Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana super ze to juz:)
Wróżko ja mam taki projektor z biedronki mój tato kupił bez melodyjek ale Jagoda lubi patrzeć na gwiazdki wyświetlone na suficie. Super zabawka w sumie sama lubie sie tez na te gwiazdy patrzeć.
Jagoda spi ... Pewnie za pół godz sie obudzi buuuu.
Zgredko tez myślałam ze nie wolno karmić w ciazy.
Melanq super ze wszystko dobrze ... Widocznie Twoj organizm sie dostosował ... Szkoda ze mleka Ci wciąż nie wolnoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:43
WróżkaZielona, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyHej. Ja po wizycie. Badania czyli morfologia glukoza i tsh ok. Progesteron 180. Doktorek troszkę się zdziwił. Mam już kartę ciąży. Jutro pierwsze usg. Pisałam że się boję?
WróżkaZielona, Nieukowa, MANIEK, Malenq, LaRa, marissith, Smoczyca1, Izoleccc, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Może przy drugasie skoro mienwydam kasy na ubranka itp to może kupie coś innego cool
A jak myślicie co kupić dlamdrugasa? Kołyskę? Bo drugie lozeczko się nie zmieści na początekNieukowa, MANIEK, Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgredziu do 4-5m śmiało może spać w gondoli od wózka...
Aaaaaa czy z tym moczem u dzieciaków to qrwa jakąś zmowa? mala dostała na razie jakiś syrop i maść..... Bo znowu wyniki źle....sicccccc
Mona Ty się nie strachaj, tylko ciesz....Mona_M lubi tę wiadomość
-
Mona, trzymam kciuki za jutrzejsze usg
Malenq, to co z ta tarczyca masz?
Zgredka, rzeczywiście, moze gondola z wózka na początek wystarczy, a potem zobaczysz.
Tym razem nic nie płaciliśmy (teoretycznie) za tablet, bo to z tankowania. Nie zbierasz punktów?
Za to znow kupiłam Ani buciki na stronie smyka, bo mi napisali ze juz maja rozmiar -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgredka przetestuje dostawkę i mogę Ci później zrecenzować czy warto, ew gondola. W Finlandii dzieci śpią w kartonie po wyprawce rządowej
Malenq zdrówka, oby jednak to nie było nic poważnego
Mona, Ana trzymam kciuki za podglądanie maluchów!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej...niestety nie pamietam co pisalyscie
a juz padam i nie nadrobię dzis.
Malenq zdrówka! A z tym moczem tak to zmowa...u nas te pH złe muszę zrobić posiewi najlepsze to ma byc mocz z nocy yhmm jasne życzcie mi powodzenia .
Zgredzia moja tez dość długo w gondoli spała ! A zabawki tak jak łaski mówią...na 5min wiadomo ja to bym jej wszystko kupowała i najlepiej codziennieale to bez sensu!
Wróżka współczuje kłopotów z szyja...ćwiczenia jak najbardziej ale trzeba by zacząć od prawidłowej postawy plus poduszka ortopedyczna polecam
A Mona gratuluje kartynie bój sie "głupia" jest ok :*
Ana to co dziewczynki życzyć?
Lara fajne foty jeszcze trochę to Ania na Kolusiu pojeździnie wiem czy dobrze odmienilam
Tyle pamietam paaaaaaaaaWróżkaZielona, LaRa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
witam dziewczynki kochane z doswiadczeniem, pomozecie?
dzisiaj sie przestraszylam bo mnie zlapal taki mocniejszy bol podbrzusza jak na okres, trwalo to z minute potem przeszlo. mam takie krecenie w brzuchu jak na @ co jakis czas ale teraz jakos takie mocne to byloczy to jest normalne?
-
Bóle miesiączkowe miałam po zrobionym teście przez kilka dni, tak jakbym miała dostac miesiączke bardzo wtedy się bałam ale to nie było nic złego potem miałam takie ukłucia gdy wstawałam z łóżka taka zmiana pozycji. Jakoś po 7 tygodniu mi przeszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 23:43