X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym chciala zeby Madzia zasypiała sama, ale nie umiem jej tego nauczyc...

Anastazja trzymam kciuki

Zgredko, musisz zmienic nastawwienie do dziecka i isc rzeczywiscie na jakas terapie, chocby sama

moja od 3 próbuje zrobic kupe, steka i sie budzi...eh....

widziałyscie nowa reklame h&m z k. perry? marzy mi sie jej czerwona długa sukienka...:)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo,
    Stojw na przystanku i dupa marznie bo mam rajty i lekka spodnice a plaszcz puchowy jakos slabo grzeje no ale co sie dziwic mam go ponkuzunce, dla wazne nie czy grzeje a czy wyglada (zima chodzi a baletkach)
    W miedzy czasie nadjechal tram, najdluzsY w miescie

Lara: no wlasnie, moze ja juz jestem za daleko poza zwiazkiem, nawet ciezko wyobrazic mi sobie rozmowe, bo juz byly i mi nic nie przyniosly, jesli nie wierze.l, ze mi cos pomoze to ciezko zebym pocxula sie lepiej, ale nie chce byc tez zolza, bo np wieczorami nosi mala na rekach (ale ze mnie idiotka daje mu plusa za taka normalna rzecz)..

Moja budzila sie milion razy na cyca i zaraz zasypiala, ale ja juz tam nic nie mam wiec nie wiem, z drugiej strony raz sie odwrocilam i zasnela po chwili.. natarlismy jej stopy czosnkiem (pprada kolezanki) i juz w nocy nie kaszlala mokro, dzis powtorzymy..

Jeszcze dwa dni i weekend :-)

Blondik: ja chodze na terapie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 08:18

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U nas też słaba noc, Zuza pół nocy stękala przez sen i dwa razy domagała się butli dziwne, teraz odsypia

Ja też od pierwszego dnia uczyłam spać w swoim łóżeczku postawionym obok mojego ale w swoim więc nie pomogę bo Zuza śpi sama

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teraz wstalismy , noc podobna do wczorajszej ;/ stekanie i wiercenie. Ide przebrac zrobic mleko i zajrze do buzi aaaaa hehehehe nic mi sie nie chce. :P

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,

U nas noc ciężka - płacz i budzenie...;( zgredka, spróbuje z czosnkiem, bo nie wiem czy jej cos nie bierze;( btw, a moze skoro rozmowy nc nie dają, to warto płynąc z prądem i zobaczyc co z tego wyniknie zamiast sie miotać...spróbuj sie psychicznie przygotować do bycia sama z dwójka dzieci (wiem, to kstremslnie trudne) i odpuść, a moze sie ułoży...moja kumpela tak zrobiła, po 10 latach i finalnie sie nie rozstali, a u nich to była mega zagmatwana sprawa

Ja ostatnio zrobiłam sie bardziej praktyczna, rzecz ma owszem wyglądać, ale tez spełniać swoją funkcje;))

Ana, kciuki za usg. Btw, to, ze napisałam, ze ja nie umiem dyscyplinować, nie oznacza, ze uważam, ze matki, ktore umieją sa nieczułe i wredne zołzy - raczej świadczy to o tym, ze jestem miękka klucha;)

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba taka noc była jakas...moja tez co chwile stekala, otwierala oczy, w koncu spala ze mna, ale i tak co chwile tulu tulu, trzymanie za palec, albo wtulanie do cyca :)

wczoraj wysłałam psa do psiego spa na wyczesywanie siersci...biedny był tak wystraszony jak wrócił, tez sie tulił jak dzidzius...w czsaie wyczesywania był przypiety obróżą do takiej rury zeby stał prosto i nie wiedział co się z nim dzieje...podobno przez godzinę( w czasie czesania) jeczał i szczekal... a nie szczeka prawie wcale... ale mu stres zafundowałam...ale przynajmniej już się nie "sypie"

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredziu o co chodzi z tym czosnkiem i nacieraniem?

• zgredka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summi: tylko usun wszystkie arfocle czosnku, bo to palo i kolezanki corce zrobilo blizne, moj wsadzil to w kompresik i smarowal...

Malenq: wczoraj kolezanka radzila, mowila ze jej 4,5 letni syn nigdy nie bral antybiotyku a lek na kaszel ze 2x, kazala natrzec stopki i skarpety nalozyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 10:21

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co ma zdziałać ten czosnek przez stopy?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summerka wrote:

Ana, kciuki za usg. Btw, to, ze napisałam, ze ja nie umiem dyscyplinować, nie oznacza, ze uważam, ze matki, ktore umieją sa nieczułe i wredne zołzy

Dzięki za kciuki

I miło że tak nie myślisz ;)
    Mój post nie odnosił się bezpośrednio do ciebie czy kogoś innego, poprostu w kilku postach wielokrotnie powtarzalo się tresowanie itp. Przytyki dziwnie mi się to czytało ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, biedna psina.
    Ale jeśli będziesz robić to regularnie to już nie będzie to dla njegotakim stresem.
    Tak samo miałam z moim psem jak prowadzilam na obcinanie, teraz jak widzi drzwi salonu to zapiera się aby tam nie wejść ale chociaż nie szczęka i nie piszczy już w salonie i po zabiegu.

Aaaa moja znajoma ma labradora który strasznie się sierscil i zaczęła go prowadząc do trim salonu na lekkie podciecie sierści, jest o niebo lepiej ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana kciukam za USG :) Masz jakieś przeczucia co do płci?

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:28

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara: nie bede tlumaczyc, bom w robicie, mialam wczoraj takie nastawienie jak Ty dzis, ponoc dziala przez cienka skore dziecka, ze niby to silniejsze niz antybiotyk, kolezanka pokazala pierwszy z brzegu w googlu artykul o tym. Na pewno nie zaszkodzi, a poki co widze poprawe :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 11:24

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ana kciukam za USG :) Masz jakieś przeczucia co do płci?
    Jestem na półmetku a wczoraj zaliczyłam kolejne rzyganko, z tiago było mi dużo lżej.
    Albo jest dziewczynka albo jestem już za stara na ciążę ;)

marissith, Summerka, Misi@, Krokodylica, Izoleccc, Blondik lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana: co za stara? To mlode bardziej rzygaja raczej, a przesad ze rzyga sie na dziewczynke?

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoku czym przemywasz miejsce intymne dla małej przy infekcji dróg moczowych? Sama woda?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy rzyga się na dziewczynkę, tak chyba piszą. Zobaczymy bo z tiago rzygalam mkze z raz a teraz non stop ;)

Mi jest naprawdę obojętne kto to będzie chce poprostu już wiedzieć aby zacząć organizować wyprawkę ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Jestem na półmetku a wczoraj zaliczyłam kolejne rzyganko, z tiago było mi dużo lżej.
    Albo jest dziewczynka albo jestem już za stara na ciążę ;)
    to chyba dziewczynka, bo za stara na pewno nie jesteś :)
    moja znowu się mało rusza, mąż chce do szpitala jechać... :(

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marissith jeśli cię to uspokoi to jedz, lepiej pojechać raz za dużo niż raz za mało,

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1453 1454 1455 1456 1457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ