Lili co u Was, jak powrót do pracy, lepiej juz?
Yas a Wy jak sie kochana czujesz i co u Kingusi ?
Kroko?
Psotka gratulacje dla Dominika
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
witam, podczytuje Was nocą w czasie karmień, ale ciężko pisać jedną ręką. powiem WAm, ze od razu mi lżej jak czytam, że i u WAs bywają ciężkie dni (oby się skończyly), bo nie czuję się wtedy taką niedorajdą.
od 6 dni Madzia ma regularne wieczorne kolki zakończone robieniem kupy ok 24...ok. 20 zaczyna się przelażliwy placz i wrzask, napinanie (robi się aż fioletowa) i stękanie i płacze "ał ał" a nie normalnie łee... wisi na cycku i sie meczy sama ze sobą, dozwolone leki nie pomagają, zamówiłam te rurki WINDi choć trochę się ich obawiam...wczoraj puściła ok. 5 sekundowego pierda, zrobiła kupę i zasnęła...serce pęka od takich atrakcji..na dodatek małż chory, jak weźmie leki to jets jak naćpany i śpi caly dzien... do tego wczoraj z okajzi wolnego dnia mielismy nalot niespodziewanych gosci, każdy sobie ot tak przyszedł bez zapowiedzi...wrr...no to ponarzekałam sobie
co można jeszcze robić żeby ulzyc w czasie kolki?
Lara, wszystkiego dobrego!LaRa lubi tę wiadomość
-
AAAAAA mamy pierwsze MAMA !!!!!
Przez dwa dni Zuzia mówiła MAM dzisiaj od rana już kilka razy MAMA !!!!Malenq, Biedroneczka83, Nenaaa, Blondik, justta, PsotkaKotka, LaRa, Summerka, marissith, Anastazjaaa, beszka, WróżkaZielona, Arienna, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Witam
Zdrówka dla Patryczka i Zosi
Blondik masaż, cipła pielucha nam pomagał Infacol zostało mi jeszcze jak chcesz moge ci wysłać po jego stosowaniu kolki nam mineły po o tyg ale już od pierwszego podania było lepiej Lila wtedy wolała na brzuchu byc noszona tzn tak na rece buzią w dół -
Smoku, Beszka, Konwalia...zdrowia dla dzieci i sił dla Was...Do lekarza szybciorem, szczególnie gdy gorączka, ja mam teraz rysę na psychice i ciągle "badam" poziom ciepła Młodego.
Kroko, gratki za MAMĘ dla Zuzi
Diego też "Mamuje", dojrzewają nam dzieci
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Co do nawilżacza, Młoda Dama przyjąć nie chce, więc zrzuty nie będzie.
U nas zasypianie wczoraj znowu beznadziejne, mleka na spanie nawet nie ruszyła, wylałam całą porcję, a więc głodna nie jest.
Franek, gratulujemy ząbka!
My też używamy Dentinox, od czasu do czasu, bo zębów nadal ani śladu.
I znowu się potwierdziła moja teoria że Zuza uwielbia ciepełko. Mąż zaszalał z piecem i w nocy w sypialni było 25 stopni... Luuudzieee myślałam że zejdę. A Zuza? Spała calutką noc!!!! Do 6:40 bez ani jednej pobudki!!!!! Gdzie zawsze wstaję do niej 5 - 8 razy!!!
Chorowitkom życzę zdrowia, Smoku i Konwalia siły. -
Konwi Beszka
biedactwa :* zdrówka!
Kroko Gratuluję! Cudowne to musi bycA myślałam że pierwsze słowo będzie "motol " D
Zgredzia uuuuu współczuję ilości papierzysk
Blondik współczujękołki to masakra! Są różne sposoby suszarka masaż brzuszka kładzenie na brzuszku noszenie na samolot jak biedra mówi bobotic debridat infacol gdy mało laktazy no słynne sab simplex ostatecznie paracetamol u nas niestety nic nie pomagało
Wróżka ja stosuje dentinox i colgel czy jakoś tak ale rzadko bo nie widzę zbytnio sensu jak to działa na moment.
Zosik odsypia ale czujnie a ja leżę i spiewam
Nena od rana z 6 razy mierzylam tempi kto jak kto ale ja panikara jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:52
Krokodylica, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
Hejka
Wy z tymi nawilzaczami a u mnie wilgotnosc powietrza kolo 70, masakra jakas, a bloku mieszkam przeciez, co ja mam zrobic zeby to obnizyc, ma byc 40-50 max, a nie tyle, buuuuuu, osuszacz qowno daje...
Zdrowka dla dzieciaczkow
Leosiowi jeszcze sciagam fluki, alu juz koncowka mam nadzieje
Kroko gratki MamyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kimnbelismy sie ponad godzinke
ale mam wrazenie ze teraz bardzij mi sie chce spac niz przed hehe
Gratki SMOKU. To napewno za serce lapie. Domi tez gada mamamama i czasem mu mama wyjdzie ale watpie zeby wiedzial co mowi hehe.
MALENQ - dzisiaj jak mowie i tak Domi dal pospac w nocy;).
Wczoraj powiedzialam do malza ze w takie dni i noce to sie zastanawiam czemu ja dzie3ci chcialam hehe no i ze chyba Domi jedynakiem bedzie. Nie chce mi sie meczyc z nowu z brzucholem, potem porod i rok nastepny niespania...
Rety KROKO 25stopni! Ja mam 20cia przy otwartym oknie i jest mi za goraco (bo spie pod puchowa koldra z malym grzejniczkiem;)
WróżkaZielona lubi tę wiadomość