Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haj
Szaro, buro i ponuro i z każdym dniem chłodniej.
Nic mi się nie chce, ogólnie słabawo się czuję, przesilenie, zmęczenie materiału, zwał jak zwał.
Dni mijają, każdy jest dniem świra, czyli powtórki z rozrywki.
Biegam za Młodym, który już coraz sprawniej chodzi...pokazuje na wszystko paluchem i trza po raz setny mówić czym jest dana rzecz
Pozdrawiam
PsotkaKotka, justta, Biedroneczka83, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:Nenaa: lubie za palucha..
Biedulo Ty to masz, jak mi źle, że od paru dni nie sypiam to przypominam sobie Twój los..Nadziei sobie wolę nie robić zbyt wiele.
Trzymaj się tam dzielnie, poukłada się tam u Was. Czas...tylko czasu trzeba
-
Wróżko, co do złamanego karku, mam to samo, co jakiś czas "łapie" mnie złamanie i to jest masakra
Obecnie przechodzę blokadę karku, przy przekręceniu głowy w lewo. Do pewnego miejsca i koniec.
Miałaś prześwietlany kręgosłup? U mnie wyszła lordoza szyjna kręgów C5-C6-C7. Nic z tym nie zrobię oprócz brania tabów, których oczywiście nie moge na ta chwile bo jeszcze drobinki mleka sa.
Ale współczuje bo wiem co przechodzisz i jaki to jest dyskomfort i bol. Powodzenia!WróżkaZielona lubi tę wiadomość
-
LARA moze poszukaj butelki ktora zagrzewa mleko. Nie pameitam jako ona sie nazywa ale wiem, ze opatentowala ja jakas dziewczyny z polski. Dziala to na takiej zasadzie jak na przyklad ogrzewacze do rak-napewno widzialas cos takeigo. Wciskasz guzik i substancja w srodku robi sie ciepla. Wtedy tez zagrzeje sie mleczko do odpowiedniej temperatury.
Dzisiaj sprobuje nafaszerowac mlodego kaszka ryzowa z bananem na noc. Moze pospi dluzej.
-
Lara- dzieki za slowa wsparcia! przeswietlenia kregoslupa nie mialam, ale na bank cos mam z odcinkiem szyjnym, jako ze moja praca bardzo mi ta czesc obciaza
strach sie bac co bedzie za pare lat... chyba faktycznie tylko cwieczenia wzmacniajace zostaja. na razie smaruje voltarenem i modle sie, zeby minelo
Kotka- oj, tez mialam nadzieje, ze kaszka na noc sprawi, ze Mały przespi mi noca on stwierdzil- takiego wała!! nie ma spania matka! oby Domiś byl bardziej łaskawy
i gratuluje samodzielnego siedzenia
ahh rosna te dzieciaki
Nena- wspolczuje kochana tego kieratuale najwazniejsze, ze zdrowie jest. reszte jakos przebolejemy, co nie?
Nenaaa, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Nena tulam
Malenq hop hop ?
Psotka gratulacje ... Eh a dopiero co czytałam opis Twojego porodu
Wlasnie spałam godzale czuje sie jakby mnie ktoś walnął pała:/ u nas zimno tzn u rodziców ale byłyśmy z Jagoda w lesie i kilka grzybów znalazłyśmy
niunia ma tu spanie w dzień ze hoho ... Chyba lesno górskie powietrze dobrze na nią działa
mogłaby jeszcze w nocy lepiej sypiać i było by cacy .
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Psotka- jakies 2, 3 razy sie budzi. teorie jakoby dziecko od 6 mca zycia przesypialo cale noce i nie wymagalo jedzenia w ciagu nocy mozna miedzy bajki wlozyc
wiecie co, wlasnie sobie policzylam i tak na dobra sprawe 9 miesiecy juz nie spalam ciagiem dluzej niz 5h. kiedys spanie ponizej 7h to byla masakra dla mojego organizmu. teraz- norma.
powiedzcie mi, co robicie przed nocnym spaniem z dzieciakami? moj od 16tej na nogach i non stop z nim musze byc, bo inaczej placze i jeki. teraz probowalam go uspic na krotka drzemke, ale nie ma szans. wlasnie mnie wola z lozeczka, a ja padam juz na pyska przerabialam- zabawy na macie, czytanie ksiazeczek, ogladanie babyview na telefonie, noszenie, spiewanie... juz mi sily i pomyslow brakuje. oby do 19tej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:15
-
Mariszko nie pamietam dokladnie juz, ale cos kolo 3 miesiaca, jakbym wiedziala ze jest takie fajne, to bym kupila wczesniej, w nim mozna juz kapac noworodki i na pewno sie super sprawdza, bo woda zakrywa cale cialko i zimno nie jest no i ta pozycja jak w lonie matki, super jest, jak meza nie ma w domu to czasami dalej w nim kapie, bo w wanience teraz sama go nie utrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:06
marissith lubi tę wiadomość
-
Zgredka a można karmić piersią będąc w ciąży? Zawsze myślałam że nie.
Blondik oby kolki szybko przeszły.
Wróżka dużo dużo zdrowka.
A ja już za 2,5 dnia dowiem się kto mieszka w moim brzuszku, Rety jak ja nie mogę się doczekaćLaRa, Malenq, WróżkaZielona, MANIEK, PsotkaKotka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wrozko, moi chloocy elgancko spali cala noc w wieku naszych maluchow
jan juz dawno byl w swoim pokoju a Leo przeprowadzil sie po 8 mies.
Nie kazda noc spali cala. Wiadomo jak to dzieci,male czesto budzili sie rano. Starszak czesto wypijal mleko o 6 i jeszcze zasypial, sle on lubi soac i nawet teraz spi dlugo, gdy moze
Ja mam caly czas stresa czy uda mi sie do PL poleciec i czy w PL oby calego tyg.nie przesiedze w lazience wymiotujac lub z wymiotujacym dzieckiem. Oby H ominelo.... Wlasnie z tesciami i siostra meza sie widzielismy. Wszyscy narzekaja ze duzo tutaj, tj.czesto mamy na wyspie grype zoladkowa. Taki klimat..wilgotno, bleee -
Ana, to juz niedługo
Dzis przyszedł prezencik dla Ani na Mikołaja, zamówiliśmy z punktów za tankowanie - tablecik edukacyjny. Całkiem fajny i do wieku 36 miesięcy3 poziomy rozwoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:17
Anastazjaaa, WróżkaZielona, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Zgredka a można karmić piersią będąc w ciąży? Zawsze myślałam że nie
Jak to?? ;ooo
Ja właśnie oglądałam na stronie smyla promocję na zabawki, ale myślę że to bez sensu kupować, moja lubi tylko parę grzechotek, a te edukacyjne to tyle kosztują że szokWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:08
-
nick nieaktualnyPadam, wróciłam... Mała dała w kość...coraz ciężej z jej spokojem...z lekarka gadałam coby może jakiegoś "wyciszacza" jej dawać, może virbucol?
Moje wyniki ogólne dobre, nawet potas, magnez, Wit D, wapń wszystko mam w normie, mimo że nic nie suplementuję a na diecie bez białka mleka krowiego jestem już ponad 9m...
Za to tarczyca w dół, a szczególnie antygeny... Oby to zwykła niedoczynność a nie Hashimoto....Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Beszka- ahh, to zazdraszczam spania chłopaków
za to teraz bidulo z Hanką Ci sie przyszlo meczyc
ale trzeba wierzyc, ze lekarze w koncu zaradza i Hanulka tez bedzie ladnie spac...
Anastazja- ojj, to juz niedlugo sie dowiesz!! tak sobie przypominam jakie to fajne chwilea jak przeczuwasz?
Zgredka- no ja wlasnie tez nie jestem przekonana do zabawek dla Franka. mamy ich mase od znajomych, ale on zajmie sie jedna zabawka max. minute. bardziej go interesuja plastikowe butelki, gazety, folie. ale pod choinke kupie mu projektor żółwia, ktory wyswietla na scianach takie fale i gra uspokajajace dzwieki oceanu. mysle, ze moze byc fajny efekt, a i zupelnie ciemno nie bedzie mial jak zasypia.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość