X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fok
    Miałam piękna notkę i wcisnela anuluj
    Mała w żłobku, wstalysmy po 9 odbiore ją po 15 teraz leże
    Mój zdychal całą noc, a dziś rozbiera w pracy rusztowanie gdzie on na górze bo dwóch innych pracowników się boi. ;(
    Mam nadzieję że tam nie zemdleje

Beszko: jak to tylko jedna mąka, przecież Ty mieszkasz w super państwie

Leże przed TV i odpoczywam..
    W czwartek wracam, dobrze, ze jutro wolne..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa z każdym dniem jest coraz lepiej uczymy sie dociągać i układać w niej :)
    dziś bedziemy trenować kangurka :) <3

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka ja robie "na oko" i tak: wlewam trochę mleka potem mąka cukier cukier waniliowy maslo ( margarynę) i rozczyn ( drożdże zawsze cała paczka instant lub cała kostka żywych mieszkam z mąka mlekiem i cukrem i chwile czekam az urośnie) załączam machinę i trochę jeszcze pomagam mieszać drewniana szpatułka i jak widzę ze ciacho tępe to dolewam mleka a jak za luźne to daje mąkę i zostawiam :) jak bede robić to postaram sie pomierzyć te składniki...

Ale mi sie chce spać taka pogoda ze tylko kakao i do łóżka ...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredzia kurcze ale cie dopadło mam nadzieje ze razem z groszkiem szybko dojdziecie do siebie :)
    Czytałam troche lipcówki 2016 i widze ze dwa wątki sie robia :P ach wzieło mnie na wspomnienia

Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja za ok 40 min po Zuze musze jechac wracamy Zuz zje zupke Lilka ziemniaki ze szpinakiem i jedziemy do mojej babci a potem do moich rodziców wrócimy po 16 dobrze ze wolne jutro uff
    Zuza miała wczoraj focha chciał sie powygłupiac a tu lekcji masa troche zazdrosna ze ja z Lili w domu i musimy ja temperowac bo ostatnio nieznośna strasznie ale jak tylko moge spedzam z nią czas zeby nie czuła sie odrzucona

Krokodylica lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no zgredziu. Generalnie wybor produktow (poza miesem wylaczajac wolowine) maja ogromny. Szczegolnie dla osob z alergiami, ale make orkiszowa widzialam tylko jedna. Innych maja mnostwo ;) sa tez gotowe mieszanki mak na wypiek chlepa. Tylko drozdze sie dodaje i wode czy tam mleko....ale kto wie co tam jeszcze jest oprocz maki....

Zdrowka

Maz w domu a ja do l.i do sklepu mykam. Homeoffice super sprawa ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Pamiętam Kroko ;) Hehe, będzie i Franuś, On tam sobie czeka i w końcu do Was dołączy :) Mężu niech se pogada, odmieni mu się ;)

Diego ok, ale ja zmaltretowana psychicznie jestem...więc milczę coby nie dołować i Was.
    Laruś, mam podobne przemyślenia i obawy co Ty niedawno...
    Buziaki dla Młodzieży i Mam.

Krokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nena nadworna wróżko (czarownica źle brzmi :P ) z jakiejż to kuli mi wrozysz? ;)

Ja to gdzieś tam w głębi serca liczę na to że mężowi się jeszcze odmieni.

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko na pewno sie odmieni ... Przemyśli i dam dojdzie do wniosku ze zuza sama nie moze być bo jak to? Albo wiesz moze wam sie taka " wpadka" trafi i będzie po fakcie :)
    My juz postanowiliśmy ze chcemy drugie od marca zacząć produkować :) nie moge sie doczekać :)

Krokodylica, Summerka lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek: to jaką będzie różnica wieku ? Ze dwa lata
    Eh odwaznas ;)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech a ja dziś znów kontrola u neurologa byłam rano dostałam nr 42 pojechałam do centrum handlowego kupiłam sukienkę i buty (w poniedziałek siostra męża bierze cywilny)pojechałam do domu wyprowadziłam psa zawiozlam do pralni garnitur małza wróciłam i pytam który nr wszedł i słyszę 24 masakra jakaś...

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko wiedźma brzmi najlepiej ;) bo wiedźma to kobieta mająca wiedzę :-D

Dziewczyny używała któraś z Was chuste - nosidło, taka już zszyta by szybko założyć i włożyć malucha na lezaco na chwilę? Potrzebuję czegoś by móc na chwilę wyskoczyć z małą do sklepu pod nami czy z psem na siku i nie wiązać chusty ani nie taskac wózka... Chodzi mi o chwilowe szybkie wyjścia nie o spacery.... Znalazłam coś takiego na allegro nawet nie drogo bo 25 zł i myślę czy nie zamówić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:42

ewebii4.png
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki!

u nas marudzenia ciag dalszy. oby to zeby byly, bo wysiadam. w nocy kilka razy z mega placzem pobudka, jesc nie chce, zasypianie to masakra. a dzisiaj pogoda koszmarna, wiec nie wiem, czy wyjdziemy :/ co prawda mnie jakos bardzo mocno nie przeszkadza taka aura. ubieram sie cieplo i ide. ale boje sie, ze po przeziebieniu znow cos zlapie, albo co gorsza Maly zlapie i znow bedzie masakra.
    sluchajcie, mamy zaproszenie jutro do tesciowej, bo moj ma prace niedaleko niej no i oczywiscie palnal, ze moze ja z Frankiem pobedziemy tam u nich, a on po pracy nas odbierze :/ sieeet. mega sie na niego wkurzylam. wiecie co, nie mam specjalnie nic do mojej tesciowej, ale nie chce mi sie byc samej tam u nich. Franek marudny, dzien rozwalony, bo wiadomo- podroz. zwyczajnie chce siedziec jutro na dupie w swoim domu. powiedzialam mojemu, zeby teraz odkrecal sytuacje, a juz tesciowa dzwonila niedawno (nie odebralam, bo karmilam Malego), wiec pewnie nakrecona jest na jutro. sieeet.

Anuśka- wspolczuje tego biegania na siku i ogolnego dupnego samopoczucia :/ przypominam sobie ostatni tygodnie. to byla droga przez meke. aaa ponawiam pytanie co do nawilzacza. ile Ty wlewasz tego olejku, zeby cos czuc? ja wlalam polowe buteleczki i niiic nie czulam :/

Lara- oj biedna Ty z tym spacerowaniem :( co innego jak chce sie isc, a co innego jak mus :/

Summerka- bo faceci w ogole pojecia nie maja co sie dzieje w domu jak ich nie ma. ile to cierpliwosci czasami potrzeba, ile wyrzeczen... ahh, szkoda slow.

Kroko- urabiaj kochana meza na Franulka :) jak to tak, zeby Zuzia sama byla? moze na razie zniechecony tymi ciezkimi poczatkami, ale zobaczysz, ze z czasem zapragnie synka ;)

Beszka- oj, najgorzej, ze wymagajace dziecko sila rzeczy odciaga troche uwage od starszych dzieciakow... no ale pomysl, ze to przeciez wiecznie trwac nie bedzie. a wtedy nadrobicie. pewnie starasz sie poswiecac im choc chwilke codziennie. to juz calkiem duzi chlopcy, wiec pewnie juz wiecej rozumieja. nie martw sie, niedlugo Hanulka da zyc i chlopaki odzyskaja mamusie :) a jak nocka u Was? jak brzuszek?

Maniek- fajnie, ze Jagódka ladnie zniosla podroz :) u nas tez dziecko znika jak tylko silnik ruszy.

Nena- trzymaj sie dzielnie mamuska! pamietaj, ze co nas nie zabije, to nas wzmocni! a to znaczy, ze jestes kobita z żelaza ;) a jak Diego? zdrowy juz?

Sluchajcie, kupilam wczraj fotel no i chcialam wyprac pokrowiec. wrzucilam go na 95 stopni, ale pozniej sie okazalo, ze zapomnialam o pokrowcu na poduszke pod tylek. a co sie okazalo po wyjeciu z pralki- zafarbowal mi na rozowo!! okazalo sie, ze wrzucajac, zawinelam tez jakis czerwony ciuch. co prawda, kolor nienajgorszy, bo taki brudny roz :D ale musialam sam pokrowiec na poduszke pozniej prac, no i teraz mam juz komplet rozowawy :D no coz, Franek bedzie mial rozowy fotel, albo znajde jakis inny pokrowiec.
    taka to pani domu ze mnie.

Nenaaa, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość

43xntqm.png

q0eplew.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenus tulę, ja wlasnie koncze czekolade ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:40

Nenaaa, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/showitem/description/5457438233.html

O coś takiego znalazłam... Kusi

Blondik lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę być i czarownicą, to nawet bardziej pasuje obecnie do mnie :), biorąc pod uwagę mój wygląd ;) Kroko nie wróżę z kuli czy innych kart. Ja mam po prostu wizje :D
    I w tych wizjach Franek mi majaczy u boku Twego
    34j6on6.gif
    To sem ja ;)

Arienna, Smoczyca1, justta, WróżkaZielona, LaRa, Krokodylica, MANIEK, marissith lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek ha ha ha ale musisz być niewyzyta ;) ze starań się nie możesz doczekać :)
    Kroki życzę wpadki! :)
    Zgredzia odważna to ty jesteś jakby nie patrzeć :)
    Wróżki współczuję ehhh tesciowe przemilczeć!
    Nena czarodziejka :) zdrowia i sił życzę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 12:50

Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaa, tulę :* bo wiem co czujesz ;( trzymaj sie kochana i życzę siły!

Manku, Ty po cc, nie? Mi lekarz kazała odczekać min rok bo to ze zagoiło sie na zewnątrz nie oznacza ze w środku jest ok. Ja przed planowana "produkcja" mam sie zgłosić w celu przeglądu wewnętrznego :)
    Tobie tez polecam :) bo lasce, której robili na cito dzień przede mną, rozeszła sie macica, dobrze ze to jej 3cie dziecko (3 cc) i raczej ostatnie.
    No ale wiadomo, każdy robi jak uważa :)
    Zobaczymy jak mi sie cykle poukładaja, czy bedą regularne itd. Będziemy starania zaczynać od czerwca, żeby na wiosnę maluch był :)
    Ja sie urodziłam jutro i chyba nie chciałabym mieć dziecka jesienno-zimowego. Bo ani na sankach nie pojeździsz hehehe No nie wiem, jakoś tak wole wiosna, lato :)

Siedzę w ogródku, popijam karmi i jedna noga bujam mała :)

Nenaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróżka lubię za fotel ;)

WróżkaZielona lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenuś niezła laska z ciebie ;-)

A dla mnie kiedy sie urodzi dzidzi nie ma znaczenia, jak zimowe to akurat na roczek bedzie na sankach smigalo az miło ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:04

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
‹‹ 1394 1395 1396 1397 1398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ