Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:30
-
Młoda, trzymam kciuki za prace...
No, ja Zuzi dałam dziś moja biżuterie do zabawy (bo juz nic jej nie interesuje), niby cały czas na nia zerkałam, niby niczego nid brakuje, sprawdziłam wszystkie elementy, a i tak sie stresuje...chyba to długotrwałe siedzenie w domu tak na mnie działa...ale gdneralnie większość rzeczy jest wydalanych, moneta jest opływowa, wiec luz - byleby tylko sie nue zakrztusił. -
Ja dziś dałam ani do rączki mój tusz do rzęs ale najprawdopodobniej nie dokręciłam go do końca . Po chwili patrzę na Anię a ona jest cała ubrudzona tuszem rączki, buzia. Zaraz szybko sprawdzałam czy czasem sobie do buzi wsadziła Ale dzięki Bogu nie.
Tusz już jest na liście zakazanych przedmiotów do zabawy. -
Nie mam, ale czas stworzyć, dodatkowo czytając o waszych "atrakcjach":
- tusz do rzęs
- monety
- baterie
- ładowarki
- kable
- sznurki
Coś jeszcze? Sadze, ze z czasem lista sie rozszerzy
Wróciłyśmy ze spaceru, mała zaraz dostanie deserek, a ja obiad zjem chyba na kolacje -
zgredka wrote:Może przy drugasie skoro mienwydam kasy na ubranka itp to może kupie coś innego cool
A jak myślicie co kupić dlamdrugasa? Kołyskę? Bo drugie lozeczko się nie zmieści na początekkołyska super pomysł.
Mona trzymam kciuki za jutrzejsze usg
Maleng, dobrze że przebadalas, lepiej za wczasu wdrożyć leczenie.
Marissith no serio w kartonie.... Wow
-
LaRa wrote:Dzien brrrrrrrrrrrry
u mnie tez białawo, wiec dziecko zobaczy dzis po raz pierwszy biały puch (choc puchem jeszcze nie jest)
Czas kupować sanki
No właśnie, kupujecie? Drewniane? Metalowe? Plastikowe?
Miłego dnia
Maniek trzy lata zleca jak jeden dzień i kolcki nim się obejrzysz będą w użyciu
Oj młoda dama ja bym nie wytrzymała w świecie gdy już można poznać płeć aby nie zapytać się kto tam mieszka
Marissith ale jak mąż robił córkę a wyjdzie syn? To trzeba będzie szukać ojcamarissith lubi tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Ehhh tak sobei czytam o nauce usapiania dzieci i troche jestem zdenerwowana. Wyglada na to, ze nie moze sie obejsc bez rytualow i stalego planu dnia. A my to takie lekkoduchy jestesmy co to potrafia wsiasc w auto i przejechac 500km zeby napic sie kawy w Alpach
. ani ja ani maz nie jestesmy dobrze zorganizowani a do tego bardzo czesto wychodzimy z domu np do znajomych. I co i mam o 19tej sie zwijac z imprezy juz? Albo nie isc na wedrowke bo dziecko musi dostac obiad o 12tej i spac w swoim lozeczku zawsze? (a my na wedrowki praktyznie co weekend chodzimy). ciezka sprawa
.
-
nick nieaktualnyHej!
Nie nadrobię Was... Psotko sto lat dla Dominisia...u mnie też co chwilę mały sie budzi, ale już mam sposób w południe kłade się z nim na godzinkę ;p w nocy wierci się kręci głową w jedna i druga stronę i mruczy ;/
od wczoraj jest strasznie..tzn mały krzyczy jak się budzi, w trakcie jedzenia i sam chyba nie wie z jakiego powodu ;/
poza tym ma dwie kuleczki białe na dziosłach czy to afty lub pleśniawka? są wypukłe i jak je dotykam to go nie boli...nie reaguje przynajmniej.
Nieukowa jak tam Radzio i niania ?
Mój Mały bardzo ulewa...nie wiedziałam, że ma tyle w zołądku. Znów go wysypało, może dlatego, że podjadłam ptasie mleczko i ciacha z masą mleczną ;/
Albo pomidory...bo to nowe wprowadzone produkty..echh a i ma suchą skórę na kolankach, nadgarstakach i policzkach...to uczulenie?
nie wiem czy iść z tym do lekarza, czy spróbować znów przejść na diete bezmleczną ...za dwa tyg mam szczepienia to może zapytam...sama nie wiem co robić ;/
-
Misi@ niania super
widac ze ma dryg fo maluchow, maly spal u niej jak zloto i udalo jej sie bez problemu uspic
maly radosny, zjadl cala butle. Fajna babeczka. W czw znow 3h z nia, za tydzien 2x po 4h i w kolejnym to samo. A potem... Powrot do pracy
Misi@ wspolczuje ulewania i wysypek- i nas bylo podobnie... Na szczescie z wiekiem przechodzi powooooli.
Kurcze my jestesmy balaganiarze jesli chodzi o monety. Jakims cudem codziennie grosza na podlodze znajde (szkoda ze 5zl tak sie nam nie mnoza...).Misi@ lubi tę wiadomość
-
Nieukowa gratki niani super ze Radzio ja zaakceptował.
Misia moja tez wciąż ulewa i ma takie szorstkie policzki i do dziś nie wiem dlaczego ... Moze u Ciebie faktycznie to nabiał albo te pomidory.
Padnięta jestem dziś ...a tu znów pełniaManiek
-
nick nieaktualny
-
Lara- a sprobuj jutro kupic ten zel na dziasla i jej wieczorem posmarowac. a noz to sprawa zebow? i tak jak Malenq mowi- chusta albo nosidlo i padnie.
Nieukowa- gratki fajnej niani dla Radziajak nocki? lepiej juz troche?
Misia- obstawiam uczulenieja bym te suche miejsca posmarowala Oilatum. Franek przez jakis czas mial takie suche miejsca i po smarowaniu Oilatum kremem przeszlo. ale najpierw poobserwuj ze dwa dni, bo to pewnie kwestia tej alergii.
ja sie boje kolejnej nocki pełniowej...
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Ok, padła
Wcześniej odrzucała piers, a teraz tylko złapała possala minutę, odwróciła sie i spi.
Nieukowa, fajna ta niania. Moze niech zdradzi kilka swoich tajemnic jak taka dobranp co zrobic gdy dziecko spi tylko na dworze?
Misia tak jak wróżka pisze, spróbuj emolientow. -
Zgredziu..to minie. Niedługo będziesz znów pełna życia. Nie mow tak..
Spokojnej nocki wszystkimpaaapaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:29