Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój łobuz to też objadacz wielki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:27
-
Melduje sie z drugiego spaceru
Ana.... Czekamy
A moje dziecko wstajenp ja leżę, ona oparta o mnie, podnosi sie i stoi, a myśle ze raczkowanie to kwestia dni
Omg, gdzie moje maleństwo, które tylko jadło i spało???? Ja sie pytam, gdzie?
Jejku ile wasze dzidziole jedzą? Słoiczek 190 g ma na 3 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:19
-
nick nieaktualny
-
Przedstawiam wszem i wobec mojego drugiego synka:
Pora zacząć szukać imienia.
Usg trwało 47 minut, wszystkie pomiary w normie, żołądek wypełniony, płuca i serce prawidłowe, kości udowe również w normie.
Maluch bardzo aktywny i ruchliwyLili83, Izoleccc, Blondik, MANIEK, Smoczyca1, LaRa, PsotkaKotka, Summerka, Biedroneczka83, Nieukowa, marissith, Krokodylica, Misi@, Anuśka, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ana gratuluje synka
dawaj typy imion bo dawno tego tematu tutaj nie było
Beszko udanego lotu do pl i zdrówka.
Jagoda nauczyła sie przekręcać z brzuszka na plecy ... Zrobiła tak 3 razy
LaRa, Lili83, PsotkaKotka, Nieukowa, Krokodylica, Izoleccc, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
Kurcze to duzo te wasze dzieci jedza. U mnie to w ogole jest walka. Co ja si emusze naspiewac i nawyglupiac zeby mu kolejna lyzke wpakowac...A od kiedy wasze maluchy tak duzo jedza?
W ogole to zauwazylam ze Domi juz sie nei czolga tylko raczkuje ale nie wiem kiedy to nastapilo
-
A pytalyscie sie czemu raczki trzymam. Bo Domi sobie w trakcie jedzenia pakuje raczki do buzi albo lapie za lyzke.
Dzisiaj bylam spotkac sie z grupa mam i maluszkow u mnie na osiedlu (juz drugi raz bylam). I jest tam babka ktora ma 4ke dzieci. Dwojke urodzila w domu narodzin a dwojke w domu w tym jedno sama (tzn. bez poloznej) bo polozna nei zdazyla dojechac.
Kurde ja nie wiem czy jedno dziecko ogarne a ludzie po cztery maja
ANASTAZJA - gratulacje :9. Tiago sie ucieszy z braciszka napewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:21
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Psotka, nie martw sie - moja jest taka duża, a tez je mało, jak otworze słoik 190 g, to ledwo wepchnę cały - o tych większych nie wspominam. Gdneralnie je mało, śle jest duża i ani gruba, ani chuda, wiec sie nie martwie - no moze piza tym, ze zacna miara mm nie zje!
Ana, gratki - super!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Ana gratulacje synusia słodziak mały
ach tak nie dawno to bylo a człek zapomniał juz o USG
moja konczy 2h drzemke zaraz pójdze w ruch manna z malinami
moja zjada spokojnie ok 180 obiadku na razAnastazjaaa, WróżkaZielona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazja gratuluje udanej wizyty i syneczka
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:27
Anastazjaaa, Misi@, PsotkaKotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny