X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa jak Radzio je co 3,4godz to nie ma tragedi rosnie to i wiecej potrzebuje mleczka;)Leo budzil sie co godz ale ewidentnie nie byl to glod bo jak dostawal cyca to 3,4razy pociagnal i dalej spal takze to bylo przyzwyczajenie i cyca traktowal jak smoczka;)

Za aborcja nie jestem (aczkolwiek szanuje decyzje tych kobiet ktore sie na nia decyduja)jest tyle rodzin ktore pragna dziecka tylko system musi sie zmienic!

Malenq spij smacznie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 20:31

Nieukowa lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam, a było co dziś czytać..

Beszko, wysokich lotów i oby pobyt w pl był przyjemny i bez żadnych problemów

Justa, tule kochana

Właśnie miałam napisać, to co Nieukowa.. Zgredka bardzo zmienił się twój stosunek do świata.. I jeszcze chciałam napisać o Twojej mamie, bo w końcu w niej powinnaś mieć oparcie , że nawet jeśli się martwi, to nie daje jej prawa do takiego zachowania i wypowiadania takich słów... Mam nadzieje ze nigdy tak nie zawiode swojego dziecka..
    Moja siostra zaszła w ciążę w wieku 17lat. To był szok dla wszystkich. Nie powiem, było trudno, atmosfera ciężka, trwało to trzy dni podczas których rodzice wszystko sobie poukładali i wsparli umożliwiając siostrze naukę.. Po to są rodzice, nie po to by kopać zalamanego czy zdołowanego.

Summerka, Lili83, MANIEK, beszka, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justta bardzo przykre jestes naprawde dzielna!!!duzo sily zycze!!!

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze że moja mam sama zaszła jak miała 20 studia musiała onrok przesunąć, kto wie, może dlatego właśnie tak zareagowała, bo jej małżeństwo nie jest udane, a pewnie gdyby nie brat, to by się nie pobrali wtedy..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    O Jesuuuu!!! Neenaaa mam ten sam kolor :D Kurczę ale super dziołcha no, kto by pomyślał że Ty też takiej superaśnej farby używasz :P No musisz przyznać że jest przefantasmagiczna ;D ;D ;D Ale jesteśmy tryndy :D

Ejjj no! Wiem przecież, że tej samej używasz! Zauważyłam jak wybierałyśmy się ostatnio razem na balety :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e00de4a827cb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 20:57

Summerka, WróżkaZielona, Krokodylica lubią tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm...Zgredka, pewnie wlasnie, mając na względzie swoje doświadczenia tak zareagowała, ale to chyba tym bardziej powinna Cie wspierać - przecież koniec końców nie musisz byc z tym facetem, ale nazwanie patologia i sugerowanie "nieurodzenia" to przesada...moja mama tez zaliczyla wpadkę w wieku 19 lat, zawsze powtarzała, żebym była rozsądna, ale gdybym zaszła wcześniej - na pewno by wsparła, zreszta Ty nie masz 20 lat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:16

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Zgredko jesli w Twojej głowie wasz związek juz sie skończył to trzeba pogadać z facetem a nie dołować siebie i dźwigać caly ten "ciężar" ... A moze uda Ci sie ponownie zakochać w nim ? Wydaje mi sie ze trzeba oczyścić atmosferę tak zeby Twoj facet wiedział co sie dzieje w Twoim sercu... A brak wsparcia ze strony mamy to jak nóż w plecy w takich okolicznościach.

LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już znnim parę razy gadalam, mowilam co myślę, ale co to da, jak ją uważam. Że nie będę mieć w nim wsparcia

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Zgredko, to faktycznie koniecznie trzeba ulozyc sprawe z Twoim, bo to Cie pewnie blokuje. Nie sama ciaza, nawet nie mama, ale wlasnie Twoj zwiazek. mysle, ze to zaczelo sie u Ciebie po tej nieciekawej sytuacji z Twoim, a szybko pozniej byla wiadomosc o ciazy. wiec tak naprawde pewnie nadal masz w sobie tak wielki zal do niego, ze to przyslania nawet tak wazna sprawe jak dziecko. koniecznie musisz mu o tym powiedziec. porozmawiajcie, postanowcie co dalej. tak sobie mysle, ze byc moze zanim jeszcze sie dowiedzialas o ciazy, rozwazalas opcje odejscia od niego. wiadomosc o ciazy ta opcje znacznie uniemozliwila i oddalila. nie wiem, moze zle mysle, ale cos czuje, ze ten zal i "obrzydzenie" do Twojego trzymasz gdzies gleboko i to dziecko z tym Ci sie kojarzy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:48

43xntqm.png

q0eplew.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    Pstoka....sama pisalas, ze Maly dar sie wczoraj 2 godz a w nocy 30 min...wiec o jakich pozytywnych emocjach tu mowa?

Bo chcialam raz sprobowam ci moze jednak usnie sam. No bo nie chcialam nikogo o pomoc prosic do poki nie sprawdzilam czy moze jednak sam nie zasnie. U mojego meza w pracy znajomi twierdza, ze najlepsza metoda to zgasic swiatlo, wyjsc i zamknac drzwi...

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrozko: uderzylas w sedno

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • WróżkaZielona Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredko- koniecznie rozmowa z Twoim, a jeszcze lepiej- terapia par. mysle, ze bez tego sie nie obejdzie, tym bardziej, ze macie juz dwoje dzieci. dopoki mu nie wybaczysz tak naprawde, nie bedziesz w stanie cieszyc sie Malenstwem, ktore w Tobie rosnie. tak to widze.

43xntqm.png

q0eplew.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek: ja też tak raz probowalam, zmęczona odwróciłam się do małej plecami ale po paru plakach moja zasnęła, ale nie powtarzam tego..
    Moja w ogóle po żłobku stała się placzucha i wymuszacz
    Mój właśnie ją nosi a ta wije się i wyje... ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:34

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macham szybko na dobranoc.
    Narobiłam sie tak ze padłam, tzn zaraz padne.
    Jeszcze na jutro sobie zostawiłam troszkę roboty i juz mieszkanie bedzie odgruzowane.
    Maluch juz tez spi, wiec przytulam sie do niej (uwielbiam to, mam nadzieje ze kiedys sama stwierdzi ze chce spać sama - byle nie czekać do szkoły średniej) a póki co przytulanki to jedna z najlepszych zabaw jakie mamy :)

Dobranoc i spokojnej nocy wszystkim

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh poklocilam sie z moim. Mam takie cisnienie, ze nie chce mi sie isc do lozka bo nie bede mogla zasnac. Wieczni ekuzwa mu cos nie pasuje. Wraca z pracy i zawsze marudzi, ze co szle zrobione. To se kuzwa sam bedzie teraz robil. W dupie mam. Niech sam sobie chleb bezglutenowy piecze. Obiadu w weekend tez nie bedzie. Chate tez niech sobie sam wysprzata skoro on robi to lepiej. Gorzej, ze w niedziele goscie przychodza wiec troche glupio bedzie ale trudno.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak, i prawidłowo - sam niech se robi. Lej po dupie i olej łotra ;), co się będziesz.
    Lara, jak skończysz u siebie odgruzowywać, wpadasz do mnie ogarniać, nie masz wyjścia, to już postanowione :)
    Dobranoc młode matki :)
    Dzieci spać! i niech mi które szaleje po nocy to...no właśnie, policzymy się ;) Dać rodzicielkom pospać Łobuziaki.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No prosze Nena wszystkie dzieci zavzarowala i spia smacznie:=:O
    Tylko nie moj Leo:/juz od 6 rozrabia;)w ogole ostatnio malo spi jakis bunt czy co?
    Siedze z kawka a Leo goni za psina oj biedna ona biedna;)

Dzien oby dobry:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 07:21

Krokodylica lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo, ale u mnie ciemno myślałam ze jest 6 rano:( moja guga pierdzi i stęka na przemian ... Czekam na finał . Noc lipna bo duzo pobudek :(
    Zgredziula hmm tez mysle ze terapia dla par moze jest wyjściem... Pytanie tylko czy Ty w ogóle chcesz jeszcze to wszystko posklejać czy juz jesteś na takim etapie ze nie ta rady a cisza tylko zablokowała chwilowo rozstanie.

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

My uciekamy walizke dopakowac i lecimy do babci ;) prosze o kciuki, bo leci ze mna mlodszy syn. On energii ma za nas wszystkich, wiec mam nadz.ze sobie z moja 2 poradze.

H miala lekka temperature wczoraj. Teraz jest ok. Jedynie gile po pas i kaszel, ehhh

Summerka, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten wielki dla nas dzień, dziś usg polowkowe, oby wszystko było ok i oby maluch ujawnił jakiej jest płci ;)

Psotka mam nadzieję że mężu zrozumie już po tym weekendzie, zrozumie jaki popełnił błąd czepiajac się wczystkiego, facaci czasem są jak małe dzieci

Tak czytam sobie wasze posty o terroryzowaniu dzieci nauczajac je spać samodzielnie i przez chwilę poczułam się jak terrorystka.
    Ale szybko wróciłam na swój tor myślenia, nie przekonuje was do mojej teori tylko przedstawiam mój punkt widzenia.
    Tiago od samego początku spi i zasypia sam, nie kladlam się z nim do łóżka nigdy, z drugim mam taki sam plan.
    To nie jest tak ze jestem wyrodna matka, bo nie tulilam go jak płakał, bo tulilam.
    Taka różnica między nami że tiago nauczył się zasypiac sam od samego początku, ciężko nauczyć dziecko zasypiac samemu jak już jest przyzwyczajone zasypiac blisko mamy.

My mamy które jestemy za samodzielnym spaniem nie jesteśmy terrorystkami nie wrazliwymi na placz naszych dzieci ;)

I w żadnym wypadku nie tresowalam swojego dziecka,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 08:05

marissith, Summerka, Anuśka, PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1452 1453 1454 1455 1456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ