Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym chciala zeby Madzia zasypiała sama, ale nie umiem jej tego nauczyc...
Anastazja trzymam kciuki
Zgredko, musisz zmienic nastawwienie do dziecka i isc rzeczywiscie na jakas terapie, chocby sama
moja od 3 próbuje zrobic kupe, steka i sie budzi...eh....
widziałyscie nowa reklame h&m z k. perry? marzy mi sie jej czerwona długa sukienka...
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hejo,
Stojw na przystanku i dupa marznie bo mam rajty i lekka spodnice a plaszcz puchowy jakos slabo grzeje no ale co sie dziwic mam go ponkuzunce, dla wazne nie czy grzeje a czy wyglada (zima chodzi a baletkach)
W miedzy czasie nadjechal tram, najdluzsY w miescie
Lara: no wlasnie, moze ja juz jestem za daleko poza zwiazkiem, nawet ciezko wyobrazic mi sobie rozmowe, bo juz byly i mi nic nie przyniosly, jesli nie wierze.l, ze mi cos pomoze to ciezko zebym pocxula sie lepiej, ale nie chce byc tez zolza, bo np wieczorami nosi mala na rekach (ale ze mnie idiotka daje mu plusa za taka normalna rzecz)..
Moja budzila sie milion razy na cyca i zaraz zasypiala, ale ja juz tam nic nie mam wiec nie wiem, z drugiej strony raz sie odwrocilam i zasnela po chwili.. natarlismy jej stopy czosnkiem (pprada kolezanki) i juz w nocy nie kaszlala mokro, dzis powtorzymy..
Jeszcze dwa dni i weekend
Blondik: ja chodze na terapieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 08:18
-
Hej
U nas też słaba noc, Zuza pół nocy stękala przez sen i dwa razy domagała się butli dziwne, teraz odsypia
Ja też od pierwszego dnia uczyłam spać w swoim łóżeczku postawionym obok mojego ale w swoim więc nie pomogę bo Zuza śpi samaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
My teraz wstalismy , noc podobna do wczorajszej ;/ stekanie i wiercenie. Ide przebrac zrobic mleko i zajrze do buzi aaaaa hehehehe nic mi sie nie chce.
-
Hejka,
U nas noc ciężka - płacz i budzenie...;( zgredka, spróbuje z czosnkiem, bo nie wiem czy jej cos nie bierze;( btw, a moze skoro rozmowy nc nie dają, to warto płynąc z prądem i zobaczyc co z tego wyniknie zamiast sie miotać...spróbuj sie psychicznie przygotować do bycia sama z dwójka dzieci (wiem, to kstremslnie trudne) i odpuść, a moze sie ułoży...moja kumpela tak zrobiła, po 10 latach i finalnie sie nie rozstali, a u nich to była mega zagmatwana sprawa
Ja ostatnio zrobiłam sie bardziej praktyczna, rzecz ma owszem wyglądać, ale tez spełniać swoją funkcje;))
Ana, kciuki za usg. Btw, to, ze napisałam, ze ja nie umiem dyscyplinować, nie oznacza, ze uważam, ze matki, ktore umieją sa nieczułe i wredne zołzy - raczej świadczy to o tym, ze jestem miękka klucha;)
-
to chyba taka noc była jakas...moja tez co chwile stekala, otwierala oczy, w koncu spala ze mna, ale i tak co chwile tulu tulu, trzymanie za palec, albo wtulanie do cyca
wczoraj wysłałam psa do psiego spa na wyczesywanie siersci...biedny był tak wystraszony jak wrócił, tez sie tulił jak dzidzius...w czsaie wyczesywania był przypiety obróżą do takiej rury zeby stał prosto i nie wiedział co się z nim dzieje...podobno przez godzinę( w czasie czesania) jeczał i szczekal... a nie szczeka prawie wcale... ale mu stres zafundowałam...ale przynajmniej już się nie "sypie" -
nick nieaktualny
-
Summi: tylko usun wszystkie arfocle czosnku, bo to palo i kolezanki corce zrobilo blizne, moj wsadzil to w kompresik i smarowal...
Malenq: wczoraj kolezanka radzila, mowila ze jej 4,5 letni syn nigdy nie bral antybiotyku a lek na kaszel ze 2x, kazala natrzec stopki i skarpety nalozycWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:21
-
nick nieaktualny
-
Summerka wrote:
Ana, kciuki za usg. Btw, to, ze napisałam, ze ja nie umiem dyscyplinować, nie oznacza, ze uważam, ze matki, ktore umieją sa nieczułe i wredne zołzy
Dzięki za kciuki
I miło że tak nie myślisz
Mój post nie odnosił się bezpośrednio do ciebie czy kogoś innego, poprostu w kilku postach wielokrotnie powtarzalo się tresowanie itp. Przytyki dziwnie mi się to czytało -
Blondik, biedna psina.
Ale jeśli będziesz robić to regularnie to już nie będzie to dla njegotakim stresem.
Tak samo miałam z moim psem jak prowadzilam na obcinanie, teraz jak widzi drzwi salonu to zapiera się aby tam nie wejść ale chociaż nie szczęka i nie piszczy już w salonie i po zabiegu.
Aaaa moja znajoma ma labradora który strasznie się sierscil i zaczęła go prowadząc do trim salonu na lekkie podciecie sierści, jest o niebo lepiej -
....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:28
-
Lara: nie bede tlumaczyc, bom w robicie, mialam wczoraj takie nastawienie jak Ty dzis, ponoc dziala przez cienka skore dziecka, ze niby to silniejsze niz antybiotyk, kolezanka pokazala pierwszy z brzegu w googlu artykul o tym. Na pewno nie zaszkodzi, a poki co widze poprawe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 11:24
-
Anuśka wrote:Ana kciukam za USG
Masz jakieś przeczucia co do płci?
Albo jest dziewczynka albo jestem już za stara na ciążęmarissith, Summerka, Misi@, Krokodylica, Izoleccc, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Jestem na półmetku a wczoraj zaliczyłam kolejne rzyganko, z tiago było mi dużo lżej.
Albo jest dziewczynka albo jestem już za stara na ciążę
moja znowu się mało rusza, mąż chce do szpitala jechać...Anastazjaaa lubi tę wiadomość